MİL-DİYANET SEN!

MİL-DİYANET SEN!

Rıfat Serdaroğlu


“Manevi İlkeli Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası” uzun adı bu!
İlkeli-liyakat sahibi din adamlarını bir araya toplayan sendika bu!

AKP İktidarı boyunca, tarihimizin en büyük, en ahlaksız soygunlarını yaşadık. 4 Bakan, Bankadan sorumlu Bakan ve Başbakan’ın “haberleri” olmadan (!) Devlet Bankasını rüşvete aracı yaptılar. Yalnızca yurt içinde değil!

Mesela Almanya’da Deniz Feneri e.V davasının Avrupa Basınındaki adı;
“Yüzyılın Yardım Soygunu” oldu. Herbiri İLKELİ ve dürüst insanlardan oluşan bu sendikadan, yolsuzlukları-Hırsızlıkları-Rüşvetleri kınayan bir bildiri duydunuz mu? Ben duymadım!

Cemaat-Tarikat okullarında, kaçak kurslarda, AKP’nin vergi muafiyeti, yardım toplama serbestliği verdiği vakıflarda, yüzlerce çocuk cinsel saldırıya uğradı. Tarikat Kız Öğrenci yurdunda bir gecede 28 kız çocuğumuz diri-diri yandı. Herbiri LİYAKATLİ ve namuslu insanlardan oluşan bu sendikadan, çocuklara tecavüzü, istismarı, yangını kınayan bir bildiri duydunuz mu? Ben duymadım!

Bu sendika, SADAT denen Saray kuruluşunun Başkentimizi İstanbul, resmi dilimizi Arapça yapacak ve Şer’i hükümlerle, çok hukuklu bir yapı ile oluşacak “İslam Anayasası” çalışmalarına maddi-manevi destekte bulunmuştu!

İlkeli ve liyakatli din adamlarından oluşan sendika, bugün savundukları Ali Erbaş’ın Cumhuriyetimizin ve Diyanetin kurucusu Atatürk’e hakaret ettiğini de görmediler. Eğer Atatürk olmasaydı, bu nankörlere bugün hangi kilisede zangoçluk yapacaklarını hatırlatmaya gerek var mı?

Bu ilkeli ve liyakatli insanlar, Gazeteci Yılmaz Özdil’e bir yazısı dolayısıyla (üstelik yanlış anladıkları) çok ağır hakaretlerde bulundular. Öyle kin-hınç dolu bir yazıydı ki, bulsalar Yılmaz Özdil’i çarmıha gerecekler!

Şimdi diyeceksiniz ki, İslam’da “”Çarmıha Germek” var mı?
İyi de, İslam’da kişinin dirisini-ölüsünü camiye sokmamak yani AFOROZ etmek var mı?
Özdil camiye alınmasın, ölüsü yıkanmasın diye “fetva veren” bu sendika yöneticileri, Katolik mi? Yoksa Ortodoks mu? Evanjelist mi? Ne olduklarını bilmiyorum ama “İNSAN” olmadıkları kesin…

Her şeyi bilen, laiklik karşıtı ve Atatürk düşmanı Kılıçlı Ali Erbaş’a bilimsel bir konuda bazı sorular yöneltelim. Nasılsa her konuda uzman, maşallah!
Bakalım derdimize bir çare bulacak mı?

Hocam, yerküremizin ortalama sıcaklığı 13,5 santigrat derece idi. İnsanoğlunun çok fazla fosil yakıt kullanımında dolayı, soluduğumuz havadaki sera gazları konsantrasyonunun artmasına bağlı olarak dünyanın ortalama sıcaklığı 1 santigrat derece artarak 14,5 dereceye ulaştı. Sayın “Altın İşlemeli Cübbeli ve son model Mercedes otosu” olan Hocam;

1 derece nedir deyip geçmeyelim. Bu bir derecelik artış, kulağa basit gelse de, insanlık tarihi boyunca var olan iklim dengesini alt üst etmeye yetiyor. Dünya’yı 400 bin yıl öncesi “Buzul Dönemi” şartlarına taşımaya yetiyor. Kutuplardaki buzullar eridikçe ve Sibirya gibi kutup bozkırı bölgelerindeki donuk topraklar çözüldükçe deniz seviyeleri yükselecek, düşük sahil bölgeleri sular altında kalacak, topraklarımız tahıl üretimi için aşırı tuzlu hale gelecek. Dünyanın büyük bir kısmı adım-adım kuraklığa ve açlığa mahkum olacak…

Sayın Kılıçlı Hocam;
Bunları, Ward-Rifkin-Hengeveld-Kroonenberg-Sinn adındaki bilim insanları söylüyor, yazıyor! Ne yapalım hocam? Bu gavurlara mı inanalım, yoksa bu işin kısa yoldan bir çözümü var mı? Mesela bu konuda bir muska veya belayı defetme duası tavsiyeniz, olabilir mi?

Sayın Süslü Hocam;
Siz hep Cumhurbaşkanı için çalışıyorsunuz! Biraz da biz fakirleri aydınlatın. Sizin dediğinize göre biz fakirlerin öteki taraftaki yerimiz cennetin yedinci katta olacakmış! Siz zengin Bademler kaçıncı kattasınız hocam? Öte tarafı garantiledik ama bu dünyada çok dardayız be Hocam! Eğer bizi duymazsanız, hepimiz Cübbeli Hocaya gideriz haberiniz ola.
Orada hiç olmazsa jet skyci var!

Hayrına, sevabına bize akıl verin değerli hocam. Kalın sağlıcakla…

Sağlık ve başarı dileklerimle 15 Eylül 2021

This entry was posted in İrtica, Rifat SERDAROĞLU yazıları, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

One Response to MİL-DİYANET SEN!

  1. emin says:

    Çok çok teşekkürler.Büyük şair Atilla ilhan trt tv de yıllarca evvel Menemen olayını anlattı.Kubilayın başının kesilmesi olayında halkın buna tepkisiz kaldığı hatta onayladığını bunun üzerinede topla Menemen in haritadan silinmesini israrlara rağmen vazgeçirildiğini anlattı.eğer Menemen o gün topla yıkılsaydı buğün bu yobazlarla uğraşma zorunda kalmayacaktık.yaşasın Laiklik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *