Domuz bağıyla insan öldürenler! * Şaşırdığımı söyleyemem… Koltuklarını korumak için her şeyi yapıyorlar!

Domuz bağıyla insan öldürenler!


Şaşırdığımı söyleyemem…
Koltuklarını korumak için her şeyi yapıyorlar!

AKP ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı’nın, HÜDA PAR gibi dinci, mezhepçi, tarikatçı, terör örgütü Hizbullah ile ilişkisi kanıtlanmış bir partiyi bünyesine alması sadece üç-beş bin oy içindir… Demek ki kendilerini buna muhtaç hissediyorlar!
Bu yeni ortak nasıl bir parti?
– Kadın haklarına düşman…
– Türk bayrağına karşı…
– Demokrasiye, Cumhuriyet devrimlerine nefret duyan bir partinin,
ülkemizin yönetiminde söz sahibi olması tüyler ürperticidir.
Türkiye’yi ne yazık ki, Batı’dan uzaklaştırıp Afganistan yoluna sokmak istiyorlar.
Okurlarımdan gelen mesajlardan anladığıma göre hemen herkes MHP’ye şaşırmış…
“Milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söyleyen, bayrağımıza ‘Türk Bayrağı’ değil, ‘Türkiye Bayrağı’ denilmesini isteyen, gerici, şeriatçı bir partiyle aynı çatı altında nasıl buluşabiliyor, anlamak çok zor?” diyorlar.
Ayrıca bu parti, kadını şiddete karşı koruyan 6284 sayılı yasanın “Ailede huzuru bozduğunu” iddia ediyor ve yasanın iptalini istiyor. Yani onların kafasına göre evin erkeği, karısını dövebilir, her türlü şiddeti uygulayabilir. Zihniyet bu! Hangi devirde yaşıyoruz?
Bir de hiç sıkılmadan CHP’yi terörle suçluyorlar. CHP Sözcüsü Faik Öztrak:
“Kadınları domuz bağıyla öldürenleri savunanlarla ittifak yapan, onlarla ortak olan bizzat AKP’dir. CHP ile herhangi bir terör örgütünü ‘pazarlık yaptı’ diye bir araya getirmek iftiradır” diyor. Cumhur İttifakı, koltuklarını korumak uğruna kim bilir daha neler neler yapacak?
Seçime kadar daha müthiş sözlere, daha büyük iddialara, daha ağır suçlamalara ve çeşit çeşit iftiralara tanık olmamız kuvvetle muhtemeldir. Hizbullah Terör Örgütü’nün etkin olduğu yıllarda İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şubesi Müdürü Adil Serdar Saçan:
“İnsanları diri diri, domuz bağı yapıp eziyetle öldürdüler. İŞİD kadar tehlikeli bir örgüt. Domuz bağıyla insanları öldürürken görüntüye kaydettiler. Ben bunları bizzat izledim. 2000’in üzerinde insan tek kurşun sıkılarak infaz edildi. Devletin arşivinde bunlar hep var” diyerek Hizbullah’ın korkunç vahşetini anlattı. Şimdi bu kanlı örgütün siyasi uzantısı HÜDA PAR seçimde iktidar partisi AKP’yi destekleyecek.
Türkiye’yi getirdikleri noktaya bakar mısınız?
Ülkemizde adalet neden güven kaybetti?
Ülkemizde adaletin hali gerçekten çok üzücü…
Gazeteci Sedef Kabaş, kitaplarda yer alan bir atasözünü söyledi diye tutuklanıp hapse atıldı, 49 gün cezaevinde yattı…
Şarkıcı Gülşen, hiçbir kötü niyeti olmadan, imam hatiplilere bir şaka yaptı diye yakalanıp 4 gün hapiste tutuldu.
AKP’yi destekleyen HÜDA PAR adlı partinin bir militanı olan İsmail Kasımoğlu adındaki kişi:
“Biz cihada hazırız. Biz bu dini, bu devleti kimseye yedirmeyiz. Kılıçdaroğlu kimdir? Akşener kimdir? Bunların hepsi Yahudi tohumlarıdır, Ermeni tohumlarıdır. Onlara söyle hepsinin kafalarını keseceğiz” diye tehditler savurduğu için yakalanıp savcılığa götürüldü.
Götürüldü de ne oldu?
Gözü dönmüş adam, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı… Şimdi bu adam söylediği gibi gerçekten birisinin kafasını keserse ya da Kılıçdaroğlu veya Meral Akşener’e saldırırsa ne olacak?
Bu arada, İyi Parti il binasını kurşunlayan sanık mahkemeye bile çıkartılmadan serbest bırakıldı. Bir de sıkılmadan “Bu ülkede adalet neden güven kaybetti?” diye sormazlar mı?

SÖZCÜ – Rahmi Turan: https://www.sozcu.com.tr/2023/yazarlar/rahmi-turan/domuz-bagiyla-insan-oldurenler-7641290/
This entry was posted in İrtica, Politika ve Gundem, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, SİYASAL İSLAM, SİYASİ TARİH, TARİKAT VE CEMAATLAR, TERÖR, YOBAZLIK - GERİCİLİK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *