BAŞKOMUTAN ÇÖKTÜ!

BAŞKOMUTAN ÇÖKTÜ!

Rıfat Serdaroğlu – 31 Ağustos 2021


AKP taraflı Genel Başkanı, tarafsız Cumhurbaşkanı ve Başkomutan kendi adamları tarafından ağır yaralandı. Öyle böyle değil, bu yaralar Başkomutan her kıpırdadığında kanar, ızdırap verir!


Zaten kendisi ne çekti ise hemşerilerinden çekti! En hayırlı hemşerisi, milletin orasına koyan Cengiz! İlk yarayı, hemşerisi İçişleri Bakanı Soyu Süleyman açtı. Soylu;    “AKP’li eski İçişleri Bakanlarının çocukları, yatak odasında para sayma makinalarıyla yakalandı. Benim dönemimde böyle şey oldu mu? Olmaz, olamaz.”

İkinci ve büyük yarayı ise eskiden beri ağzını tutamayan hemşerisi Bakanı Erdoğan Bayraktar açtı. Soylu Süleyman yarayı çakı ile açtı ise, Erdoğan Bayraktar satır ile yaraladı!

Erdoğan Bayraktar, 17/25 Aralık 2013 Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet olayları sırasında NTV canlı yayınında şunları söylemişti; “Ben neden istifa edeyim ki? Ben ne yaptıysam Başbakan Erdoğan emrettiği için yaptım. Biri istifa edecekse o etsin!”

Aynı Erdoğan Bayraktar şimdi de;
“17/25 Aralık soruşturmasındaki telefon kayıtları benimdir ve doğrudur. Teknik takiple elde edilen tapelerin hepsi doğrudur! Bende bir para yakalanmadı!
Başbakan Erdoğan, beni hırsız çuvalının içine koyarak, bakanlıktan attı.”

Dönemin Başbakanı, şimdinin Tarafsız Cumhurbaşkanı ve AKP’nin Taraflı Genel Başkanı, İKİ BAKANININ suçlamalarına ne diyecek, nasıl yanıt verecek?
Yoksa her zaman yaptığı gibi, görmezden duymazdan mı gelecek?

Başkomutan Cumhurbaşkanına bir güzellik yapıp soruları basitçe biz soralım;
-İki Bakanınız da, sizin “darbe girişimi” dediğiniz 17/25 Aralık 2013 olayları için HIRSIZLIK-SOYGUN dediler. HANGİSİ DOĞRU?

-Soylu Süleyman’ın, Habertürk canlı yayınında dediği Bakan çocukları bu paraları nerden buldular? Bir Bakan, üstelik İçişleri Bakanı, sizin o paralar FETÖ’cu Polisler tarafından konuldu dediğiniz bir olayı nasıl olur da “Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet” olarak suçlar?

-“Kupon Arazi” ve TOKİ Bakanınız, sizin montaj dediğiniz tapelerin gerçek ve doğru olduğunu söyledi. Sizin bu tapeler hakkındaki görüşünüz nedir? Kupon Arazi Bakanı DOĞRU MU söylüyor?

-Kupon Arazi Bakanınız, sizin kendisini “HIRSIZ ÇUVALININ” içine koyarak bakanlıktan attığınızı söyledi. Bu ne demek oluyor? Diğer ayrılan Bakanlar için, bunlar HIRSIZ mı diyor? Sizin, Bakanların hırsızlığını bildiğiniz halde, o Bakanlar size gelip, Binali’nin adı neden yok dediklerinde mi yargıdan kaçırdınız demek istiyor?

“Kupon Arazi” Bakanı, ben Reza Zarrab’ı tanımam dedi!
Sizin ve diğer Bakanların Reza Zarrab’ı çok iyi tanıdığınızı mı ima etti?
Bu yüzden mi Reza Zarrab’ı, damadınızın televizyonuna çıkartıp, Türk Bayrağının önünde, Türkiye’nin cari açığının %15’ini bu dolandırıcının kapattığını söylettiniz?

Bu sorular, tamamen sizin Bakanlarınızın açıklamaları sebebiyle size soruluyor.
Amacımız sizi üzmek değil. Fakat gerçeğin peşindeyiz.

Tarafsız Cumhurbaşkanı AKP taraflı Genel Başkanı ve Başkomutan olarak bir iki soru da ben sormak isterim;

-Görüldüğü kadarıyla, 4 Bakanınızı hırsızlık-yolsuzluk-rüşvet olaylarına karıştıkları için bir “Hırsız Çuvalına” koyup partiden atmışsınız. İyi yapmışsınız. Sizin makamınız çok ama bunların içinde Savcı-Yargıç gibi makamlar yok. Hangi yetkiyle bunları yargıdan kaçırdınız? Bu hırsızları yargıya teslim etmemekle siz de suç işlemiş olmuyor musunuz?

-Ömrünün en az 40 yılını devlette geçiren biri olarak, Bakanlarınızın-Banka Genel Müdürlerinizin- Genel Müdür Yardımcılarınızın karıştığı, yaklaşık 8,5 Milyar Dolarlık bir rüşvet olayından sizin haberiniz olmadığına beni lütfen inandırır mısınız?

Aynı zamanda Davutoğlu’nun ve Halkbank’ın bağlı olduğu Bakan Ali Babacan’ın da mı hırsızlıktan haberleri olmadığını söyleyebilir misiniz?

Tarafsız Cumhurbaşkanı-AKP taraflı Genel Başkanı ve Başkomutan olarak size Türk Tarihi ve Türk Milleti önünde açık-açık soruyorum;

“Sizce, dönemin Başbakanı bu gıllıgışlı işlere karışmış mıdır? Dönemin Başbakanı suçlu mudur, yoksa Bakanları, Genel Müdürleri, Genel Müdür Yardımcıları (ABD’de hapis yatan da) dönemin Başbakanını aldatıp, kandırmışlar mıdır?”

Kendi Askerini ziyaret ederken hepsinin silahlarını toplatan cesur yürek Başkomutan hadi yanıt ver…

Sağlık ve başarı dileklerimle

This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *