DARBECİ/ VESAYETÇİ AKP

DARBECİ/ VESAYETÇİ AKP

Rıfat Serdaroğlu: 29 Nisan 2023

AKP’li Atanmış Bakanlar, 14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimi AKP kaybederse, bu seçimi bir DARBE olarak kabul edeceklerini ve mücadele edeceklerini söylüyorlar. Hem de Anayasa İhlal suçu işleyerek!

21 yıldır yapılan her iyinin de her kötünün de sorumlusu sizsiniz. İyileri ben yaptım, kötüleri Üst Akıl-Atatürkçüler-Paralelciler-Terör örgütleri yaptı derseniz, acınacak hale düşersiniz!
Hepsinin “Siyasi Sorumlusu” sizsiniz! TBMM’de sizin dediğiniz olur, hükümet zaten askeriniz olmuş, eh yargı da emrinizde, Tombalak Paşa’dan bu yana TSK zaten Üsküdar Belediye Zabıtası gibi oldu!
Velhasıl, astığınız astık kestiğiniz kestik. Size yan bakanın sonu zindan! Örnek, Siyasetçiler, Gazeteciler ve Aydınlar! Hesaplaşma derdinde değiliz. Biz sizinle 21 yılın hesabını mutlaka göreceğiz. Hem meydanlarda hem de Yüce Divanda. Biz, sizin kafanızın arkasındakilerden endişeliyiz!
Mesela PKK Narko-Terör örgütüne, Türk Milleti gibi bakmıyorsunuz. Şaşı bakıyorsunuz ve sürekli yanlış yapıyorsunuz. Bazen öyle yanlışlar yapıyorsunuz ki, bunun adı demokratik ülkelerde düpedüz vatana ihanet olur. Anlatalım;
-PKK Narko-Terör örgütü 32 yılda yaklaşık 44.000 (Kırk dört bin) insanımızın canını aldı!
-Yaralanan ve sakat kalanları ekleyince bu sayı yaklaşık 67.000 (Altmış yedi bin) kişiye ulaşır!
-Kaybettiklerimizden yaklaşık 8.000’i (Sekiz bin) güvenlik görevlimizdir!
-Aralarında 1 yaşında bebeler, kadın ve yaşlılar olmak üzere yaklaşık 7.000 vatandaşımız öldürüldü.
-Ölü ele geçen terörist sayısı ise yaklaşık 31.000 (Otuz bir bin) kişidir.
-PKK terörünün ülkeye ekonomik maliyetinin 400 (Dört yüz) Milyar Doları aştığını AKP’li Bakanlar söylüyor!
-İspanya Bask Bölgesindeki, ETA örgütü 50 (Elli) yıllık eylemlerinde 850 (Sekiz yüz elli) kişi öldürdü!
-İrlanda İRA örgütünün 100 yıllık mücadelesinde ölenlerin sayısı 1.700 (Bin yedi yüz) kişidir.
-1974 Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında verdiğimiz şehit sayısı 838 (Sekiz yüz otuz sekiz) kişidir.
Bu rakamlar, PKK Narko-Terör örgütünün acımasızlığının en açık ifadesidir. İspanya ve İrlanda’nın elli yılda, yüz yılda verdiği kaybı biz, PKK vahşileri sayesinde 1 (Bir) yılda verdik…
Siz 2002’de yönetimi devraldığınızda, PKK terörü sıfıra yakın bir noktada idi!
Bu konudaki şaşı bakışınız ve Türk Ordusuna olan düşmanlığınız sayesinde, dünyanın en kanlı terör örgütünü “Silah bırakmadığı halde” yeniden azdırdınız. Yıllardır şehit vererek, PKK terörü ile mücadelede büyük tecrübe kazanmış Türk Subaylarına sizin ortağınız olan FETÖ tarafından kumpas kurulmasını engellemediniz.
Oslo’da, Kandil’de, Habur’da Türk Devletinin rezil olmasını izlediniz!
Çözüm Süreci denen ihanet sürecini siz başlattınız. Akil İnsanlar diye bir kısmı PKK dostu, bir kısmı dünyadan habersiz zavallıları, Türkiye’yi dolaştırıp PKK propagandası yapılmasına izin verdiniz!
Doğu ve Güneydoğu’da Asker kışlasına, Polis Karakoluna tıkılırken bölge PKK piçlerine terk edildi. Şehirlerimiz bomba ve ağır silah deposu haline getirildi! Sizin atadığınız Valilerinizin gözleri önünde, kilometrelerce tünel- barikat inşa edildi, izin verdiler! Sonunda duvara tosladınız!
Ardından, ayaklarınızın altına aldığınız “Türk Milliyetçiliğini” sözüm ona baş tacı yaptınız. Aynı hataları Suriye-Irak politikanız ile tekrar ettiniz. IŞİD-El-Nusra-Barzani ve Katar ile olan ilişkiler yakında dünya kamuoyunun önünde olacak! Daha önce “Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi” dediniz fos çıktı!
“Milli Ekonomi” dediniz, insanlarımız boğazlarına kadar borca battı!
“Milli Dış Politika” dediniz, kukumav kuşu gibi yalnız kaldık.
Darbecilik suratınıza yapıştı kaldı!
Seçimi kaybedince de tıpış-tıpış gideceksiniz. Geldiğiniz gibi gideceksiniz…
Sağlık ve başarı dileklerimle
This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *