DEVLET BAHÇELİ SORUNU, TÜRK TABİPLER BİRLİĞİNE ve SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Naci Kaptan / 19.09.2020

Devlet Bahçeli yaptığı mantık dışı açıklamalarla, toplumu bölerek huzursuzluk çıkartmaktadır. Yaptığı açıklamalar  , saldırgan uslübu,  kullandığı kelimeler nedeniyle Akıl ehliyetinin ve akıl sağlığının sorgulanmasını ve bir heyet kontrolundan geçirilmesi  gerektirdiğini düşünüyorum. Efendisinin gözüne girebilmek için ülkemizin en iyi yetişmiş, en değerli, liyakatli, saygın meslek gruplarına, gerçekleri söyledikleri ve toplumu uyardıkları, görevlerini yaptıkları için  vicdansızca saldırıyor. Bahçeli’nin yaptığı, ön cephede eksik cephanesiyle , olmayan donanımıyla canı pahasına savaşan askere “vatan haini” demek gibi bir şey!!!
Bahçeli, akıl, vicdan gibi insani duygularını kaybetmiş görünmektedir. Liyakati ve siyasi algısı topluma zarar veriyor. Topluma daha fazla zarar vermemesi için en kısa zamanda evine dönmelidir.

Bahçeli bakın neler dedi;
“”Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur.”Türk Tabipler Birliği Korona kadar tehlikelidir, tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükümete yönelik ‘Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz’ eylemi haince bir tertiptir.” Koronavirüsle mücadele için bilim insanlarının yeni bir heyet oluşturulması gerektir.”

Bahçeli liyakatten, vicdandan, mantıktan  nasiplenmemiştir. Türkiye’nin yalpaladığı tüm kötü dönemlerde, siyasi dönemeçlerde parmak izi vardır. Aslından COVİD virüsünden daha da tehlikeli olan kendisidir.

TÜRK TABİBLER BİRLİĞİ ülkemizin yüzakı kurumlarından birisidir. Dünyada da saygın bir yeri vardır. Başta TÜRK TABİBLER BİRLİĞİ olmak üzere, sağlık sektöründe görev yapan ve özellikle yaşadığımız pandemi sürecinde ön cephede canları pahasına yorgunluktan yere yıkılıncaya kadar çalışan. CVD19 nedeniyle can veren şehit olanları saygıyla anarak  TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINI, sevgi, saygıyla selamlıyorum. iyi ki varsınız.
Naci Kaptan / 18.09.2020
This entry was posted in Politika ve Gundem, Saglik, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *