BU CE-HA-PE VAR YA BU CE-HA-PE

BU CE-HA-PE VAR YA BU CE-HA-PE

Temel Sağıroğlu

 Bu CHP Türk Silahlı kuvvetlerine en fazla hasarı veren, bu kurumu en fazla yıpratan, emir komuta kademesine müdahale eden ve tüm düzenini bozarak siyasallaştırmaya çalışan bir partidir.
Elbette bu iddiamızın altını doldurmak ve örneklerle anlatmakta bizim vazifemizdir.
Vaka-1
14 Ocak 2000 yılında iktidarda bulunan CHP nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Avusturalya’nın SBS Radyosuna verdiği demeçte terörist başı Abdullah Öcalan için “Sayın” derken katledilen Türk askerleri için “Kelle” ifadesini kullandı.
Vaka-2
30 Nisan 2003 de dönemin Başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun GATA’ya alınmamasının hemen ardından gerçekleşen MGK toplantısında, FETÖ’nün siyasi ayağı” tartışmasını masaya yatıran Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur’a Kemal Kılıçdaroğlu’nun masaya vurarak “Kes ulan!” diye bağırdığı ortaya çıktı. Şener Eruygur 1 Temmuz 2008 sabahı, Fetö kumpası Ergenekon soruşturması kapsamında Fethullahçı Savcılar Zekerriya Öz ve Mehmet Ali Pekgüzel’in talimatıyla, oturduğu askerî lojmanda gözaltına alındı.
Vaka-3
4 Temmuz 2003 tarihinde Irak’ın Süleymaniye kentinde karargâh kurmuş olan biri Binbaşı 11 Türk askerine Amerikan’ın 173. Hava İndirme Tugayı’na bağlı askerlerce bir baskın yapıldı. Askerlerimiz derdest edildi ve başlarına teroristler gibi çuval geçirilerek Amerikan üssüne götürüldü. Askerlerimiz 60 saat süresince alıkonularak sorguya çekildiler. Bu skandala ilk tepkiyi Muhalefetteki AKP verdi ve Iktidardaki CHP ye Amerika’ya nota verilmesini teklif etti. Dönemin Başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu “Ne notası verelim, müzik notasımı?” diyerek muhalefetteki AKP ile alay etti
Vaka-4
19 Ağustos 2015 de Siirt’te bölücü terör örgütü teröristler tarafından yola döşenen el yapımı bombaların patlatılması sonucu şehit olan uzman çavuş Hakan Aktürk’ün cenaze töreninde iktidardaki CHP nin Güneydoğu politikalarına sitem eden sehit kardeşine Kemal Kılıçdaroğlu “Ağabeyin de bu mesleği seçmeseydi” diye karşılık vererek taziyeyi terk etti.
Vaka -5
Fethullahcı terör örgütüne mensup savcılarca 25 Ağustos 2008 tarihinde açılan Ergenekon ve 20 Ocak 2010 tarihinde açılan Balyoz davalarında yüzlerce TSK mensubu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Türkiye tarihinde ilk defa bir Genelkurmay Başkanı terör suçlamasıyla hapise atıldı. Başbakan Kemal Kılıçdaroğlu “Ben bu davanın savcısıyım” diyerek TSK ya yapılan bu zülmü adeta desteklemiş oldu.
Vaka – 6
CHP’ye verdiği destekle bilinen Habertürk yazarı Nagehan Alçı’nın, FETÖ’nün Balyoz kumpası döneminde Twitter’da “Bizim askerlerin eşleri ve sevgilileri de güneydoğu’daki gaziler için marif takvimine soyunsun!” mesajına iktidarda bulunan CHP soruşturma açılmasını talep etmediği gibi usulende olsa Nagihan Alçı’yı kınamaya dahi gerek görmedi.
Vaka-7
19 Aralık 2009’da iktidardaki CHP nin Başbakan yardımcısı Bülent Arınç kendisine suikast yapılacağını öne sürerek TSK yı hedef gösterdi. Dönemin Başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emirleri ile TSK nın kozmik odası Fethullahçı terör örgütüne mensup olan savcılara açıldı. Devletin bütün sırları terör örgütünün eline geçti ve gizli görevler yapan bir çok TSK mensubu şehit edildi.
Vaka-8
Fethullahçı terör örgütüne mensup subayların başlatığı 15 Temmuz darbe girişiminde tek suçları aldıkları emirleri yerine getirmek olan askerler aşırı dinci kişiler tarafından linç edilerek katledildi. Fethullahçı terör örgütüne “Ne istedinizde vermedik” diyerek sitemde bulunan CHP nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hain darbe sırasında TSK ya mensup askerleri yargısız infaz edenlere ömür boyu dokunulmazlık zırhı giydirerek soruşturma açılmasına bile müsade etmedi.
Vaka-9
15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ilan edilen olağanüstü hâl kapsamında, iktidarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun imzası ile yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile dünyanın en iyi askeri okulları olarak gösterilen harbiye, askeri liseler ve astsubay hazırlama okulları kapatıldı
Özetle….
Şu CE-HA-PE var ya şu CE-HA-PE
19 yıldır bu ülkeyi tam yetki ve tek başına yöneten bu CHP nin ve onun genel başkanın Türk Silahlı Kuvvetlerine verdiği hasarı kimse vermedi arkadaş….

https://www.turkishnews.com/tr/content/2020/12/02/bu-ce-ha-pe-var-ya-bu-ce-ha-pe/
This entry was posted in GEDİĞE TAŞ KOYMAK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *