PERDE ARKASI HABERLER * Fuat Avni’den kan donduran iddia

21.09.2015

Fuat Avni’den kan donduran iddia

Twitter jurnalcisi Fuat Avni, çok tartışılacak tweetler.. Fuat Avni, Erdoğan’ın katılacağı bir mitingde bomba patlatılacağını iddia etti. Ortaya attığı iddiaların doğru çıkmasıyla birlikte fenomen haline gelen Fuat Avni bu kez 1 Kasım öncesi yaşanacaklara dair çok tartışılacak tweetler atarak, çarpıcı iddialarda bulundu.

1 Kasım öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı bir mitingde bomba patlatılacağını iddia eden Fuat Avni, olayın planını da MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın koordine edeceğini iddia etti.

Ak Saray’da seçimler öncesi toplantı üstüne toplantı yapıldığını iddia eden Fuat Avni, anket şirketlerinin araştırmalarını Erdoğan’a sunduklarını da belirtti.

Ortaya çıkan anket sonuçlarının Erdoğan’ın endişesini artırdığını iddia eden Fuat Avni, AKP’nin oy oranının %44’e yaklaştığını iddia etti.
İşte o tweetler:

1. İsrafsaray’da ölüm kalım meselesi gibi görülen 1 Kasım seçimleri için toplantı üstüne toplantı yapılıyor. Herkes tedirgin.

2. İsrafsaray’ın biatçi anket şirketleri araştırmalarını Y..’e sundular. İbrahim Uslu’nun yaptırdığı ankette AKP oyları %44 görülüyor.

3. Anketler, AKP’nin %44’e yaklaştığını gösterse de Y..’in ve avanelerin endişesini artırıyor.

4. ‘Uslu, son seçimde %48 alınacağını söylemiş %41 alınmıştı. Bu ankete göre %40’ın altına düşebiliriz’ dediler.

5. Uslu, bu ankete göre 276’nın yakalandığını anlatsa da Y.. işi garantiye almak için kumpaslara ağırlık veriyor.

6. Y..’in katılacağı mitinglerin birinde bomba patlatmayı planlıyorlar. Planı kara propaganda uzmanı Fidan koordine ediyor.

7. HDP’yi baraj altına itmenin yolu PKK’nın eylemlerini arttırmasından geçiyor diyerek KCK içindeki ekiple irtibata geçildi.

8. Kaos planının son halkası şimdiye dek gelenden çok daha fazla şehit cenazesi üzerine kurgulandı. İhanet büyüyor.

9. Ayrıca, CHP ve HDP’ye oy veren köyleri güvenlik gerekçesiyle bir merkeze toplayacaklar. Böylece katılımı en duşük seviyede tutacaklar.

10. Kaos planları neticesinde çıkacak sokak olaylarında olaylarda önlem almayacak ekipler belirlendi. KÇG ekipleri devreye sokuldu.

This entry was posted in FAŞİZM, FUAT AVNİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *