TÜGVA’NIN VE YOLSUZLUKLARIN KARANLIK DOSYASI 3 * TÜGVA kampına ait görüntüler ve cihat çağrıları ortaya çıktı * TÜGVA’nın siyasileri ve bürokratları fişlediği ortaya çıktı! * Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) devlet kademelerinde yer alan önemli isimleri kayıt altına aldığı ortaya çıktı.

TÜGVA kampına ait görüntüler ve cihat çağrıları ortaya çıktı

21 Ekim 2021

Gazeteci Hamdi Fırat Büyük, TÜGVA kampına ait olduğunu ifade edilen
fotoğrafları ve kampta yapılan cihat çağrılarını paylaştı.


Türkiye Gençlik Vakfı’na (TÜGVA) ait olduğu iddia edilen torpil listeleri ve kamudan alınan kaynaklar hakkında tartışmalar sürerken gazeteci Hamdi Fırat Büyük, TÜGVA kampına ait olduğunu ifade edilen görüntüleri ve bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Hamdi Fırat Büyük’ün paylaşımları şöyle oldu:

TÜGVA kampından görüntüler: sarıklı tarikat mensupları ile edilen yeminler, cihada yapılan çağrılar ve seçildiklerine inananlar… Kamp yeri Tuzla Belediyesi tarafından muhtemelen ücretsiz olarak sağlanmış.

Kadınlar ve erkekler kamp programları: Konuşmacılar: Sümeyye Erdoğan, Esra Albayrak, Şule Albayrak, İhsan Aktaş vd.

Allah yolunda, gerektiği gibi cihad edin. Sizi O seçti ve size din konusunda hiçbir güçlük yüklemedi; ceddiniz İbrâhim’in dininde olduğu gibi. O size hem daha önce hem de bu Kur’an’da “müslümanlar” adını verdi ki peygamber size şahitlik etsin, siz de insanlara şahitlik edesiniz.

“Sizi o seçti” neye seçti? Melekler “senin sözünü dinlemeyerek bozgunculuk fesat çıkaran bir varlık mı yaratıyorsun” diye sorduğunda “siz bilmezsiniz ben bilirim” dedi ve sadece onun iradesine göre hareket eden melekler mevcutken, kendi iradesine sahip varlik olarak insanı seçti+

+yani bu iradeyle hiçbir zorlukta yüklemediği dini kendi gönülleriyle seçebilecek veya seçmemeyi tercih edebilecek varlıklar olarak yarattı bizi. Seçilmiş olmak bu burada.Inanmamız o yuzden kiymetli oldu, iyi için mücadele de cihad, içindeki kötülüğe dur demekte varoluşsal olarak

https://www.gercekgundem.com/guncel/307741/tugva-kampina-ait-goruntuler-ve-cihat-cagrilari-ortaya-cikti


TÜGVA’nın siyasileri ve bürokratları fişlediği ortaya çıktı!

​22 Ekim 2021

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) devlet kademelerinde
yer alan önemli isimleri kayıt altına aldığı ortaya çıktı.


Bakanlar, milletvekilleri, valiler, il ve ilçe belediye başkanları ve danışmanlarının iletişim numaralarını aynı ayrı listeleyen TÜGVA’nın önemli isimlerin özgeçmişlerinin ve daha önce nerede görev yaptıkları yerleri kayıt altına alması dikkat çekti. Dışişleri Bakanlığı’nın TÜGVA yöneticilerine vize kolaylığı sağlanması için devreye girdiği de “sızan belgelerden” çıktı.

Sızan belgelere göre “TÜGVA İletişim Bilgileri” isimli klasöründe tüm siyasilerin telefon numaralarından özgeçmişlerine kadar bilgileri yer aldı. “Belediye Başkanları Güncel Veri” klasöründe ise il, ilçe belediye başkanlarının telefon numaraları ve mail’leri yer aldı. Eski İstanbul Valisi Vasip Şahin’den, Iğdır Valisi Davut Haner’e kadar hemen hemen tüm il valilerinin iletişim bilgileri ve özgeçmişlerinin de kayıt altına alındığı görüldü. FETÖ bağlantılı dernek listeleri de belgelere yansıdı. Dışişleri Bakanlığı’nın eski TÜGVA Başkanı İsmail Emanet ve yardımcısı Seçkin Koç için Belçika Büyükelçiliği’ne “çok acele” başlıklı yazı yazarak yardımcı olunmasını istedi.

https://www.gercekgundem.com/guncel/307919/tugvanin-siyasileri-ve-burokratlari-fisledigi-ortaya-cikti


TÜGVA’dan ‘korkutma’ skandalı!
‘Konuyu reis takip ediyor…’

21 Ekim 2021


TÜGVA’nın Kahramanmaraş’ta kayyıma devredilen binayı bedelinin daha altında bir ücrete alamayınca hakimleri ve kayyımı “konuyu reis takip ediyor” diyerek korkutma içerikli bir “çözüm raporu” hazırladığı ortaya çıktı.

Haber Alternatif Genel Yayın Yönetmeni Celal Eren Çelik’in Twitter hesabından paylaştığı belgeye göre, gündemden düşmeyen TÜGVA’nın Kahramanmaraş’ta yeni bir skandalı patladı.

Çelik’in paylaştığı belgede, TÜGVA Kahramanmaraş’ta vakıf için kiralanacak ve kayyıma devredilmiş bina için bedelinin çok altında ücret teklif etti. Kayyım binayı bu ücrete vermeyeceğini söyleyip mahkemeden bilirkişi istedi. Bunun üzerine TÜGVA “Çözüm Rapor Formu” hazırladı.

Raporda, “Piyasada 70-75 bin TL olan binaya biz KDV dahik 60 bin teklif ettik. Kayyım mahkemeden bilirkişi raporu istedi, kendimi riske atmam gibi ifadelerde bulundu. Dosyaya ulaştık Hakim bilirkişi olarak 1 eğitimci, 1 emlakçı, 1 mekanikçi, 1 de bina tefrişatı için 4 kişilik bilirkişi istemiş. Bu bağlamda rakam çok yükseleceğe benziyor. Maalesef bu ekibe kadem gibi tepeden konuşmamız daha isabetli olacağa benziyor.” ifadeleri yer alıyor.

Raporda çözüm yolları olarak ise şunlar sıralanıyor:

“1- Hakime ulaşıp bilirkişi raporlarını 60 bin tutarlarında tutmak.
2- İl başkanını arayıp konuyu reis takip ediyor şeklinde korkutmak.
3- Kayyum avukatı arayıp konuyu reis takip ediyor şeklinde korkutmak.”

https://www.gercekgundem.com/guncel/307699/tugvadan-korkutma-skandali-konuyu-reis-takip-ediyor

This entry was posted in İrtica, ORGANİZE İŞLER, SİYASAL İSLAM, TARİKAT VE CEMAATLAR, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *