FETÖ TAKTİKLERİ DEVREDE Mİ? * AMİRALLERİN “BASIN DUYURUSU” BAŞLIKLI DUYURUNUN BAŞLIĞINI “YÜCE TÜRK MİLLETİNE” DİYE KİM DEĞİŞTİRDİ?

Bildiriye imza atmayan emekli Amiral Semih Çetin
belgede kimsenin fark etmediği kumpası açıkladı


Emekli Amiral Semih Çetin “Bana gönderilen metinde Yüce Türk Milletine” diye bir ifade de yok. Başında ‘basın duyurusu’ yazıyor” diye konuştu. Çetin “Bana gönderilmesinden sonra değiştirildi mi? Kim ne amaçla değiştirdi bilmiyorum” dedi.
Emekli amiral Semih Çetin, kişisel sosyal medya hesabı Twitter’dan ise şu paylaşımı yaptı:

HalkTV’nin haberine göre, Çetin’in açıklamaları şöyle:
“Ertesi gün bildirinin yayımlanmasından sonra ‘darbe’ iddiaları ortaya çıkınca hemen Whatsapp grubundaki yazışmalara döndüm. Acaba konuyla ilgili bir konuşma var mı diye baktım ama öyle bir şey yoktu. Bildiri hazırlanmış kendi aralarında ‘şurasını böyle düzeltelim, bu çıksın’ gibi konular konuşmuşlar. Bana geldiğinde bildiri son halindeydi. Zaten bildiri de değil üzerinde basın duyurusu yazıyordu. Sonunda da ‘kamuoyuna saygıyla arz ederiz’ ifadesi vardı.
Bana gönderilen taslak bildiride Yüce Türk Milletine diye bir başlık yok. Yayına gelmeden önce sorulara hazırlıklı olmak için bildiriye baktığımda çok enteresan bir şey gördüm. Bildirinin altındaki tarih 06.04.2021 olarak görünüyordu. Ancak bu bildiri çok ilginç bir şekilde 4 Nisan‘da basına sızdırıldı.”

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bildiriye-imza-atmayan-emekli-amiral-semih-cetin-belgede-kimsenin-fark-etmedigi-kumpasi-acikladi-439531h.htm
This entry was posted in BOP, DENİZ VE DENİZCİLİK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *