Buyurgan otokrasiye * SİZİ ÖYLE BİR BAĞLAR Kİ!

Rifat Serdaroğlu

SİZİ ÖYLE BİR BAĞLAR Kİ!

(Erdoğan ve AKP YARGI DIŞI değildir. Yargı sadece muhalefet için görev yapamaz. Erdoğan’ı ve AKP’yi yargı dışına çıkarma çabaları boşadır.)

YARGITAY;
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şikâyeti üzerine Sözcü Gazetesine bir haberinden dolayı verilen ilan ve reklam kesme cezasını hukuka aykırı buldu. Kararda Cumhurbaşkanının “sert ve rahatsız edici eleştirilere hoşgörü göstermesi gerektiğini” belirtti.

Erdoğan; Yargıtay’ın bu kararı bizi bağlamaz!

DANIŞTAY;
“Milli Andımızın” okullarda söylenmesini yasaklayan genelgeyi iptal etti.

Erdoğan; Danıştay’ın bu kararı bizi bağlamaz!

SAYIŞTAY;
Köprü-Alt Geçit- Tüp Geçit-Otoyol projelerinde milyarlarca dolarlık yolsuzluklar var!

Erdoğan; Sayıştay’ın kararı bizi bağlamaz!

ANAYASA MAHKEMESİ;
Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül için hak ihlali kararı verdi!

Erdoğan; Anayasa Mahkemesinin verdiği karara saygı duymuyorum, bizi bağlamaz!

AHİM (Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi)
AHİM, 2 yılı aşkın bir süredir tutuklu bulunan HDP Eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması gerektiği yönünde karar verdi.

ERDOĞAN; AHİM ’in kararı bizi bağlamaz.

Bakın Sayın Erdoğan;
Sorumluk sahibi bir siyasetçisiniz. Türk Milletinin tümüne ve Türk Tarihine karşı sorumluluğunuz var. Sizi, ciddi olarak uyarıyorum;

Yargı kararları hakkında böylesine hukuksuz ve saygısızca konuşursanız, Başkan olarak hiç kimseden yasalara uymasını bekleyemezsiniz.Kanunsuzluk derhal tüm yurda yayılır ve ülkemiz tam bir kaosun içine girer ki bundan doğrudan siz sorumlu olursunuz. Yitirilen her canın, akan her damla kanın, kırılan her camın bedeli sizden sorulur!

Lütfen, Anayasa’nın size çizdiği sınırlar içine dönün!

Siz belli bir zaman için seçimle göreve gelmiş bir fanisiniz. Seçimle geldiniz, seçimle gitmesini kabulleneceksiniz.Siz ŞAH-PADİŞAH-KRAL-SULTAN filan değilsiniz. Sizden önce gelip geçenlerle aranızda bir fark yok!

Ha, ben yasa-masa tanımam, benim gücüm var diyerek başka yollara sapmaya kalkarsanız, iyi bilin ki Türk Milleti olarak buna asla ve asla izin vermeyeceğiz. Kadınımızla, gençliğimizle, erkeğimizle demokratik Cumhuriyetin savunucusu oluruz…

Yargı kararları herkesi bağlar, sizi haydi haydi bağlar hem de kıskıvrak bağlar! Anayasa ve yasalara uymaz, çiğnemeye devam ederseniz, sizi ne partiniz ne mafya liderine esir olmuş bastonunuz ne paranız ne Sadat’ınız ne de Sedat’ınız kurtaramaz!

Demirtaş meselesine gelince;
Anayasamızın 90. Maddesinde 07 Mayıs 2004 tarihinde değişiklik yapıp “Milletlerarası anlaşmaları bizim yasalarımızdan üstün” kılan siz ve AKP Hükümetleri idiniz! Türkiye adına altına imza koyduğunuz anlaşmayı inkâr mı ediyorsunuz?

Madem AHİM kararlarını tanımıyorsunuz, siz kendiniz niçin ÜÇ DEFA Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine baş vurdunuz? Abdullah Gül ve eşi niçin AHİM’e müracaat ettiler?

Bakın Sayın Erdoğan;
Öyle şeyler yapıyorsunuz ki, sizin için merhametin kırıntısını taşıyan gönülleri bile kırıyorsunuz. İnanın ki yarın sizin için kimse merhamet duymayacak!
Sizin gibi davrananlara asırlar öncesinden Koca Yunus şöyle seslenmiş;

“Yol odur ki, doğru vara / Göz odur ki, Hakkı göre.
Er odur ki, alçak dura / Yüceden bakan göz değil…”

Taş olma, toprak ol da üzerinde güller açsın ya fani!
“Hiç bahar gelmekle yeşerir mi taş?/ Toprak ol da güller açsın baş baş…”

24 Kasım Cumartesi saat 13.00’te Çanakkale Belediyesi Türkan Saylan Sosyal tesislerindeyiz. Bekliyoruz…

Sağlık ve başarı dileklerimle

22 Kasım 2018
Rifat Serdaroğlu

https://rifatserdaroglu.com/2018/11/22/sizi-oyle-bir-baglar-ki/comment-page-1/

This entry was posted in FAŞİZM, Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *