SULTANLIK REJİMİ * ERDOĞAN’A “DEVLET DENETLEME KURULU” ELİYLE HER KADEME VE RÜTBEDEKİ KİŞİYİ GÖREVDEN ALMA YETKİSİ VERİLİYOR!!!

Erdoğan isteyecek Denetleme Kurulu görevden alacak!
Dikkat çeken teklifi CHP’li Gökhan Günaydın açıkladı

SÖZCÜ – Haber Merkezi


CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın sosyal medya hesabından dikkat çekici bir gönderi paylaştı. Devlet Denetleme Kurulu’na, her kademe ve rütbedeki görevliyi görevden uzaklaştırma yetkisi veren bir düzenlemenin TBMM’ne geldiğini söyleyen Günaydın, “Sultanlarda görülen yetkiler veren bir düzenleme görüşülecek.” dedi.

Bu gece TBMM’de görüşülecek kanunlarda dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın resmi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kamuoyuna yansıyan düzenlemede dikkat çekici detaylar var.

DENETLEME KURULUNA GÖREVDEN ALMA YETKİSİ

Devlet Denetleme Kurulu’nun görev ve yetkilerini belirleyen kanunda yapılacak yeni düzenleme ile Devlet Denetleme Kurulu’na, her kademe ve rütbedeki görevliyi görevden uzaklaştırma yetkisi verilecek.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, düzenlemenin ucunun açık olduğunu ve hiç kimsenin görev teminatı olmayacağını ifade etti.

“ERDOĞAN İSTEYECEK DDK GÖREVDEN ALACAK”

“Artık bir soruşturma, kovuşturma, yargı kararı vs süreçlere de gerek yok.” diyen Günaydın, “Cumhurbaşkanı DDK Başkanı’nı çağırıyor, “şu belediye başkanı hakkında denetim yap” diyor, Başkan bir Kurul üyesini görevlendiriyor, o da gidip “görev başında kalması sakıncalıdır” diyerek seçilmiş belediye başkanını görevden uzaklaştırabiliyor.” diyerek kanuna tepki gösterdi.

This entry was posted in FAŞİZM, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *