MAFİA LİDERİ İLE YOL ARKADAŞI OLAN SİYASETÇİ * İŞTE 18 YIL SONUNDA GELDİĞİMİZ NOKTA “MAFIA BOSS DOSTUM VE ARKADAŞIMDIR”

İŞTE 18 YIL SONUNDA GELDİĞİMİZ NOKTA
“MAFIA BOSS DOSTUM VE ARKADAŞIMDIR”

Temel Sağıroğlu

Lütfen bilgisayarınızın başına geçin ve “Alaattin ÇAKICI” yazarak arama butonuna basınız.Tüm dünyanın Mafia Boss diye tanımladığı (Mafya Babası) Alaattin ÇAKICI KİMDİR…
Alaattin ÇAKICI: Gazeteci Hıncal Uluç’u yaralamaya azmettirmek suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası….
Alaattin ÇAKICI: On beş kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan Karagümrük Spor Kulübü Lokali’ne düzenlenen silahlı saldırı ve “çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek” suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası…
Alaattin ÇAKICI: Adam öldürmeye azmettirmekten 14 yıl 9 ay hapis cezası….
Alaattin ÇAKICI: Borsacı Adil Öngen’in öldürme kastı ile arabasının kurşunlanması suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezası…
Alaattin ÇAKICI: Bursa Uludağ’da 1995 yılında eski eşi Nuriye Uğur Kılıç’ın öldürülmesi olayında azmettirici olmak suçundan 19 yıl 2 ay hapis cezası…
Yukarıdaki suçları işleyen ve bu suçları işlediği delillerle sabit olan Alaattin ÇAKICI, MHP nin Genel Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’ye göre suçlu değil bir kahraman, bir dost ve bir arkadaş.
DEVLET BAHÇELİ KİMDİR
Devlet BAHÇELİ, Koskoca Türkiye Cumhuriyetini yöneten Adalet ve Kalkınma Partisini iktidarda tutan, ülkenin kaderi ile ilgili alınacak kararlara el kaldıran MHP nin Genel Başkanıdır.
Devlet BAHÇELİ, arkasında durduğu bütün yönetimleri en zor zamanlarında sırtından hançerleyerek iktidarları yıkan ve daha sonra güçlünün yanına sığınmakta bir sakınca görmeyen politikacıdır.
Devlet BAHÇELİ, milliyetçilik akımını kasıtlı ve bilinçli bir şekilde kan davasına dönüştüren, bu eylemleri ile karşıt milliyetçi akımların oluşmasına sebep olan siyasetçidir.
Devlet BAHÇELİ, Nefret ve kin söylemleri ile toplumları kutuplaştıran, insanları birbirine düşürerek hasım ve düşman eden, bu eylemleri ile siyasi varlığını sürdüren siyasi parti lideridir.
Devlet BAHÇELİ, yasa dışı suç örgütleri ile yakın ilişkilerde bulunan,12 Eylül sonrası çek senet mafyası tetikçilerinin ülkücü olduğunu ima eden, bu eli kanlı tetikcileri her fırsatta halka karşı sokağa salmakla tehdit eden ve bu davranışları ile milliyetçilik kavramını lekeleyen parti başkanıdır.
BU ZİHNİYET İLE BİZİ NASIL BİR GELECEK BEKLİYOR
Kemal Kılıçdaroğlunu seversiniz veya sevmezsiniz bu önemli değil.
Şükürler olsun ki bu ülkede siyasileri sevip sevmemek henüz suç teşkil etmiyor.
Ama gerçek şudur ki Kemal Kılıçdaroğlu 12 Milyon insanın oy vererek tercih ettiği bir siyasi partinin genel başkanıdır.
Kemal Kılıçdaroğlu’na eli kanlı bir mafya babası tarafından yapılmış olan tehdit ve hakaret 12 Milyon insana yapılmış olan tehdit ve hakarettir.
Bu eli kanlı suç örgütü lideri hakkında diğer siyasi parti liderlerinin sessiz kalması, tepki göstermemesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti için felaketlerin en büyüğüdür.
Bugünkü yönetimi ayakta tutan MHP liderinin dünyanın mafya babası olarak tanımladığı Alattin Çakıcıyı savunması, bu eli kanlı katile dostum ve arkadaşım demesi Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik bir hukuk devleti olmaktan hızla uzaklaştığının ilanıdır.
Türkiye Cumhuriyeti düşmanlarına uluslararası platformlarda “suç örgütleri ile işbirliği yapan devlet” görünümü vererek ellerine koz vermektir.
Rusya, Amerika, İngiltere, Fransa gibi emperyalist devletlere içişlerimize dahili ve harici müdahale şansı tanımaktır. (Libya, Irak ve Suriye’ye bu nedenle girildi)
Ekonominin tamamen çökmesi, ülke içinde kaos, terör, iç karışıklığın başlaması demektir.
SON SÖZ
Hiç vakit kaybetmeksizin AKP’nin MHP’den,
Türkiye Cumhuriyetinin de her ikisinden kurtulması lazımdır.
Yoksa karanlık diyebileceğimiz bir yarınımız dahi olmayacak.

https://www.turkishnews.com/tr/content/2020/11/19/iste-18-yil-sonunda-geldigimiz-nokta-mafia-boss-dostum-ve-arkadasimdir/
This entry was posted in SİYASİ PARTİLER, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *