Gazeteci mi, Aptal Terminal mi?

engin uçar <z_eucar@yahoo.com.tr> 11.11.2020

Maliye Bakanı damat twitter ve instagramdan istifa etti. İstifa 24 saat netleşmedi. Böyle bir durum dünyanın her yerinde önemli bir haberdir. Nihayetinde, dünya basını bu haberi gördü. Görmeyen, göremeyen tek basın, bizim havuz basını ve medyası oldu.
Kanal kanal gezen, kerameti kendinden menkul bay ve bayanlar, kör-sağır ve dilsiz oldu. Neden mi?
Onların işi doğruyu arayıp bulmak değildir. Çünkü onların beyin dosyaları virüslüdür. Görevleri doğruları perdelemek, karartmak, mümkün olduğu kadar gerçekliğinden koparmaktır. Bu görev için para alıyorlar.
Bunlar, Türk Milletine karşı cinayet denebilecek kadar ağır suç işlemiştir. Ülkemizin bugün geldiği durumun 2. derecede suçlularıdır. Gerçeğin katili, yalanın besin kaynaklarıdır.
Bir söz vardır: Rahatınız bozulmasın diye hangi doğrudan vaz geçtiyseniz, o fiyata satıldınız demektir.
Nazi Almanya’sında ‘Halkı Aydınlatma ve Propaganda Bakanı’ olan Joseph Goebbels;
‘Bana vicdansız bir medya verin, size bilinçsiz bir halk sunayım.’Demiştir.
Ülkemizde 18 yıldır Goebbels’in propaganda yöntemi uygulanıyor. İlk yapılan işlerden biri de, “VİCDANSIZ BİR MEDYANIN OLUŞTURULMASIYDI.” Havuz medyası Goebbels’in talep ettiği o vicdansız medyadır. Vicdanlarını BOĞUP, paraya teslim oldular. Türk Milletine yalan söyleyerek, gerçekleri karartarak İHANET ETTİLER. İnsanlıklarını yitirdiler. Artık onların her biri birer DAM(aptal) terminaldir. Nasıl mı?
Şirket veya özel kurumlarda çalışma şartlarına göre kurulmuş bir ana sunucu(server) ve ana sunucuya bağlı aptal terminaller vardır. Aptal terminaller sadece ana sunucunun izin verdiği işlemleri yapabilir. İzin verilen işlemler dışındaki ulaşım ve işlemlere kapalıdır. İşte Havuz medyası, yandaş ve Candaş medya sahipleri ve haber(siz)cilerin(!), yazamayan yazarların işlevi dam(aptal) terminallerin işlevi kadardır. Ana sunucu terminale(saray) bağlı dam(aptal) terminallerin kurulduğu yerler;
Gazetecilik ve haberciliğin katilillerinin konumlandığı yandaş medyadır.
Tükürülecek yüzler, meşin kaplanmış suratlarıyla, yalancı kurumlarında masal anlatıyor, ahkam kesiyor. Gerçeklere karartma uyguluyor.
Bu dönem tarihe mal olduğunda, bunlar tarihin karanlık sayfalarında, millete karşı işledikleri suçlar nedeniyle lanetlenerek yerlerini almış olacaktır. Tez konusu olacaklar, gazetecilik okullarında kötü örnek olarak yerlerini alacaklardır.
Zahide UÇAR (11 Kasım 2020)
This entry was posted in MEDYA, Politika ve Gundem, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK, Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *