Güncellendi * KARANLIK KAPIMIZDA * Hey gidi GATA hey, seni şimdi kimler yönetiyor!!! * Yobaz başhekim yardımcısının Esra Erol üzerinden Medeni Kanunla hesaplaşması

Naci Kaptan
Aşağıda GATA Hastahanesinde Başhekim yardımcısı olan Cumhuriyet ve laiklik düşmanı, birkaç kadınla evlenmeyi hak gören sözde doktor yobaz Ali Edizer hakkındaki yazıyı paylaştıktan bir gün sonra basın ve sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine bu yobaz görevden alındı. İktidarın şöyle bir yöntemi var;
Böylesi yobazlara karşı toplumsal tepkiler oluştuğunda bu kişileri gündemden düşürmek için görevden alarak olayı soğutuyorlar ve aynı kişiyi daha da yetkili olacağı başka bir göreve atıyorlar.
Bu yobaz devlet kadrolarında olanlardan sadece bir örnektir. Devlet içinde bunun gibi daha nice Laik Cumhuriyet ve aydınlanma devrimlerine düşman olan yobazlar vardır. Bilinçli olarak kamu kadrolarına atananların misyonu Devleti içinden bir ağaç kurdu gibi kemirerek çürütmektir. Buna da en güzel örneklerden birisi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı olan fesli kadirin Sarayda ağırlanması ve partili cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kişiye değer vermesidir. Tüm bunlar AKP’nin Devleti çürütme politikalarıdır.
AKP’nin FETÖ ile mücadele ediliyor gibi verdiği görüntü kesinlikle samimi ve doğru değildir. FETÖ, Erdoğan’dan daha fazla güç sahibi olmak istediği için tasfiye edilmeye çalışılıyor. Yani konu tamamıyle DUYGUSAL ve GÜÇ paylaşımı üzerine kurulu. Şayet AKP samimi olsa idi FETÖ yerine MENZİLCİLERİ, UŞŞAKİLERİ v.b getirmez ve bunlara devlet içinde kadrolaşma yolu açmazdı. Toplum baskıyla ve DİYANETİN aracılığıyla sistematik olarak DİN TOPLUMU olmaya koşullandırılıyor ve eğitim de buna göre şekillendiriliyor.
Aşağıda bu konuda açıklama yapan CHP Sözcüsü Gamze Taşcıer’in açıklamasını sunuyorum;

CHP’li Taşçıer’den Menzil tepkisi: Tüm vatandaşlarımızın sağlığı için tehdittir
CHP Ankara Milletvekili ve TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu CHP Sözcüsü Gamze Taşcıer, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Ali Edizer’in sosyal medya üzerinden Medeni Kanun’u ve tek eşliliği hedef alan paylaşımına tepki gösterdi.
BAKANLIK’TA ‘TARİKATLAR’ ÇEKİŞMESİ
Türkiye’de bakanlıkların tarikatlar tarafından bölüşüldüğünü belirten Taşcıer, sözlerini şöyle sürdürdü:
“FETÖ’yle sözde mücadele ediyorlar, ama yaptıkları tek şey başka tarikatları onların yerine geçirmek oldu. Devleti 21. yüzyılda tarikatların emrine veren bir iktidarın, Türkiye Cumhuriyeti’ni ilerletmek için yapabileceği en ufak bir şey yoktur. Bunlar da bu zihniyetteki şahısları buralara atayanlar da aynı yolun yolcusudur.
Bu yolun sonu da karanlığın içidir. Bu şahsın şimdi gündem olunca görevden alınması da bu lekeden kimseyi kurtarmaz. Bu aklın buralara getirilmesi skandaldır. Biz bakanlıkta farklı farklı tarikatlar arasında ne çekişmeler olduğunu da çok iyi biliyoruz. Tekrar ve tekrar ifade ediyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır”.
Naci Kaptan / 06.10.2020
Dr. Ali Edizer
Başhekim yardımcısının Esra Erol üzerinden Medeni Kanun hesaplaşması
Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten ve Menzilci olduğu iddia edilen Dr. Ali Edizer, tartışma yaratan Esra Erol programlarına ilişkin tepki çeken paylaşımda bulundu.
Türkiye’nin en köklü sağlık kurumlarından eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesaplarından Medeni Kanunu ve tek eşliliği hedef alan paylaşım yaptı.
Kamuoyunda tartışma yaratan Esra Erol’un programlarıyla ilgili paylaşımda bulunan Edizer, Facebook’ta şu ifadeleri kullandı:
“Esra Erol’a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir.
Sorsan “kadına özgürlük ve uygarlık” kazandırıldı.
Resmiyete tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği.
Kuvveden fiile batı ahlâksızlığı…”
‘ŞEYH’ GÜZELLEMELERİ
‘Başhekim Yardımcısı’ Edizer, Menzil cemaatine yakınlığını açıkça ortaya koyan paylaşım yapmaktan da çekinmiyor. Edizer, cemaatin 1993’de hayatını kaybeden lideri Muhammed Raşit Erol’un fotoğraflarıını paylaşarak “gerçek sevgiliye kavuçan, milyonların sevgilisi, dünya güzeli…”, “Yok böyle bir güzellik.Yok böyle bir ayrılık acısı: 22.10.1993” ifadelerini kullanmış.
Ali Edizer’in sosyal medya hesabında paylaştığı bir video konuşmasında da, “Medeni Kanun’u yıkmak için mücadele ettiğini” söylemesi ve Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği resmi nikahla sadece tek eşli olmayı eleştirerek, “boşanmak yerine 2. eşi alın” demesi dikkat çekiyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/bu-kisi-gatanin-bashekim-yardimcisi-1771084
This entry was posted in İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, TARİKAT VE CEMAATLAR, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *