VATANDAŞIN KÖŞESİ * Yorumlar * Bordo … YILMAZ OZDiL

From: Yavuz Dedegil dedegil@gmx.de
Date: 02.03.2016 20:41:57
Subject: Bordo … YILMAZ OZDiL

Bağlantılı yazı https://nacikaptan.com/?p=36540

Sayin Özdil,
keske bunlari Siz yazmak, biz de okumak zorunda kalmasaydik. Size tesekkürler, sehidimiz ve ailesine rahmetler.Gecenlerde yazmistim, Böyyük Türk Devletinin (AKP-) ordusu, Bir Cizre, Sur ve  Idil’i 90 günde düsmandan temizleyemedi, 300 yerli , 300 de , terörist ile savasirken, 350 kurban verdik, hepsi vatansever, 20-25 yas arasi.

Büyük taaruzda Afyon’dan Izmir’e kadar 9 günde verdigimiz sehit sayisi 9800 kadar, Bütün Yunan ordusu kismen imha edildi, kismen denize döküldü, baskomutanlari bile esir alindi.Karsilastiralim ve soralim:

1. Cizre, Sur, Idil, Yüksekova, Nusaybin bölgesinde, anlattiginiz silahlarla donatilmis düsman rahatca yerlesirken, tüneller, hendekler kazarken ve bunlara belediye araclari bile yardim ederken, Türk devleti, ordunun BASKOMUTANI RECEP AGA, DAVUT denen akilsiz cüce, Savunma Bakani, Icisleri Bakani, Istihbarat teskilati, vali, kaymakam ve emniyet müdürleri denen yalakalar ile jandarma nerede idiler? Taksimde biber gazi ile cocuk öldüren, kimyasal su sikan lar, kendini sarayda Sultan zanneden deliyi koruyan 1500 kisi nerede idiler?

2. Bu teröristleri, HABUR kapisina gidip, silahlari ile ülkemize sokan hakim ve savcilar nerede idiler?

3. Bütün bu olaylar bütün medyada yayinlanirken, bunlari sinema filmi gibi seyreden ANAYASA MAHKEMESI , Cumhuriyet Bassavcisi nerede idi?

4. O sehirlerin halki, muhtarlari, imamlari nerede idiler?

5. Düsman cephesini kurdurup tahkim edip silahlandiranlar, Aralik 2015 de TEMIZLIK HAREKATI baslatiyor amma, gönderilen gücler, yarisi issizlik sebebiyle polis olan ögretmenler, diger yarisi asker ve jandarma, toplam 10.000 kisi. 700.000 kisilik, hava kuvvetleri de olan TSK nerede? Neden 100.00, 200.00 degil de sadece yari asker 10.000 kisi? 1922 de Afyondan Izmire 9 günde yaya giden Türk ordusu nerede ve neden 4-5 kasabada 90 günde hakimiyet saglayamiyor?

Müsaadenizle cevabini ben vereyim: Siyasi irade böyle istiyor. Siyasi iktidar BOP’un esbaskani degil mi? Yani Türkiye’yi bölme planinin yöneticilerinden biri, saklamadilar ki, avaz avaz ilan ettiler. Bu sözde temizleme harekati ile ulasmak istedikleri:

1. Türkiye’nin 4-5 ilceyi bile 90 günde temizleyemecek kadar zayif oldugunu sergileyerek, baska saldirilara canak acmak. Yuanistan 150 Ege adasini isgal ederken Türkiye’nin sesi cikti mi?´Türk kurmay subaylari neden Silivriye atilmislardi? Bunun icin.

2. Ve daha önemlisi, Dogu anadolu bölgesi, Türkiye’nin kendi silahli gücleri ile BOSALTILIYOR, ayni 1994-97 Yugoslavya’da oldugu gibi; Oralar baskalarinin isgaline hazirlaniyor, ütüleniyor!

3. Cizre ve Sur ilceleri fiilen kalmadi. Simdi de, önceden, ayni harekatin IDIL, YÜKSEKOVA ve NUSAYBIN’de yapilacagi ilan ediliyor. Neden hemen yapilmadi ve neden önceden bildiriliyor? Bosaltmak icin !

4. Neden haber yasaklari konuyor? Türk halki ugradigi ihaneti vaktinde anlamasin diye. Is isten gectikten sonra rüyadan uyanmamiz bekleniyor.

5. Hani su prostat kanseri yüzünden askere gitmeyip de iki cocuk yapan ve 10 gemicik alan, adi Bilal mi ne, neden Italya’da Bologna’ ya gitti, karisi, cocukari ve korumalari ile, hem de “Diplomat pasaportuyla”. O nerede? UZAN’lar, “kara para aklama” davasi acinca, o da korumalari da yok olmuslar. Sanirim kendisi IDIL, YÜKSEKOVA temizligi icin kendini GÖNÜLLÜ olarak askere aldirmistir !

Yazimi, Kazak Abdal’in “Essegi saldim Cayira” türküsünden iki misra ile kapatiyorum: (Youtube de dinleyebilirsiniz, bunlar icin yazilmisa benziyor)

Derince kazin kuyusun,
Inim inim inilesin
Mezarina bir tas suyu
Dökenin de avradini..

Selamlar
Yavuz

This entry was posted in VATANDAŞIN KÖŞESİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *