Bir bomba ses kaydı daha: Manşetler hazır, MİT’ten bilgi de gelsin

Cumhuriyet.com.tr
09 Mart 2014 Pazar

Bir bomba ses kaydı daha :
Manşetler hazır, MİT’ten bilgi de gelsin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında 18 Aralık günü geçtiği iddia edilen bir ses kaydı internete sızdırıldı. Görüşmede Bilal Erdoğan babasına gazetelerin manşetlerini anlatıyor, kendisinden onay gelmesinin beklendiğini dile getiriyor. Bilal Erdoğan daha sonra bazı gazetelerin MİT’ten bilgi istediğini bizzat babasına bildiriyor.

Başçalan isimli hesaptan bugün ikinci ses kaydı yayınlandı. Söz konusu ses kaydının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia ediliyor. Ses kaydını yayınlayan hesap, görüşmenin 18 Aralık’ta yapıldığını öne sürdü.

BİLAL: CEMAAT HADDİNİ BİLECEK

Ses kaydında Bilal Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen ses, Fethullah Gülen cemaatini işaret ederek, “Bunlar haddini bilecek. Bitecek bu iş artık, en üstüne gidene kadar bir şey yapılması lazım” diyor. Oğlunun bu sözleri üzerine Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen ses, “Bugün atılacak adımlar var zaten, iş baya şeye girecek” diyor. Erdoğan daha sonra Bilal Erdoğan’a “Ciddi bir medya desteği lazım” diyor.

BİLAL MANŞETLERİ ANLATIYOR, MİT’TEN ‘BİLGİ’ GELMESİNİ İSTİYOR

Ses kaydında Bilal Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen ses, “Manşetleri göreceksin inşallah. Takvim gazetesi ‘Vaiz Lobisi’ diye manşet attı. Sabah gazetesi ‘Kaset olmadı dosya verelim.’ Onlar tamamen hazır babacım. Şu an sizin talimatlarınızı bekliyorlar. En tepeden vurmaya başlayacaklar” ifadelerini kullanıyor. Erdoğan DA bunun üzerine “Tamam, canım NE varsa ellerinde gireceğiz onun şeyi yok” diyor.

Erdoğan’ın bu sözleri üzerine de Bilal Erdoğan, “Hele bir de bize biraz malzeme gelse diyorlar MİT’ten” ifadelerini kullanıyor. Başbakan Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen ses bunun üzerine, “Bakacağız, bizden malzemeye daha çok ulaşıyor işte” ifadelerini kullanıyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/48923/Bir_bomba_ses_kaydi_daha__Mansetler_hazir__MiT_ten_bilgi_de_gelsin.html

This entry was posted in Gundem, MEDYA, SİYASİ PARTİLER, SİYASİ TARİH, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *