ORTAYA KARIŞIK SOHBETLER * ÇELİK VE SAVAŞ * Virüsün ateşi metalleri eritti

Akın Ertaş / May 13, 2020 / akin@ertas.net
Daha fazla içinizi karartmamak için kısa kestim.
1- Derhal köy arazisine 3 aile göç ediniz kooperatif kurunuz.
2- Modern ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapılan mühendislik çalışmalarını takip ediniz
3- size kırsalda Ana şebeke ile alakası olmayan yeterli arazide sisteminizi kurdurunuz. Bunun için biz mühendisler organizasyondan teknik etüdlere kadar bütün alt yapıyı hazırlıyoruz. Gerisi proje büroları ile TMMOB vasıtası ile anlaşma yapıp sözleşmeye işi bağlamakla olur. Harbin tesirlerinden kaçmak ancak doğaya yani kırsala dönüş ile olacaktır.
4- Hele çocukları tehdit eden biyolojik savaş unsurlarını devreye sokmaları gözlerinin tamamen karardığı insan öldürmek ve yok etmekten başka bir konuyu düşünmedikleri görülmektedir. .Çocukları artık evde eğiteceksiniz hazırlık yapın. Sahtecilerin yönetimde olması gibi talihsizliğe karşı yapabileceğimiz tek şeyin Atatürk ilkeleri altında yaşamak gibi bir seçeneği sonuna kadar uygulamak olduğunu görüyorum.
Ne yazık ki korkunç bir hazırlık sürüyor. Dünya savaşları savaş araç gereci kullanılarak devletlerin devletlerle savaşı olarak yapıldı. Şimdi olay maalesef üzülerek söylüyorum. Bunlara bu canavar insanlar nasıl çalışıp da hazırlık yapmaya katlanıyorlar anlamıyorum?
Psikolojik harbin en üst seviyesi sürüp gidiyor.
Mikrobiyolojik harp zirvede ve sürüp gideceği anlaşılıyor. KAWASAKİ VE KORONA VİRÜSÜN NEWYORKTA ÇOCUK ÖLÜMLERİNE GÖTÜREN GEN DEĞİŞİKLİKLERİ İLE KORKUNÇ BİR ÖLÜM MAKİNASINA DÖNÜŞMELERİ. Newyork tan gelen haberleri önemseyiniz.
Yapay Zeka geliştirme çalışmalarının en üst seviyeye “Kolaylık sağlıyoruz” diye sahte bir kisve altında gün geçtikçe artarak devam etmesi savaş alanlarına bu güne kadar hiç karşılaşılmayacak kadar korkunç savaş unsurlarının hem de hem makro hem de mikro yapıda olarak genetik hedeflendirme ile kişi ,soy akrabalık gibi hedeflemelerin esas alınarak güdülen genetik çözümleme çabalarının “hastalıklara çare buluyoruz “ kisvesi altında sürüp gitmesi. Bu kanulara ayrılan dünyada hiç aç insan bırakmayacak kadar yüksek bütçe ayırmaları…
En korkuncu Suni ve bu güne kadar görülmemiş yarı robot hastalık unsurları üzerinde oynamalar. Yine önemli kişi aile soy sop kabile akraba tüm bir ırk ve bir bölgede hakim ve o bölgenin nemalarını üreten yopluluklar gibi müthiş bütçelerle hadef alma ve verme makine zekalarının geliştirilmesi
Aptal insanları çipleyerek onları birer robota çevirme çabaları ,Daha neler neler… Suni zelzele yaratmaktan iklimi kontro ederek bir bölgede yaşayan insanları komple yok etme niyetlerinekadar daha çok şey var. BÜTÇE TAHSİSATLARINI TAKİP EDİP ALT ALTA TOPLAYARAK BİLHASSA ÜNİVERSİTELERE ARAŞTIRMALARI İÇİN TAHSİS EDİLEN DÜNYA ÇAPINDAKİ TOPLAM PARA MİKTARLARIN VE NASA’NIN YAPTIĞI TÜM ÇALIŞMA BÜTÇELERİNİ ;SAHTE GEREKÇELERİN ARKASINI OKUYARAK TAKİP EDİNİZ. EY HALK ATATÜRK PRENSİPLERİNDE BİRLEŞİNİZ. EĞER HUZURLU VE MUTLU BİR HAYAT YAŞAMAK İSTİYORSANIZ.
Saygı sevgilerimle;
Akın Ertaş/ Proje Müellifi

T.C. BURHAN SAVAŞ / May 12, 2020

Virüsün ateşi metalleri eritti

Arkadaşlar Savaş çıkar mı ( Tabii Genel Dünya Savaşı ) diye aklınıza bi yorum , düşünce geliyorsa,ilk kontrol edeceğiniz Savaş Araç Gereçleri üretimi için olmazsa olmaz METAL DÜNYA BORSA FİATLARI’na bakacaksınız.
Hemen tüm Metaller’in Dünya Borsası ( commodities) yerlerde sürünüyor. Yani Savaş’a hazırlanan ortada kimse yok.
İnanmazsanız İlk ve Sonraki Dünya Savaşları öncesinde Tank , Uçak , Top yapmak için Dünya Metallurji Kralları’nın ( Alman Krupp , ABD Ford gibi ) üretim patlamalarına bakın. Tabii Akıllı Dünya Devletleri’nin dost dışında tüm Metal İhracatları’nı durdurup stoka geçmelerine bakacaksınız. Zaten Fransa , ABD , İNGİLTERE gibi uyanık ülkeler asla özel teşebbüse de bırakmazlar Stratejik Metal , Çelik Üretim Tesisleri’ni.
Savaşlar’da , artık , Uzun Menzilli Füzeler’de üstün olanların hakimiyet kuracağı besbelli olduğundan , 5-10 bin km uzun Menziller’de Nadir Toprak Elementi ‘’Cerium’’ Piyasasına da bakacaksınız.
Cerium’da Dünya Rezervi Çin ( % 30 ), ABD ( % 30 ) ile 2 Dev Ülke elinde. Bizde de Doğu’da % 3 gibi bir Rezerv var ama , niyeyse üretimine tenezzül (!) etmiyoruz. Çin 10 yıldır Cerium’u kesinlikle satmıyor. ABD bundan kuşkulandı , durdurduğu kendi rezerv üretimini derhâl yeniden başlattı.
Arkadaşlar Dünya Petrol ve Stratejik Madenleri’ni mutlaka an be an takip edecek ,eksiğiniz varsa derhâl kaç para olura olsun Depo’ya atacaksınız. Savaş başlayınca kimse size zırnık Stratejik Madde ve Buğday gibi Temel Gıda s-a-t-m-a-z .
Virüs’ün ardında Savaş Hazırlığı var diyenlere , önce Stratejik Maden Piyasaları’nda Oynama var mı , yok mu bakın , ondan sonra YORUM yazın derim. Genel Ekonomi kuralı hiç değişmez ;
Talep yoksa fiatlar düşer , taleb varsa kimse mal satmaz bekler daha daha yükselsin diye.
T.C. Burhan
This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, Ekonomi, ENERJİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *