SATACAK BİR ŞEY KALMADI, SIRA DİNE GELDİ!

SATACAK BİR ŞEY KALMADI, SIRA DİNE GELDİ!

Rıfat Serdaroğlu: 28 Nisan 2023

Uyuşturucu illetine yakalanmış zavallılar, kriz geldiğinde o zehri almak için her şeyi yaparlar. O zehri satın almak için evindeki eşyaları satan mı ararsınız, anasının kolundaki bileziği almak için anasını öldüren mi ararsınız, neler gördük neler!
AKP, aynen uyuşturucu illetine yakalanmış müptelalar gibi, iktidarda kalıp yargılanmamak, seçime kadar ekonomiyi ayakta tutmak için Türk Milletinin her şeyini sattı. Satacak bir şey kalmayınca “En büyük günahlardan” olan “DİN ve İNANÇ İSTİSMARINA” hız verdi.
Sizlere, defalarca “Bunların sonu ibretlik olacak” demiştim. Göreceksiniz, iktidardan gitmemek uğruna yakında hepimizin kutsalı olan “İslam Dinini de” satmaya kalkacaklar…
Sahne 1; Tüm TV’lerde AKP reklam filmi!
“Hadi Cuma’ya gidelim!” Çocuk babasının yanına koşarak gelir ve “Hadi Babacığım, Cuma’yı kaçırmayalım” der. Dede, bir oğlu ve torununa, bir de duvarda asılmış kendi babası ve dedesinin resimlerine bakarak “Çok Şükür Rabbim” der ve birlikte camiye doğru giderler. Ekranda, fotoşop ile 30 yaş gençleştirilmiş adeta “Siz bu inanç özgürlüğünü ben sağladım” dercesine gülümseyen Delikanlı Erdoğan” belirir…

Sahne 2; Karanlık bir odada sadece bir telefon konuşması duyulmaktadır!
Baba; Ne yaptın oğlum, evdeki paraları sıfırladınız mı?
Oğlan; Babacığım, tüm aile hepimiz ve iki kamyonetle sabaha kadar çalıştık ama az biraz daha kaldı!
Baba; Ne kadar kaldı?
Oğul; Az kaldı Babacığım. 30 Milyon Avro kadarcık! Onunla da Şehrizar Konaklarından 4 tane alalım diyoruz!
Baba; İyi tamam, yalnız telefonda böyle açık açık konuşmayın oğlum, dinliyorlar! (Müslüman’a bakın!!!)

Sahne 3; Baba, bir parti toplantısında kürsüde konuşmaktadır!
“Fakir niçin fakirdir bilir misiniz? Fakir, çalmasını bilmediği için fakirdir. Bir de şunu hiç unutmayın, “Hırsızlık oğuldan babaya değil, babadan oğula geçer!” Konuşma alkışlarla biter ve beraberce Yatsıyı kılmak için Camiye giderler… (Haydi, Allah’ı kandırmaya!)

Sahne 4; Yozgat’tan Şanlıurfa’ya sürülen, olmayan adaletin bakanı yaylı Bekir konuşur;
“14 Mayıs Akşamı, ya şampanya içip eğlenenler kazanacak, ya da anlı secdeye değenler kazanacak.” (Seni öyle derin tanıyoruz ki, sen 21 yılın yıldızı (!) olacaksın.

Sahne 5; Yargıtay’da bir yargılama!
Bir sapık tarikat reisi yaşları 7-9 olan 9 çocuğa defalarca tecavüz ettiğinden dolayı 60 yıl hapse çarptırılmış ve Yargıtay’da mahkeme edilmektedir. Şahit yaylı Bekir konuşur! “Efendim, olay tecavüz olarak değerlendiremez. Çünkü bu ilişkide çocukların rızası vardır.” Sapık, serbest bırakılır. O zavallı çocuklar, çöp gibi bir kenara atılıp beddua etmektedirler; “İnşallah bizim başımıza gelenler, sizin çocuklarınızın başına gelmez hakim amcalar…”
Aziz Türk Milleti;
Bunların tamamı gerçek değil mi? Hepsi ve daha beterlerini son 21 yılda yaşamadık mı?
Yarın bu sapkınlar iktidarda kalırsa, çocuklarınızın başına benzer felaketler gelmeyeceğini mi zannediyorsunuz? Eğer böyle düşünüyorsanız, koşun AKP’ye oy verin…
Sonları tüm dünyaya İBRETLİK olacak. Göreceksiniz!
Not; Sizce, şahit yaylı Bekir, tecavüz sırasında çocukların rızası olduğunu nasıl anlamıştır?
Sağlık ve başarı dileklerimle
This entry was posted in İrtica, Politika ve Gundem, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *