YOBAZLIK ve CEHALET * HURİ’LER VE NURİ’LER * Videodan hurafeli konuşma “Bak sen şu hurilere”

Videodan hurafeli konuşma, Bak sen şu hurilere

Cevat Kulaksız

Hurafeciler, din sömürücüleri, bağnazlıklarını, geri düşüncelerini yaymak için yeni bir alan buldular, internet. İnternette zaman zaman, aşağıda göreceğiniz, onların garip ve akıl dışı geri düşüncelerini yansıtan videolara rastlıyoruz. Bu videoları dinledikçe, dinledikçe insan çok şaşırıyor, böylesine çağ dışı insanların, düşüncelerin olduğuna inanası gelmiyor. Ben de bunlardan iki bandın konuşmalarını çözüp sizinle paylaşmak istedim. Okuyun bu konuşmaları akıl süzgecinden geçirin.

İnternetten gelen bir videoda Hüseyin Çevik yazısı okunuyordu, vaizin sakalı ve arkasında Osmanlı arması vardı. Videoda başı kırmızı sarıklı bir konuşmacı şunları söylüyordu;
“Biraz hurilerden bahsedelim. Bir huri, dünyaya tükürse, dünyadaki bütün okyanuslar, denizle, göller, ırmaklar bal olur tadından içilmez. Bir huri başındaki yaşmağı sallasa onun kokusundan dünyadaki herkes o kokudan bayılır. Bir huri serçe parmağını dünyaya uzatsa, dünya onun parmağından çıkan nurla bembeyaz olur. Bir huri dünyadaki bilezikleri dünyaya sarkıtsa güneş söner, ay söner, yıldızlar söner. Bir huri dünyaya inse dünyadaki erkekler-bütün erkekler onunla evlenmek için kendilerini öldürür.
Hurilerin hepsi 18 yaşında, hepsi bakire, her ilişkiden sonra tekrar bakire oluyorlar. Bunlar Kuranda geçiyor, hepsi tomurcuk memeli, Kuranda ayet var, tomurcuk memeli huriler diye. Bunu Kâbe’nin karşısında okuyor, okumazsa namaz olmuyor. O kabenin karşısında okuyor bir şey olmuyor, ben bunu okuyunca sapık oluyorum anasını satayım, yav. Ne sapığı kardeşim olanı söylüyorum yav.
Bir hurinin üzerinde yetmiş kat elbise olacak, amma hepsi de şaffaf, hepsi ayrı ayrı renk, o kadar ince ki, aynı sinek kanadı gibi teni gözükecek, teni bembeyaz, huriler bunlar.
Gelelim dünya kadınlarına, işte bunları anlatınca, “ben kocamı bunlara kaptırmam, adam utanmasa döner bıçağı ile girecek. Vallahi yav adam Cennete bozuk atacak, hurileri öldüreceğim ben, vallahi billahi çok duydum yav. “ben kocamı yedirmem, hepsi bağcı bunlar, anlamıyorum yav.
Hah kadınlara müjdeyi verin kardeşim. Dünya kadınları şu anlattıklarımdan, hurilerden çok daha güzel olacak. Bunu diyorsun, bu mu yav diyor, daha ne diyeyim sana. Deminden beri sayıyorum, dünya kadınları daha güzel olacak diyorum, bu mu yav diyor. Daha ne istiyon.
Bir şey daha söyleyeyim, Cennette yüz pazarları var, yüz. Yüz satılıyor ama parayla değil. Hanıma abla gidiyor, katoloğdan seçiyor, dünya tabiri ile söylüyorum, boşalma adrenalin var, isimleri nerden biliyon dersen her şeyi bilmem lazım ki buraya oturayım; bir şey bilmesen ne anlatacağım sana. Hanım abla seçecek katoloğdan, sen de kocanı seç kardeşim, Allah Alllah”.

https://haberguncel.blogspot.com/2020/12/videodan-iki-hurafeli-konusma.html
This entry was posted in DİN-İNANÇ, İrtica, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *