MİT Müsteşarı Hakan Fidan da tapelerde!

06 Mart 2014
Sözcü

MİT Müsteşarı Hakan Fidan da tapelerde!

Yeni sızdırılan ses kayıtlarında MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakan Erdoğan ve Yasin El Kadı’nın bir ‘enerji işini’ istedikleri firmaya verilebilmesi için fikir alış-verişinde bulundukları iddia ediliyor.

Haramzadeler twitter hesabından ‘Enerji Rantı’ başlıklı bir ses kaydı daha paylaşıldı. 5 farklı telefon görüşmesinin yer aldığı kayıtlardan ikisi Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ile Usame Kutub’a ait.

DOĞAN VE KUTUB TOPLANTIYI ORGANİZE EDİYOR!

Kayıtlarda Bilal Erdoğan’ın şirketi Bosphorus360′un bir enerji projesinin peşinde olduğu ve bu uğurda istediklerinin yapılması için Başbakanlık Yatırım Ajansı müdürüne rüşvet olarak bir ev verdikleri iddia ediliyor. Tüm bunları ise Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ile Usame Kutub’un organize ettiği iddia ediliyor.

KUTUB VE DOĞAN’IN ORGANİZE ETTİĞİ TOPLANTIDA FLAŞ İSİMLER!

ikilinin organizasyonu sonucunda yapılan toplantıya; El Kaide ile ismi anılan Yasin El Kadı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın başbaşa gizli görüşmesi dikkat çekiyor.

Başbakanlık resmi konutunda yapılan gizli toplantıya katılanlar olarak ise Bilal Erdoğan ve ortakları olduğu iddia edilen Bosphorus 360 çalışanları, Yasin El Kadı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Erdoğan gösteriliyor. Toplantıda ne konuşulduğu bilinmiyor ancak söz konusu ‘Enerji ihale’ işinin gerçekleştirilebilmesi için bazı kamu görevlilerine de ‘rüşvet’ verildiği iddia ediliyor.

MİT KONTROLÜNDE ENERJİ YATIRIMI!

Söz konusu ‘gizli enerji yatırımı’nın yürütülmesinde ise Milli İstihbarat Teşkilatı’nın görevlendirildiği öne sürülüyor.

“SENİN ADINI DUYUNCA ÖYLE MUTLU OLUYORUM Kİ…”

Kayıtlarda; Yasin El Kadı’nın özel adamı olarak lanse edilen Usame Kutub’un, Başbakan’ın Özel Kalem müdürü Hasan Doğan ile tüm bu yaşananları planladıkları görülüyor.

Başbakan Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın Kutup’a “Ne var ne yok” diye sorduğunda ise Kutup’un “İyi Elhamdülillah senin adın benim telefonda çıktığı zaman ben öyle içimden acayip mutluluklar geçiyor.” demesi de dikkat çekiyor.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/mit-mustesari-hakan-fidan-da-tapelerde-466640/

This entry was posted in Gundem, SİYASİ PARTİLER, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *