FAŞİZM * CUMHURİYET SAVCILARININ BİLGİSİNE SUNULUR * CLUBHOUSE * AKP’li TROLLERDEN KAN DONDURAN KONUŞMALAR * TUTUKLU MUHALİFLERİ ZEHİRLEYELİM

Clubhouse’da ‘tutuklu muhalifleri zehirleyelim’
konulu tartışma tepki çekti

euronews • 09/08/2021


Sosyal medya platformu Clubhouse’da açılan bir sohbet odasında, aralarında Marmara Üniversitesi’nden bir araştırma görevlisinin de yer aldığı iddia edilen katılımcılar cezaevindeki muhaliflerin zehirlenerek öldürülmesini teklif etti.

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ve tepki çeken konuşmada, katılımcılarda biri muhalif tutukluların “devlete yük olmayacak şekilde ucuz zehirle öldürülmesi” gerektiğini söyledi. Diğer bir katılımcı ise daha önce benzer şekilde köpekleri zehirlediklerini ve aynı yöntemle muhaliflerin de öldürülebileceğini savundu. Bir diğer katılımcı da “zehirleme işini kahraman bir aşçı yapar” ifadelerini kullandı; üstelik bu eylemlerin suç olmayacağını da öne sürdü.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Clubhouse’daki ilgili sohbet odası sosyal medyada “AKP’li troll” olarak tanımlanan bir grup tarafından açıldı ve “FETÖ” suçlamarıyla tutuklu bulunan muhalifleri hedef aldı.

Katliam çağrısı yapan konuşmada yer alan Marmara Üniversitesi araştırma görevlisinin Furkan Bölükbaşı olduğu iddia edildi. İlgili sosyal medya hesabından (@ruyaatlasi) daha önce Bölükbaşı’nın kişisel fotoğrafları yayımlanmıştı.

This entry was posted in FAŞİZM, TERÖR, VANDALLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *