ARŞİVDEN GÜNDEME * KAHRAMAN İSMAİL * Bu Sözleri AKP’nin kurucularının tamamının kafasındaki “Şeriat Hükümlerinin uygulandığı Federe İslam Devleti” talebinin dışa vurumudur. Gençliğinden beri defalarca böyle konuşmalar yapmıştır. Bu hareketin başı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır…

27 Nisan 2016 – Rifat Serdaroğlu

KAHRAMAN İSMAİL


Devlet Bahçeli’nin TBMM Başkanı yaptığı Kahraman İsmail, sonunda dayanamayıp kafasının içindekini, gönlünün istediğini söyleyiverdi; “Yeni Anayasa dindar Anayasa olmalıdır ve Lâiklik ilkesi bu yeni Anayasa’da yer almamalıdır.”
-Bunu söyleyen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Meclis Başkanı’nın okuma yazması yok mudur?
-Bu sözleri ayaküstü bir sohbette mi, yoksa günlerce hazırlanarak gittiği bir toplantıda mı söylemiştir?
-Anayasanın varlığından ve yürürlüğünden habersiz midir?
-Anayasamızın 2. Maddesini (Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir) hiç okumamış mıdır?
-Anayasa’mızın 4. Maddesinin (Anayasanın 1. Maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile 2. Maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3. Maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez) hükmünü hiç görmemiş midir?
-TBMM Başkanın bu sözleri sadece kendi fikri midir ve ilk kez mi söylemektedir?
Kahraman İsmail’in okuması yazması vardır, bu konuşmayı İstanbul Üniversitesinde davet üzerine katıldığı bir konferansta yapmıştır. Anayasamızın 2 ve 4 üncü maddelerini de sular seller gibi bilmektedir! Sözleri AKP’nin kurucularının tamamının kafasındaki “Şeriat Hükümlerinin uygulandığı Federe İslam Devleti” talebinin dışa vurumudur. Gençliğinden beri defalarca böyle konuşmalar yapmıştır. Bu hareketin başı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır…
TBMM Başkan Vekilliği yapmış eski ülkücü şimdiki türkücü AKP’li Sadık Yakut ve çok sayıda AKP Milletvekili, önümüzdeki dönemde “Karma Eğitimi” kaldırıp, Suudilerdeki gibi kız-erkek ayrı okullarda eğitime geçileceğini söylemişlerdir…
Değerli Okurlar;
AKP’nin gerçek yüzü budur. Hedefi, bir kısmında “Büyük Kürdistan Devletinin” olacağı Federe İslam Devletini kurmaktır. Çünkü ancak böyle bir sistemde hesap vermezler ve ülkeyi rahatça soyabilirler!
Yıllardır bunu anlatmaya, insanımıza gerçekleri göstermeye çalışıyoruz.
İzniniz olursa bugün Türk Milletinin çok iyi tanıdığı bir kadına seslenmek istiyorum;
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı!
Güler Hanım; 25 Nisan günü, Adana’da Tufanbeyli Santralinizin açılışını yaptınız. Ertesi gün tüm gazetelere tam sayfa ilan verip, katılımlarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ettiniz!
Eğer paranız yeterse yine tüm gazetelere tam sayfa ilan verip, TBMM Başkanı Kahraman İsmail’in “Dindar Anayasa- Lâiklik Anayasadan çıkarılsın” sözleri hakkında ne düşündüğünüzü Türk Milletine açıklayın. Suskunluğunuz, Kahraman İsmail’i desteklediğiniz şeklinde anlaşılacaktır. Yapacağınız açıklamalarınız bizim için çok önemlidir!
Eğer Lâik Cumhuriyete, çağdaşlığa, demokrasiye ve Atatürk’e sahip çıkacaksanız, açıkça söyleyin sizi baştacı yapmaya devam edelim. Yok, İslam Devletini destekleyeceksiniz lütfen onu da söyleyin. Söyleyin ki biz de tedbirimizi alalım.
Kim ne yapar, ben onu bilmem ama benim yapacağım iş bellidir.
Güler Hanım bekâr olduğuna göre, Şeriat Hükümlerine göre kendisini “sadece evimde çalıştırmak için” KUMA olarak almayı düşünüyorum. Şer’i Hükümlere göre bir kadının, yüzlerce erkekle görüşmesi, bir arada bulunması, onlarla tokalaşması, erkeklere emir vermesi yasak ve günah olduğuna göre, bize de Güler Hanımı Şeriat çizgisine sokmak düşüyor…
Rahmetli Vehbi Bey, rahmetli Sakıp Bey ve diğer rahmetli TÜSİAD kurucuları eğer bu yaşadıklarımızı görüyorlarsa, herhalde kabirlerinde ızdırap içindedirler!
Türk Kadını bugün konuşmayacak da ne zaman konuşacak?
Not; Devlet Bahçeli Bey; Nasıl beğendiniz mi seçtirdiğiniz TBMM Başkanını? Türk Milletine attığınız bu son kazık dünya durdukça unutulmayacaktır. Aklınız varsa Türk Milletinin eline düşmeyin…
Sağlık ve başarı dileklerimle
This entry was posted in İrtica, Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOBAZLIK - GERİCİLİK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *