MAFYA ÜRETİM MERKEZİ

MAFYA ÜRETİM MERKEZİ

Rıfat Serdaroğlu: 14 Mayıs 2021

Bademlere “Organize Suç Örgütü” gibiler demiştim, alındılar!
Haklıymışlar! Organize Suç Örgütü deyimi bunların yanında çömez kalırmış!
Sedat Peker adlı Mafya elemanı, bas-bas bağırıyordu;
“Temiz Süleyman”, “Aslan Süleyman”, “Konuşsana Süslü Sülü”, “Cici Sülü”!
Peker’in seslendiği kişi, CB Erdoğan’ın atadığı T.C İçişleri Bakanı Süleyman Soylu!
Peker kimdi? O da Tayyip Abisi için, CB’nın memleketi Rize’de meydan mitingi yapan eleman! Yani, CB için, miting yapacak kadar yakın biri! (Rize’de Tayyip Bey’in izni olmadan kimse miting yapamaz) Peker’e, “Koruma Kararı” aldırtıp ona devletin Polisini “Bodyguard” yapan kimdi? Bildiniz! Güvenliğimizden sorumlu Bakan Süleyman Soylu…
Çakıcı Kim?
O da Mafya elemanı. Karısını öldürtmek için başka bir mafya elemanını tetikçi olarak tutan biri! Yanında poz veren “Devlet” gibi adam kim? Bildiniz, MHP Genel Başkanı ve CB Erdoğan’ın ortağı, Bahçeli. Kim kimin arkadaşlığı, ülküdaşlığı ile övünüyor? Çakıcı mı, Devlet Bahçeli ile övünüyor? “Çakıcı benim ülküdaşımdır. Babası da öyleydi” diye övünen MHP Genel Başkanı Bahçeli mi?”
Ağar kim?
Özer Çiller’in postacısı, Susurluk elemanı, Petrolcü, Otel sahibi, Muğla ve on iki İlçesinde Taşıt Muayene İstasyonu, Yalıkavak Marina sahibi, oğlu AKP Milletvekili, CB Erdoğan’ın can dostu. Tansu Çiller ve Süleyman Soylu ile “Merkez Sağ” oyları AKP’de tutacağız diye kendisini pazarlayan kişi. (Yakında Çiller için konuşurlar) Kendisini “Ben olmasam Yalıkavak Marinaya mafya çökerdi” diye, devletten üstün gören kişi… Genelkurmay Başkanının Silivri’de 4 metrekare hücrede kaldığı bu ülkede, Tayyip abisi tarafından “Özel Cezaevinde” tek başına ağırlanan eleman!
Bu Mafya elemanları gibi onlarcası var! Bazıları yurtdışında, çoğu Türkiye’de!
Bu elemanlar, AKP döneminde en rahat ve bereketli dönemlerini yaşıyorlar. Onlardan istenen tek şey Reyiz’e sadık kalmaları. Yeri geldiğinde, sonunda insan öldürmek olan emirleri anında uygulamak!
Bunlar iç içe girmiş, fakat tümü Reyize teslim olmuş illegal örgütler. Erbakan’ın “Fabrika yapan fabrika” projesi gibi, bunlar da, “Mafya Üreten Merkezler!” MÜM yani. Organize Suç Örgütünün bir tık üstü!
Değerli Okurlar;
Cici Sülü, Peker’in sözleri karşısında darmadağın oldu ya, ona destek olmak için “Halkın Filozofu Bergamus’tan” destek istedim. Bize birkaç Mafya Jargonu göndersin diye! Gönderdi. Ben de bunları Soylu Süleyman’a göndereceğim. Bundan böyle yanıtını ona göre versin. Ezilmesin çocuk!
-Eyy Peker, senin kopardığın fırtına, bizim ancak tozumuzu alır!
-Kısa mesajda 160 karakter var, sende bir tane bile yok!
-Yüz verip adam ettiysek, sıfırla çarpıp hiç etmesini de biliriz!
-Eyy Peker, bizim üç sandığımız var. Çeyiz sandığımız, oy sandığımız bir de adam sandığımız. Sen üçüncüsüsün!
-Eyy Peker, eskiden senin için dünyaları yakardım ama artık senin için kibrit bile yakmam!
Şimdi de benim Peker’den bir isteğim var; Peker, sen kendine yakışanı yap, herkese yapışanı değil! 15 Temmuz çakma darbesi sırasında, Boğaziçi Köprüsünde kimin adamları para karşılığı sivil halkın üzerine ateş edip çok sayıda insanımızı öldürdü?
Neden oradaki binlerce boş kovanın bir tanesine bile balistik kontrolü yapılmadı?
Yine aynı köprüde, kimin adamları, Türk Askerlerinin kafasını kesti?
Silahsız zavallı askerlerimizi öldüren piçler, hangi milletten idiler?
Cici Sülü’ye de Bayram nasihatimizi verelim ve yazıyı öyle bağlayalım;
Bak Süleyman Soylu; Siyasetçi olarak dünyanın en yüksek tahtına çıksan da, yine aynı mabadla oturacaksın ve mutlaka aşağı ineceksin. Unutma öküz tahta çıkarsa, öküz padişah olmaz. Olsa olsa saray ahır olur. Üstelik DOĞRU Parti iktidarında hesap vereceksiniz. Hem de yedi soyunuza kadar…
Sağlık ve başarı dileklerimle
This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

One Response to MAFYA ÜRETİM MERKEZİ

  1. emin says:

    Mehmet ağar 12 eylül de İst emniyet müdürü olan Şükrü balcı yetiştirmiştir.Rüşvet ve zengin vatandaşlardan ( Rum kökenli bir zengin vatandaş öldürülmüş servetinin üzerine konulmuştur.1-mit dosyasında mevcuttur.)tehditle para toplayan bir kamu görevlisidir.Abd ye yerleşmiş ve orada ölmüştür.sanırım gladıo nun (nato,nun )organizatörüdür..faiili meçhul olayların kurgulayıcısıdır. tek adamıdır..bir varsayıma görede Habertürk tv nin gizli sahibi olduğu yazılmıştır.Aydınlık gazetesinin arşivinde belgeler sabittir.tekzip edilmemiştir..bu konuda bilği sahibi Perinçektir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *