Bütün iletişim araçları Hitler’in emrindeydi ama…

Bütün iletişim araçları Hitler’in emrindeydi ama…

Arslan Bulut


Bütün dünya, Bill Gates‘in “aşı”larla ilgili görüşlerini uyguluyor! Adam bir bilgisayar programcısı… Virüs ve antivirüs programı yazmak konusunda da uzman! Zaten yıllardır hem virüsü üretiyor hem de antivirüsü!

Ayrıldığı eşiyle birlikte kurmuş olduğu vakıf üzerinden ise sağlık alanına el atarak yine virüsler için antivirüs yani aşı geliştirdiği söylenen ilaç şirketlerine toplamda 2 milyar Dolar civarında destek sağladı.

Sistem aynı! Tabii insan sağlığı üzerinde etkili olan virüsün Çin’de mi yoksa ABD’de mi geliştirildiği konusu tartışmalı. Yalnız, ABD’de pandemi politikalarını yöneten Anthony Stephen Fauci‘nin Vuhan’daki araştırmalara kaynak sağladığı biliniyor.


Bill Gates, Nisan ayında Sky News’e verdiği bir röportajda, COVID-19 aşısının “sürekli olarak kullanıma sunulması sayesinde” 2022’nin sonuna kadar dünyanın tamamen normale dönebileceğini söylemişti.

Bill Gates’in 2020’nin Aralık ayında bahsettiği aşı denilen sıvılar çıktı ve şimdilik dört doza kadar uygulanıyor ama tedavide kullanılan ilaçların fayda yerine zarar verdiğini artık herkes kabul ediyor. Öyle ki bazılarını kullanımını durdurdular. Favipiravir’i ise ilk gün 16 hap olmak üzere en yoğun dozda kullanan ülke Türkiye! Bu uygulama, hangi bilimsel veriye dayanarak yapılıyor, o belli değil.


Ben, yazılarımda konuyla ilgili uzmanların tespitlerini paylaşıyorum ama Bill Gates gibi küresel ısınmayı sona erdirmek için atmosfere uçaklarla sıkılacak tebeşir tozuyla güneş ışınlarını önlemekten bahseden bir kişinin projelerini insanlık için tehlikeli buluyorum!

Sonra da ABD Başkanı Biden‘ın açıkladığı, sözde virüsle mücadele programının pilot bölge olarak Türkiye’de uygulanmaya başlandığını tespit ediyor ve bunun sebebini sorguluyorum!

Dünya çapında ve hükümetleri de ikna ederek yaygara koparmak, sorunun doğru tespit edildiği anlamına gelmez. Mesela, Afganistan’a müdahale bahanesi olarak kullanılan El Kaide yaygarası ne oldu? Veya Irak’a müdahale için kullanılan kimyasal silah üretiyor yaygarasına da bütün dünya inanmıştı değil mi?

Gazeteciye düşen, gerçekleri tespit ederek duyurmaya çalışmaktan ibarettir. Gerisi herkesin kendi bileceği iştir. Sorun şu ki, Bill Gates‘in teorilerine inananlar, “virüsün aşısı olmaz, hele pandemi sırasında aşılama yapılmaz, salgını daha da büyütür” gibi bütün virologların, epidemiyologların bilimsel tespitlerine karşı çıkıyor ve Bill Gates‘in tavsiyelerine uymayanlara baskı kurmaya kalkışıyor! Zor kullanmaktan bahsediyor!

Aklı olan herkes görüyor ki aşı denilen bu sıvılar, virüsün bulaşmasını önlemiyor tam aksine daha güçlü mutasyonlar oluşmasına sebep oluyor. Üstelik dünya çapında da bir sansür var.

Geçtiğimiz günlerde, doğal bağışıklığı tavsiye eden uzman görüşü yayınlayan Washington Times yazarı Everett Piper‘ın başına bakın ne geldi:

“Makalem, birçok platformda trendlerde öne çıktı. Ama sonra tuhaf bir şey oldu. Makale, tüm listelerden açıklanamaz bir şekilde kayboldu. Gazeteye sordum, ‘Yasaklısın, doğal bağışıklık konusunun yayılmasını istemiyorlar’ dediler. Onlar, neyi okuyup neyi okuyamayacağınıza karar veriyor! Hitler’in baş mimarı Albert Speer, Nürnberg Mahkemesi’ne   ‘Üçüncü Reich’ı önceki tüm diktatörlüklerden ayıran şey, kendisini sürdürmek ve nesnelerini bağımsız düşünce gücünden yoksun bırakmak için tüm iletişim araçlarını kullanmasıydı.’ demişti.

Goebbels de, ‘İnsanları mermi ve bombalarla kontrol edebilirsiniz ama duydukları haberleri ve okudukları kitapları manipüle ederek bunu daha da etkili bir şekilde yapabilirsiniz.’ tavsiyesinde bulunmuştu.

George Santayana ise bir keresinde, ‘Geçmişi hatırlamayanlar, onu tekrarlamaya mahkûmdur’ demişti. Hepimiz dikkat etsek iyi olur.”

Hitler bütün bu güce rağmen başaramamıştı! Piper onu da hatırlatmış oluyor!


https://www.yenicaggazetesi.com.tr/butun-iletisim-araclari-hitlerin-emrindeydi-ama-473735h.htm

This entry was posted in EMPERYALİZM, FAŞİZM, Saglik, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *