BOP VE EMPERYALİZM * YENİ AMERİCO-ÜMMET-HİLAFET PROJESİ TÜRKİYE’YE DAYATILAN YENİ AMERİCO-ÜMMET-HİLAFET PROJESİ, TÜRK DEVLETİNİN VE MİLLETİNİN SONUNU HEDEFLİYOR

YENİ AMERİCO-ÜMMET-HİLAFET PROJESİ


TÜRKİYE’YE DAYATILAN YENİ AMERİCO-ÜMMET-HİLAFET PROJESİ,
TÜRK DEVLETİNİN VE MİLLETİNİN SONUNU HEDEFLİYOR

Sefa Yürükel


RTE, Türkiye’yi, son Afgan ve Suriyeli sözde sığınmacılarla, Atatürk’ün kurduğu uygar Türk Milleti Devletinden İhvancılık ve Amerikancılık aşkı ile, Americo-Ümmet projesinin Ümmet ve Halife Devletine dönüştürüyor.

Bu projede, Suriye’den ve Afganistan’dan ABD ve RTE tarafından ve sadece ikisi arasında yapılan gizli anlaşmalar ile organize bir biçimde akıtılan insan akımı, bu projenin çok önemli bir ayağını oluşturuyor.

Bu projenin hızla uygulandığı bu günlerde ve bu proje sürecinde de hedeflenen önümüzdeki on yıl içinde, Türkiye’de demografik yapı büyük oranda değiştirilmek, Türkiye’yi Ümmet adı altında işgal ettirilmek, bu süreçte islamcılık pompalanarak Türklük ve Millet bilinci ülkede yok edilmesi ve büyük oranda toplum kesimleri bu plan dahilinde melezleştirilmek istenirken, diğer yandan ise projenin diğer önemli bir ayağı olarak RTE, Suriye’de ve Afganistan’da eğitilmiş olan yeni ABD destekli milis güçlerine ( TSK, Jandarma ve Polis dışında) sahip olmayı düşünürken buna ek olarak ABD’de bu süreçte kendisi için Türkiye’nin bizzat içinde yeni bir biçimde organize Afgan- Suriyeli özel istihbarat ağına ve bölgede istediği anda kullanabileceği yeni bir vurucu güce sahip oluyor.

Bu arada ABD, BSP sürecinin kesintisiz olarak devamı ve olmaz ise olmazı olarak ise, Afganistan’dan ve Suriye’den Türkiye’ye organize bir biçimde yapılan ve geniş bir insan akımıyla boşaltılan Afganistan ve Suriye’de ki bölgelerde de aynen ( genişletilmiş BOP) BSP planında olduğu gibi arka arkaya ABD menşeli Taliban ve PKK terör devletçikleri kurduruyor.

Tüm bunları RTE, Kuzey Afrika, Sudan, Somali dahil tüm Ortadoğu ve Türkiye’den Pakistan’a kadar olan bölgede, geçmişte de ABD Dışişleri Bakanı Condoloze Rice’nin belirttiği ve ilk önce 22 Devleti kapsayan ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi ( BOP) dahilinde yapılmaya çalışıldığı gibi ve bugünde BOP’un biraz daha genişletilmişi olan Uygur, Orta Asya ülkelerinin de dahil edildiği Büyük Sevr Projesi (BSP) dahilinde ki bir stratejide, ABD ile birlikte ve sözde ‘EşBaşkan’ gibi bir statüde yapıyor.

Anlaşıldığı kadarıyla ve bugünde açıkçada görülüyorki Türkiye ve tüm bölge için çok tehlikeli olan bu Americo- Ümmet projesi, gerçekten Türkiye ve bölgede hiç aksamadan tıkır tıkır işliyor.

Bu gidişattan hem ABD hem de RTE çok memnun görünüyor.

Çünkü bu genişletilmiş Americo-Ümmet projesinden ( BSP) sadece ikisi yararlanıyor.

Türkler ise kendi Vatanlarında, demokrasi ve seçim palavralarına inanarak, gözünün önünde açıkça olup biten ve Türk’ün Vatanına ve Namusuna çökülen Americo-Ümmet projesini lafın tam anlamıyla söyleyecek olursak, gerçekten de sersem sersem seyrediyor.

Kimse kusura bakmasın ama böyle Milletler yok olmaya mahkumdur.

Tarih değişik Milletlerin yok olma şartlarının, uygulamalarının ve sonuçlarının aynasıdır.

Millet olarak uyuduğunda  sana karşı olan plan, proje ve uygulamalara mukavemet gücün kalmıyor ve ülke olarak yok oluyorsun. Bu ve benzeri konularda kimse kimseye acımıyor.  Tarihin çöplüğüne atılıyorsun.

Hayır, bu durum Türkiye’de asla ve kata olmayacak deniyorsa ve Türkiye Türklerindir deniyorsa o zaman şimdiden ivedilikle Türk Milleti olarak harekete geçip, Milletin bu RTE- ABD gizli ( daha öncede Abdullah Gül – Colin Powell gizli anlaşması vardı) anlaşmalarını bir an önce yırtıp çöpe atması gerekiyor.

Bu da sadece ve sadece Milletin örgütlü ve birlikte hareketiyle, doğru bir Atatürkçü önderlikte, BSP’nin Türkiye ayağını bir Milli Demokratik Devrimle değiştirmesinden ve TC’ni kuruluş felsefesine göre ikinci defa inşaasından geçiyor.

Ama ….
Vakit ilerliyor….
Hemde hızla ilerliyor…


Her zaman olduğu gibi yine:

Atatürk’le kalın.
Cumhuriyetle kalın.
Hoşçakalın!

Sefa Yürükel

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, Bölücü KÜRTÇÜLÜK, BOP, DIŞ POLİTİKA, İrtica, RADİKAL İSLAM, SİYASAL İSLAM, TERÖR, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

One Response to BOP VE EMPERYALİZM * YENİ AMERİCO-ÜMMET-HİLAFET PROJESİ TÜRKİYE’YE DAYATILAN YENİ AMERİCO-ÜMMET-HİLAFET PROJESİ, TÜRK DEVLETİNİN VE MİLLETİNİN SONUNU HEDEFLİYOR

  1. Emin says:

    Değerli yazınız için teşekkürler.çok önemli bir konu…genişletilmiş Ortadoğu ve Asya projesi….şahsım devleti denilen şahıs verilen emirle görevine devam ediyor.ikinci bir 19 mayıs ‘a gerek olduğuna inanıyorum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *