OTOKRASİDEN ÖTEYE DİKTA * AKP DÖNEMİNDE HAL VE DURUM

‘CEZAEVLERİNDE CUMHURBAŞKANINA HAKARET KOĞUŞLARI AÇILDI’
Cumhurbaşkanıyla ilgili eleştirel/olumsuz/aleyhe olarak konuşan, tweet atan, paylaşım yapan, şarkı söyleyen, kendi arasında sohbet eden kim varsa hakkında tutuklama kararı verilmekte veya soruşturma, kovuşturma açılarak bir korku iklimi yaratılmak istenmektedir. Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla bugüne kadar yüzlerce insan tutuklanmış, cezaevlerinde cumhurbaşkanına hakaret koğuşları açılmıştır.
Mustafa Ataç <ataç64@yahoo.com> Date: 8.07.2020
Hani, derler ya ; “Şaşkın ördek suya kıçı ile dalarmış”!
Durum aynen bu şekilde!
Etrafını sürekli liyakatsız, bilgisiz, donanımsız ve Türkiye ye hizmet yerine, cabin hizmet ideolojisindeki adamlarla dolduran Reizs, artık ipin ucunu tamamen kaçırmış durumda!
Şimdi, giderayak ne gibi başka kötülükler yapar ve arkamda yangın yeri bırakırım düşüncesinde! Aynı, Yunanlı işgal ordularının Türkiyeden kaçarken yaptıklarının benzerlerini, hatta daha kötülerini yaşatarak gidecek!
Tutturmuş olduğu “Osmanlıcılıktan” işe bizlere, Duyyunu Umumiye borçlarından daha büyük bir baş belası iflas ekonomisi kalacak!
Ülkemiz yangın yeri iken, bir an önce “Ulusal mutabakat hükümeti” kurulması ve Reizs’den kurtulma reçetesini yazamayan, hatta aksine “seçimler zamanında yapılacak” diyen “suç ortağı” Muhalefet’e ne demeli?
Bizi programlayan ve kadrolarımızı belirleyen “yukarıdan” emir almadığımız için herhangi bir eyleme geçmiyoruz mu diyor bu vasıfsızlar sürüsü?
Ayla hanım’ın aşağıda paylaşmış olduğu mektup, iktidarın kafa yapısını ortaya koyan, hile, hurda, sahtekarlık belgesi ve bunun savunuculuğudur!
Dr.Mustafa Ataç

Ayla Çokbudak <aylavural@gmx.de>
Meclis’e getirilen kanun teklifiyle gıdayla ilgili olumsuz yazı yazmak da yasaklanacak. Mesela hileli ürünleri açıklamak, nisasta bazlı şekeri, GDO’lu ürünleri eleştiremeyecek, zeytinde çayda boya mı var diye soramayacağız.
CHP milletvekilleri yerinde inceledi, köylülere sordu;
2017’de AKP’li Veysel Eroğlu’nun temelini attığı,
450 milyon bedelli Çankırı Devrez Barajı ortada yok, temeli de yok!
15 Temmuz darbe girişiminde Erdoğan’ın yerini bildirmekten yargılanan rütbeli yaverler tahliye edilirken, yataktan çıkarılıp tatbikat var diyerek çeşitli mevkilere sevkedilen öğrenci, er, uzman çavuş ve hatta kışladan çıkmayan küçük rütbeli subaylar müebbet aldı! Hala yatıyorlar.
This entry was posted in Politika ve Gundem, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *