BIZE DE PASTIRMA YEDİR MEHMET ABİ

Ahmet Hulusi – Mustafa Ceceli

KÂBEYİ TAVAF EDEMEYEN !!! MUSTAFA CECELİ HİKAYESİNİN GERCEK YÜZÜ.. KİM ĶİMÉ NİÇİN ARKA ÇİKİYOR.. BIZE DE PASTIRMA YEDİR MEHMET ABİ

ERDEM ATAY

28 Şubat süreciydi…

Tıpkı Fetullah Gülen gibi bir başka tarikat lideri Türkiye’yi terk etmiş, önce Londra’ya, 1 yıl kaldıktan sonra da Amerika Birleşik Devletleri’ne gidip Güney Karolina’ya yerleşmişti.

Gidiş o gidiş!
1997’den beri Türkiye’ye gelmiyor.
Adı Ahmed Hulusi Akten.
Soyismini kullanmıyor, herkes onu Ahmed Hulusi olarak biliyor. Bir zamanlar FETÖ’nün Zaman gazetesinin yazarı. Ahmed Hulusi aslında bir tarikat lideri ama bunu kendisi kabul etmiyor. Kendisine göre gazeteci, yazar ve düşünür. Haaa, bir de kendisine Seyyid diyor, yani Hz. Muhammed’in soyundan gelenlerden(!)
Siz onun dediğine inanmayın, gerçekten bir tarikat lideri. Tarikatın ismi ise Burç Tarikatı. Astrolojiye inanan hatta bunun uzmanı olduğunu söyleyen biri. Yani bu Ahmed Hulusi, gökyüzüne bakıyor, 12 yıldız kümesinin hareketlerini izliyor, cisimlerin hareketlerini hesaplıyor ve gelecek hakkında bir öngörüde bulunuyor.
Müthiş bir yetenek!
Tarikatında kimler yok ki… Zengin iş adamları, akademik dünyadan insanlar, askerler, üst düzey bürokratlar, mühendisler… Bir de tabii sosyetik isimler. Yani bu şeyhimizin gücü yadsınacak gibi değil.
Nereye geleceksin diye sormayın…
Dedim ya, ‘çok eğleneceğiz’ diye.
İşte bu tarikatın ünlülerden oluşan bir mürid kesimi var. Mesela Reha Muhtar köşe yazılarında çokça bu kişiden övgüyle bahsetmişti. Hatta bir yazısında ‘Ahmed Hulusi’yi okuduğumda, tasavvufla kuantum fiziğinin bilimsel dünyası arasında göz ardı edilmesi mümkün olmayan bir bağ bulunduğunu fark ediyorum’ demişti.
Burcu Güneş mesela… O da bir gün Gülben Ergen, Bedia Akartürk ve İntizar’la (İntizar için de tarikat üyesi deniliyor) birlikte Ümre’ye gitmiş, Ahmed Hulusi’nin bütün kitaplarını okuduğunu ve namaz kıldığını söylemişti. Bunun yanında Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in de bu tarikata bağlılığının olduğunu yazanlar oldu.
Bütün bunları bilgi olsun diye yazıyorum. Asıl yazacağımız kişi ise Mustafa Ceceli. Burç Tarikatı’nın baş müridlerinden!
Hani geçen gün AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a Kabe’de yaşadıklarını aktardığı Mustafa Ceceli. Ne demişti Özhaseki?
“Beni bir müddet önce Kabe’den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki; ‘Mehmet Abi ben Hac’dayım ama tavaf edemiyorum.’
Mustafa hayırdır dedim, hayranların Kabe’yi mi bastı, niye tavaf edemiyorsun? ‘Hayır abi değil… Önümde bir Türk bayrağı var, bütün Hüccac; esmer, Uzak Doğu’dan gelmiş sarı benizliler, küçük boylular önce geliyorlar Kabe’de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kabe’ye çeviriyorlar benim elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar’ dedi.” Ceceli, Mehmet Özhaseki’ye ‘abi’ diyormuş. Nasıl bir yakınlıksa artık bu!
İşte bu şarkıcı ve Burç Tarikatı müridi Mustafa Ceceli, 2018’de eski karısının İntizar ile ilişkisi olduğunu söyleyip, bazı görüntüler ve fotoğraflar paylaştı. Evet, İntizar ile eski eşinin görüntüleri tuhaftı ama herkes şu soruyu sormuştu: Bu görüntüleri kim, nasıl çekti?
Eşinden hemen ayrıldıktan sonra Mustafa Ceceli hemen biriyle evlendi. Adı Selin İmer. Ceceli, evlenir evlenmez eşi Selin İmer’i de alarak ABD’ye gitti… Ve ikilinin daha sonra Ahmed Hulusi’nin dizlerinin dibinde fotoğrafları çıktı. Gerçek sonradan anlaşıldı ki, Selin İmer iyi bir Burç Tarikatı müridi. İşte bu fotoğraflardan sonra Ceceli’nin ifşa ettiği o görüntüleri herkese ‘Acaba Burç Tarikatı mı bu görüntüleri çekti’ sorusunu sordurdu. Kimse de bunu açıklamadı.
Bu olay magazinde günlerce konuşuldu. Ceceli’ye çok sayıda meslektaşı çok ağır sözler söyledi, peki onun umrunda oldu mu? Hayır, o konserlerine kaldığı yerden devam etti.
Şimdi biraz sabırlı olun ve lütfen şu yazdıklarıma dikkat kesilin… Mustafa Ceceli çok öncelerden de çok sayıda konser vermiş… Uzunca bir araştırmaya girdim, çok da yoruldum. Ceceli’nin 2017’den itibaren verdiği konserlerin bir kısmını buraya yazma kararı aldım.
Nisan 2017’de Uşak’ta.
Mayıs 2017’de Antalya, Erzurum ve Bilecik’te…
Ağustos 2017’de Kastamonu Taşköprü’de…
Eylül 2017’de Samsun’da…
2018’in Mayıs’ında Gaziantep Şahinbey, Ankara Sincan, Antalya ve Adana’da…
Haziran 2018 Antalya’da, Alanya’da, Kemer’de, Denizli’de…
Temmuz 2018’de Kastamonu Küre’de…
2018 Şubat’ta Van, Haziran’da Diyarbakır Bismil’de, Elazığ’da, Zonguldak ve Konya Seydişehir’deki konserleri ise ‘ifşaları’ nedeniyle vatandaşların tepkisi üzerine iptal edildi.
Tek tek hepsini yazamam tabii. İnanın o kadar çalışkan bir şarkıcı ki… Gün aşırı konser veriyor maşallah! E tabii araya pandemi giriyor. Yaklaşık 1 buçuk yıl konserler iptal ediliyor. Kendisi de bu durumdan çok muzdarip. Ama Tayyip Erdoğan konserlere 1 Temmuz 2021’de ‘onay’ verince arı gibi çalışmaya başlıyor Mustafa Ceceli…
Temmuz’da Hatay’la başlıyor konserlerine, Mersin’e gidiyor, Ağrı’da halkı coşturuyor… Ağustos’ta Balıkesir Sındırgı, Diyarbakır Karapınar ve Afyonkarahisar, Eylül’de Korkuteli, Ekim’de Kayseri, Siirt ve Hatay Altınözü, Kasım’da Ankara Altındağ…
2022 yılında yani şu 6 aylık süreçte ise adeta şov yapıyor Mustafa Ceceli… Şubat’ta Kocaeli Kartepe, Mart’ta Batman… Mayıs’ta İstanbul Beykoz, Diyarbakır Ergani, Mardin, Bursa Osmangazi, Diyarbakır Silvan… Haziran’da Sakarya Geyve, Malatya Yeşilyurt, Aydın Karpuzlu, Çanakkale Biga, Şanlıurfa… Kısa bir zaman sonra da inşallah Kahramanmaraş Elbistan’a ve Kilis’e gidip konserler verecek!
Mesela Batman konserinde ‘Batmane Batman’ ve ‘Oy Naze’ isimli Kürtçe şarkıları da seslendiriyor, koca koca siteler bu haberleri, ‘Ceceli, Batman’daki hayranlarından bu şarkıları söylediği için tam not aldı’ diye veriyor.
Ceceli, 2019’da da 2021’de Irak’ın kuzeyinde de konser veriyor. Orada da Kürtçe şarkılar söylüyor, hatta oradaki televizyonlara verdiği demeçte, bir üniversiteyi övüp, ‘General Mustafa Barzani binasının’ anlamından ve güzelliğinden bahsediyor.
Ama en güzel konseri tartışmasız 28 Ekim 2021 tarihindeki Kayseri konseriymiş! Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç konser sırasında Ceceli’ye elleriyle pastırma yedirmiş.
Şimdi gelelim yazının kritik yerine… Şimdi bu Mustafa Ceceli’nin, 2012’deki belediyelerin konserlerinden aldığı parayı buldum. 120 bin TL civarında… Öğreniyorum ki, Mustafa Ceceli her konser başına en az 80 bin TL para alıyormuş. Bu en az ama muhtemelen üst rakamlar bunun iki katı düzeylerinde.
Allah daha çok versin…
Ama sorun Ceceli’nin kazandığı para değil. İnceleyip bir bakıyorsunuz, Ceceli’nin konserlerinin yüzde 99’u ücretsiz ve halka açık! Peki nereden kazanıyor bu parayı Ceceli diye soruyorsunuz, cevabı hemen buluyorsunuz.
Çünkü konserleri organize edenlerin neredeyse tamamı yukarıda ismini yazdığım il ya da ilçelerin belediyeleri. Belediyelerin neredeyse tamamı AKP’li… Geri kalanlar ise AKP’nin iş adamları tarafından organize edilen konserler. Peki bu belediyeler Mustafa Ceceli’nin kaşına mı hayran gözüne mi hayran? Nedir bu AKP’li belediyelerin Ceceli hayranlığı…
İşte işin gerçeği burada ortaya çıkıyor.
FETÖ şaibesi taşıdığı iddia edilen Mehmet Özhaseki…
Hani Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday yapılmıştı. Hatta aday yapılması için bir hemşerisi kendisine referans olmuştu. Referans olan hemşerisi de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dı. Özhaseki başaramadı, AKP Genel Başkan Yardımcısı yapıldı. Peki sizce Mustafa Ceceli, neden Mehmet Özhaseki’ye ‘Mehmet Abi’ diyor?
Çok basit!
Mehmet Özhaseki AKP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı da ondan! Yani Belediyelerin yolu ‘Mehmet Abi’den geçiyor. O belediyeler de nedense hep ‘kardeş Mustafa’ya para üstüne para ödüyorlar.
Sonra da bu ‘kardeş Mustafa’ Kabe’de tavaf etmeye gidiyor, ama herkes Türk olduğunu görünce ‘Erdoğan’ diyerek tavaf etmesini engelliyor. Onu öpen ve ona sarılanlar kendisini Kabe’ye döndürüp birlikte Erdoğan’a dua ediyorlar!
Ceceli, Türk milletin parasıyla, ‘Mehmet Abisi’nin sayesinde tüm belediyelerde konserleri kapıyor, sonra da milletin parasıyla Kabe’de ‘tavaf edemiyor’! Görüntüleri çıktı, rahatça yürüyordu, kimse de Mustafa Ceceli’yi sallamıyordu ama olsun.
Öyle bir samimiyet ki, Kabe’den ‘Mehmet Abi’sini arayabiliyor, Mustafa Ceceli!
Birinin adı Mehmet…
Diğerinin adı Mustafa…
İkisi de peygamber efendimizin ismi…
Keşke adlarınızı değiştirseniz!
Karakteriniz, tarikatçılığınız, birbirinizi kayırmanız değişmeyecek çünkü!
Amerika’daki şeyhleriniz, pardon şeyhiniz ne diyormuş bu duruma sordunuz mu?
Ahmed Hulusi memnun muymuş hayatından?
Hıı, unutmadan şunu da yazıp yazıyı öyle bitireyim
Şeyhimiz (!) Ahmed Hulusi’nin eşinin ismi Cemile Kamer.
Atasay Kamer’in kızı. Cemile Kamer’in kardeşinin ismi ise Cihan Kamer.
Cihan Kamer de Atasay Kuyumculuk ve Atagold Kuyumculuk’un sahibi.
2009’da ortaya çıkan belgeye göre Atagold şirketinin ortakları kim peki?
Yüzde 25’i Bilal Erdoğan’ın…
Yüzde 25’i Burak Erdoğan’ın sevgili eşi Sema Erdoğan’ın…
Hadi şimdi kurban kesmeye ,iyi bayramlar…
This entry was posted in TARİKAT VE CEMAATLAR, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *