RIFAT SERDAROĞLU’NUN 103 AMİRAL BİLDİRİSİNE TEPKİ GÖSTERENLERE DUYURUSU

RIFAT SERDAROĞLU’NUN 103 AMİRAL BİLDİRİSİNE TEPKİ GÖSTERENLERE DUYURUSU
Daha önce TL 1’deki bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan hakkında şu sert ifadeleri kullanan ve tepki alan eski Bakan Rıfat Serdaroğlu şunları söylemişti: “Sen şah değilsin, padişah değilsin, sultan değilsin. Aklını başına al kardeşim. Hiçbir dikta heveslisi insan hiçbir tek adam yatağında ölmemiştir“. Yine Rıfat Serdaroğlu aşağıdaki bildiriyi video olarak yayınlamıştı. Biz de bu konuşmayı videodan çözerek okuyucuya sunmak istedik. Bildirisi şöyledir:

Aziz Türk Milleti
Bir ülkede darbeyle yönetimi ele geçirenler, aynı yola gitmekten çok korkarlar. Darbeciler bilirler ki darbe önce kendi çocuklarını yer. Darbecilerin tekrar bir darbe ile deviren yeni darbeciler eskilerden kimseyi sağ bırakmazlar. Demokrasinin nimetlerinden yararlanıp iktidarı hile ele geçiren İhvancılar da demokrasiyi ve özgürlükleri boğmaya çalışırlar. İktidarlarını sürdürmenin tek yolu ise korku iklimi yaratıp insanları korkutup ezmekten geçer.
Bu ülkeye ömür boyu hizmet etmiş, Türk milletinin geçmiş dünyayı tanıyan aydın lisan bilen emekli amirallerini demokrasiye bağlılıklarından muvazzaf iken hiç konuşmadılar. Emekli olduktan sonra AK dos iktidarının Montrö Sözleşmesine kaldırma girişimlerine karşı “yapamazsınız Montrö bu ülkenin en önemli diplomasi zaferi ve egemenliğimizin kanıtıdır” diye kamuoyunu bilgilendirdiler.
Sen misin konuşan, emekli amirallerin ne darbecilikleri ne vesayetçilikleri kaldı. “Montrö kaldırabilir” diyen sonra sözünden dönen Meclis Başkanı ve Sarayın dörder maaşlı memurları, amiraller üzerinden herkese ayar vermeye kalktılar. Ayar öyle verilmez, hele bir dinleyin de görün.
Ayasofya İmamının kendisini hiç ilgilendirmediği konularda konuştuğu yerde, değil amiraller, Türk ordusunun erleri bile konuşur. Cübbeli gibi seccademize musallat olan şeytanların görüş bildirdiği yerde Atatürkçü, vatansever, herkesin konuşma ve eleştirme hakları vardır. Hırsızların devletin tepesine yerleştiği tarihin en büyük soygunlarının iktidar eliyle yapıldığı yerde başta kadınlar, gençler olmak üzere sorumluluk sahibi tüm Türk vatandaşları konuşur. Konuşmamızı kimse engelleyemez, bunu kimsenin gücü yetmez. Amiraller hakkında resen soruşturma başlatan Başsavcı, görev yaptığınız yerde hazinemiz soyuluyor, laiklik çiğneniyor, Anayasa paspas yapılıyor, hırsızlar büyükkent (anlaşılamadı) yapılıyor. İktidar çocukları kokain partisi veriyor. Bunları görmediniz de emekli amiraller ülkemizin hayrına açıklama yapınca mı görevinizi hatırladınız. Biz Türk milletiyiz, vatanseverleriz, Atatürk’ün askerleriyiz. Bizi kimse susturamaz. Hele YIMPAŞçılar, pergolociler, Barzani sazcıları, rüşvetçiler asla susturamaz.
Ey AKdos iktidarı ve destekçileri sizi demokratik usullerle sandıkta yeneceğiz ve bağımsız Türk yargısına teslim edeceğiz, korkun bizden korkun.
Rıfat Serdaroğlu (Eski Sağlık Bakanlarından)

https://haberguncel.blogspot.com/2021/04/montro-sozlesmesi-soylemine-iki-bildiri.html
This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, BOP, DENİZ VE DENİZCİLİK, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, Politika ve Gundem, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *