Yurttaş enkaz altındayken AKP’liler kumar masasında

Yurttaş enkaz altındayken
AKP’liler kumar masasında

Gazete Pencere – 22 Şubat 2023

Türkiye 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminin yarattığı yıkımın yaralarını sarmaya çalışırken, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde AKP’li belediye görevlileri ve muhtarların 15 Şubat’ta KKTC’ye geziye gittiği ortaya çıktı. Gezide kumar oynarken çekilen fotoğraflar sosyal medyada yayılınca tepkiler yükseldi. Ziyaret KKTC Cumhurbaşkanlığı sitesinde de doğrulandı.
İddiaya göre, 24 kişilik heyetin kültür gezisi 15 Şubat’ta gerçekleşti. Geziye katılanlar Kıbrıs’ta cumhurbaşkanlığı, meclis başkanlığı ve belediyeler birliği ziyareti gerçekleştirdi. Heyette bulunanlardan bir kısmı ise kaldıkları otelin kumarhanesinde görüntülendi.
“UTANÇ DUYUYORUM”
Acıpayam’ın Bağımsız Belediye Meclis üyesi Ertan Başkan konuyu önceki gün yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına taşıyarak; “Ben böyle bir belediyenin meclis üyesi olmaktan utanç duyuyorum. Cumhurbaşkanı ve içişleri bakanını göreve davet ediyorum. Bu ahlaksızlığa seyirci kalmayın” ifadelerini kullandı. Meclis başkanvekili Ali Değirmenci ise; “Gezinin muhteviyatını bilmiyorum ancak zamanlama anlamında tasvip etmemiz mümkün değil” diye konuştu.
KARACA: GÖREVDEN ALACAK MISINIZ?
CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda “Depremin 9. günü. Denizli’nin AKP’li Acıpayam belediyesi Kıbrıs’a gezi düzenliyor. Belediye personeli ve muhtarlar kumar masasına oturuyor. Bu vicdansız, seviyesiz, insanlık dışı şahsiyetlerin tamamını görevden alacak mısınız?” dedi.
This entry was posted in YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *