GÖNÜL HAMALIYIZ, YURTSEVERİZ

GÖNÜL HAMALIYIZ, YURTSEVERİZ

Rıfat Serdaroğlu

Aziz Türk Milleti;

Bu seçim ülkemizin en önemli seçimi. Türk Milleti olarak tarihi önemi olan bir karar vereceğiz. Bir bakıma, Laik Cumhuriyet ile Hilafet rejimi arasında bir tercihte bulunacağız. Lütfen aşağıdaki soruları çok iyi düşünerek, derinliğine inceleyerek karar verin. Vereceğiniz karar, hem sizlerin hem de gelecek nesillerin kaderini doğrudan inceleyecek!


Önünüzde iki aday olacak! Biri yasal aday Kılıçdaroğlu, diğeri yasal olmayan aday Erdoğan. Kılıçdaroğlu, 27 senelik devlet memurluğu süresince bir kez olsun, haksız mal edinmekle, yolsuzlukla suçlanarak bir soruşturma geçirdi mi?
Osmanlı, 3 kıtaya hakim imparatorluğu 626 yıl 36 Padişahla yönetti. Erdoğan’dan önce ON BİR Cumhurbaşkanı ülkemizi temsil etti. Gerek 36 Padişah, gerek ON BİR Cumhurbaşkanı için, YABANCI BİR DEVLET, Türkiye dışında haksız mal edindiği iddiasıyla “Araştırma Komisyonu” kurulması kararı aldı mı? Sadece Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak bu kara lekeyi Türk Devletinin alnına sürdü! Bu iki paragrafa göre hangi aday namuslu-dürüst ve kul hakkı yememiştir?
Kılıçdaroğlu, Türk Devletindeki Genel Müdürlük, Müsteşarlık görevleri sırasında, eğitimiyle ilgili olarak devlet kademelerine hiç sahte belge, diploma verdi mi? 21 yıldır ülkeyi yöneten Erdoğan’ın LİSE ve ÜNİVERSİTE diplomalarını gören bir kişi var mı?
Bu soruya vereceğiniz yanıta göre, kim namusludur, kim değildir!
Türk Milletinin tek bir ferdi, Kılıçdaroğlu’nun ağzından bir küfür, bir hakaret sözü duydu mu? Erdoğan, Soma’da bir vatandaşı “Kaçma lan İsrail dölü” diyerek tokatlamadı mı? “Adi, Şerefsiz, Namussuz” gibi ağır hakaretleri kimin ağzından defalarca duydunuz? Bu soruya vereceğiniz yanıta göre kim Beyefendi, kim külhanbeyi?
Kim Atatürk’ün bize armağan ettiği Laik Cumhuriyeti, demokrasi ile taçlandıracak, kim ülkeyi Hizbullah ve Yeniden Refah Partisi desteğiyle İhvancı İslam Ümmetine çevirecek? Bu soruya vereceğiniz yanıta göre, kim Atatürk Milliyetçilerinin adamı, kim Arap Milliyetçilerinin ve emperyalistlerin adamı?
Aziz Türk Milleti;
İki adaydan birinin gideceği yol kesin belli. Kendi ağzından söylediği gibi, onun yolu “FETÖ ile aynı menzile giden yoldur. Yani Hilafettir. Diğer adayın ortakları hakkındaki düşüncelerimiz, çekincelerimiz halen aynıdır. Onlarla da seçimden sonra yargı önünde hesaplaşacağız.
Bir tarafta HİLAFET var, o kesin. Eğer Hilafeti seçerseniz, demokrasiye-özgürlüğe elveda diyeceksiniz, özellikle Kadınlarımız! Diğer tarafta KIYAMET de olsa, ki öyle değil, demokrasimizi- laik Cumhuriyeti- Atatürk İlke ve Devrimlerini, Ulus Devleti, Üniter yapımızı korumak ve yaşatmak için mücadele imkanımız olacak…
Birleşeceğiz, Erdoğan’ı demokratik yolla indirip, Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya göndereceğiz. Her şey çok güzel olacak…
Sağlık ve başarı dileklerimle 25 Mart 2023
This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları, SEÇİM - SEÇSİS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *