DİPLOMA MESELESİ * Meşruiyet sorunu

Meşruiyet sorunu

Atatürk devrim ve ilkelerine
gönülden bağlı saygıdeğer yurttaşlarım.

Ülkemizde 10 Ağustos 2014 tarihi’ nde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimi ile, 24 haziran 2018 tarihi’ ndeki Cumhurbaşkanlığı ( BAŞKANLIK ) seçimleri;

içinde PİS KOKULARI barındıran ve MEŞRUİYET’ İ mutlak surette doğru zeminlerde tartışılarak; müeyyidesi dürüstlükle ( tarafsızlıkla ) uygulanması gereken seçimler olmuştur.

Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın, ben 2018 seçimlerinde halkımızdan %52 OY aldım,  (26.000.000 küsur OY aldım ) öğünmeleri; maalesef içi boş övünmelerdir ve aldığını söylediği oylar da, rahmetli Prof. Necmettin ERBAKAN’ ın deyimi ile “ FASA – FİSO “ OY’ larıdır.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devlet yapan YÜRÜRLÜKTEKİ ANAYASASI HÜKMÜ’ ne göre; bir şahsın CUMHURBAŞKANI ( BAŞKAN ) adayı gösterilebilmesi için mutlaka YÜKSEK ÖĞRENİM DİPLOMASI’ nın ( ÜNİVERSİTE MEZUNU ) OLMASI gerekmektedir.

Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın GERÇEK üniversite diploması ise kesinlikle yoktur. CHP Genel Başkanı sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU, kem – küm edip, Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı GAYRİMEŞRU ilân ediyor ama; bir türlü “ SENİN ÜNİVERSİTE DİPLOMAN YOK. SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYI GÖSTERİLMİŞ OLMAN; TC. devleti ANAYASASI’ nın; AÇIKÇA ÇİĞNENMESİ OLAYIDIR, “ diyemiyor.

Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı konu alan DİPLOMASIZ isimli 312 sahifelik koskocaman bir kitap; yaklaşık 2 yıldan bu yana, Türkiye kitap piyasasında hiçbir kısıtlama olmaksızın serbestçe satılmaktadır.

İnternet arama motoru Google’ de DİPLOMASIZ – Ergün POYRAZ yazıp arama yapan her vatandaş bu kitaba anında ulaşabilmektedir. Saygılarımla.

Em.Öğrt.Timur EREN / 26 Ocak 2019

This entry was posted in SEÇİM - SEÇSİS, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *