SİZİN İDDİANAMENİZ ÇOKTAN HAZIR

08 Eylül 2020 / Rifat Serdaroğlu / DOĞRU Parti Genel Başkanı

T. C Devleti, T. C Anayasası, T. C Yargısı sizlerin oyuncağınız mı?
Siz, Devleti sadece Erdoğan, Türk Ordusunu sadece Hulusi Akar, Türk İstihbarat Teşkilatını sadece Apo’nun hısmı olan Hakan Fidan, Türk Aydınlarını Fesli Kadir ve Nuri Pakdil’den ibaret mi zannediyorsunuz?
Siz devletten aldığı maaşına haram karıştırmayan bürokratlarımızın, vatansever askerlerimizin, istihbaratçılarımızın nesillerinin tükendiğini veya korktuklarını mı zannediyorsunuz?
Allah’tan korkan, Hukuk Devletine ve demokrasiye inanan, insana saygı duyan hiç kimse, sizin yaptığınız gaddarlığı yapmaz, yapamaz. Çünkü vicdanı el vermez.
Müyesser Yıldız’ın iddianamesi ÜÇ AYDIR hazırlamayan Cumhuriyet Savcısı! Neden görevinizi yapmıyorsunuz?
Siz, devletten maaş alan, görev tanımınız ve yetkileriniz yasa ile belirlenmiş bir devlet memuru değil misiniz?
Müyesser Yıldız’ı, hala yayında duran üç yazısı sebebiyle tutukladınız. Diyelim ki doğru yaptınız! Neden ÜÇ AYDIR, iddianamesini yazmayıp, mahkemeye çıkmasını engelliyorsunuz?
Bir deneyimli gazeteciyi, bir vatanseveri, bir anneyi, özgürlüğünden, sevdiklerinden, işinden alıkoymaya ne hakkınız var?
Müyesser Yıldız’ı, ilk tutukladığınızda iddianamesinin yazılmasını tam ALTI AY bekletmiştiniz.  Yine aynı süreyi doldurmak mı istiyorsunuz?
Sayın Cumhuriyet Savcısı;
Siz ve size talimat verenler şu gerçeği çok iyi bilmelisiniz. Ekim ayından itibaren AKP oyları, darmadağın olacaktır! T.C Devletinin artık bir numaralı güvenlik problemi haline gelmiş AKP Genel Başkanı ve ailesinin hanedanı yıkılacaktır.
DOĞRU Parti, Türk Milletinden titizlikle saklanan, hırsızlıkları-soygunları-ihanetleri açıklayacak ve AKP yöneticilerinin gerçek yüzünü tüm dünyaya gösterecektir.
Önümüzdeki dönemde, görevini yapmayan, emir alarak kişilerin hak ve özgürlüklerini engelleyen yargı mensupları, cübbelerine AKP düğmesi dikip, yakalarına patlak ampul takarak ilikleyenlerin siyasi koruması kalmayacak ve bunlar, Bağımsız Türk Yargısına hesap vereceklerdir. Bunların iddianameleri çoktan hazır! Her ay incelenerek güncelleniyor.
Ömrünü Türk Milletine hizmete adamış bir devlet adamı olarak size hatırlatmak isterim; “Gün döner, devran döner. Keser döner, sap döner. Bugün hukuku çiğneyenler gün gelir hukuka herkesten çok ihtiyaç duyarlar…”
Lütfen derhal masanızın başına geçin ve tutuklattığınız insanların iddianamelerini yazın. Kimsenin “Yargılanma ve Savunma Hakkını” elinden alamazsınız.
Sizler, bir Müyesser Yıldız’ın iddianamesini ÜÇ AYDA yazamıyorsanız,
Erdoğan’ın yurtdışındaki mal varlığı dosyasını,
IŞİD petrolünü satan Damadın Powertrans ve Hong Kong ayağı dosyasını,
Man-Malta Offshore şirketlerinin, Bumerz’in, Mübariz’in, Ayan’ın dosyalarını,
İran Ambargosunun delinmesini, Zencani’nin 8,5 Milyar Dolar rüşvet dosyasını,
Halkbank ve Reza Zarrab’ın önüne yatan Bakanların dosyalarını
Saatçi Zafer, Eskort Egemen, Boyunsuz Muammer ve TOKİ’cinin dosyalarını,
nasıl zamanında yazacaksınız?
Hem bu dosyalar daha başlangıç! Turpun büyüğü heybede. Hele 15 Temmuz dosyası var ki, okuyanın dudakları uçuklar! Sıra onlara da gelecek.
Not;
Türkiye’nin her tarafından Covid 19 nedeniyle ölüm haberleri alıyorum. Hastaneler çok sıkıntıda! Özellikle Batman-Muş-Bitlis-Ankara’da hastaneler dolu, doktorların bazıları işlerini bırakmışlar! Millet yalnız ve çaresiz!
Nasıl hükümetsiniz siz? Yazıklar olsun…
Sağlık ve başarı dileklerimle

https://cobanatesihareketi.com/karar/sizin-iddianameniz-coktan-hazir
This entry was posted in HUKUK-YARGI-ADALET, Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *