BÜYÜK KOLTUK, KÜÇÜK KOLTUK MESELESİ * AŞAĞILANAN ÜLKE TÜRKİYE

Başkan Obama partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a BEYZBOL SOPASI gösterdi. (Bilindiği gibi beyzbol sopası Mafya jargonunda kafa kırmaktır) Erdoğan görmezden geldi.

Başkan Trump partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderdiği mektupta; “Aptal olma, akıllı ol” dedi…. Erdoğan duymazdan, anlamazdan geldi…

Amerika’ya diplomat olmayan, AKP’li Mühendis Hasan Murat Mercan büyükelçi atandı. Güven mektubu aylarca kabul edilmedi. ABD Başkanı tarafından kabul edilmesi gereken büyükelçimizin güven mektubu Amerika’lı bir dış işleri memuru tarafından Lokantada teslim alındı.


Türk Devletini yönetemeyenler, ülkemizin onurunun ayaklar altına alınmasına neden oldular. Hem kendileri aşağılanıyor hem de Devletimiz.  Bunun temel nedeni Çok değerli diplomatlarımızın ve Dışişleri Bakanlığının işlevsiz hale getirilmesidir.  Üç kağıtçıların, yandaşların, ardında yolsuzluk dosyası olanların, liyakatsızların, meslekten olmayanların büyükelçi olarak atanmasıdır. Ve de partili cumhurbaşkanının imam hatip eğitimi ile küresel politikalarda oyuncu aktör olmaya çalışmasıdır.

Naci Kaptan – 29.09.2021


ABD’Lİ BÜYÜKELÇİNİN GÜVEN MEKTUBU ÇORBACIDA ALINSIN

MHP’li Vahapoğlu’nun hedefinde Jeff Flake var: “Güven mektubu çorbacıda alınsın”
MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, ABD Ankara Büyükelçisi olarak atanacağını iddia ettiği eski senatör Jeff Flake’i hedef aldı. Vahapoğlu, “Güven mektubunu da bir çorbacı dükkanında alınsın” çağrısı yaptı.

Türkiye’nin yeni Washington Büyükelçisi Murat Mercan’ın güven mektubunun lokantada verdiğini iddia edilmişti.

MHP’li Hidayet Vahapoğlu, ABD’li eski senatör Jeff Flake’in ABD’nin Ankara Büyükelçisi olarak atanacağını öne sürdü. Vahapoğlu, Flake’e ait olduğunu iddia ettiği sözleri sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’a seslenen Vahapoğlu, “ABD Washington Büyükelçimizin güven mektubunu bir lokantada kabul etmişti. ABD’nin Büyükelçisinin güven mektubunu da bir çorbacı dükkanında sayın Hasan Doğan’ın yardımcısı alsın” dedi.

MHP’li Vahapoğlu’nun sosyal medyadaki mesajı şöyle:

“ABD, Ankara’ya bu şahsı Büyükelçi olarak atayacakmış. Devletlerarası ilişkilerde mütekabiliyet esastır. ABD Washington Büyükelçimizin güven mektubunu bir lokantada kabul etmişti. ABD’nin Büyükelçisinin güven mektubunu da bir çorbacı dükkanında Sn. Hasan Doğan’ın yardımcısı alsın.”


https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/mhpli-vahapoglunun-hedefinde-jeff-flake-var-guven-mektubu-corbacida-alinsin-1872843
This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, DIŞ POLİTİKA, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *