AYASOFYA BAHANE ATATÜRK HAVA LİMANI ŞAHANE * Sıra Dolmabahçe ve Topkapı saraylarına geldi * İktidarlarını sürdürmek için tüm ülkeyi satacaklar * Atatürk Havalimanı Katar’a satıldı iddiası!

Ayasofya Bahane Atatürk Havalimanı Satıldı!

Gazeteci-yazar Celal Eren Çelik, sosyal medya hesabından
Atatürk Havalimanı’nın Katarlılara satıldığını iddia etti.
Korona virüs salgını nedeniyle salgın ve afet durumlarında kullanılması amacıyla hastane inşa edilen Atatürk Havalimanı hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı.Gazeteci-Yazar Celal Eren Çelik, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.
Gazeteci Çelik, “Ayasofya ile meşgul ederken Atatürk Havalimanı’nı Karatlılara sattığınız doğru mu? Bana Katar’dan gelen bilgi bu şekilde…” dedi. “Soruyorum ve cevap bekliyorum” diyen gazeteci Çelik’in paylaşımının tamamı şu şekilde :
“Ey AKP iktidarı,milleti Ayasofya ile meşgul ederken Atatürk Havalimanı’nı Karatlılara sattığınız doğru mu? Bana Katar’dan gelen bilgi bu şekilde…Soruyorum ve cevap bekliyorum…”
PAHA BİÇİLEMİYOR! İstanbul’un tam ortasında yeralan ve arsası paha biçilemeyen Atatürk havalimanı birçok girişimcinin radarında. Geçtiğimiz günlerde uluslararası bir emlak firması da arsanın değerlendirilmesi için bir dizi proje sunumu yapmıştı. [1]


‘Atatürk Havalimanı swap karşılığı Katarlılara satıldı’

19 Temmuz 2020 Pazar
Atatürk Havalimanı arazisinin swap anlaşması karşılığında Katarlılara satıldığı iddia edildi. İddiayı gündeme getiren Gazeteci Ali Tarakçı, havalimanının konut imarına açılarak Katarlılara teslim edileceğini öne sürdü.
Gazeteci Tarakçı, Atatürk Havalimanı arazisinin swap anlaşması çerçevesinde 15 milyar dolar karşılığında Katarlılara satıldığını öne sürdü.
Youtube’da yayınlanan “SorguluYorum” adlı programda konuşan gazeteci Ali Tarakçı şunları söyledi:
“Başından beri iddia ediyorum, Katarlılar ile yapılan swap anlaşmasının başka bir amacı var. Kanal İstanbul üzerinden okumak gerekiyor. Dolar 6.8’de durmuşken siz 12 TL üzerinden anlaşmayı sağlamışsanız, ileride bunu ancak toprak alımı-satımı ile gerçekleştirebilirsiniz. 15 milyar doları 12 TL ile çarpın, göreceksiniz paranın büyüklüğünü. Bunu ancak İstanbul’da büyük bir arazi üzerinden yapabilirsiniz. Burası da Atatürk Havalimanı. Çünkü burası bir daha havalimanı yapılmayacak. Bu karar alındı. İktidar bu yüzden pistlerin bir kısmını kaldırdı. Büyük ihtimalle bu alanın üçte biri Millet Bahçesi olacak, kalanı da konut imarına açılacak ve Katarlılara verilecek.”
Gazeteci Celal Eren Çelik de sosyal medya hesabından Atatürk Havalimanı’nın Katarlılara satıldığı iddialarına katıldı. Çelik, “Ey AKP iktidarı,milleti Ayasofya ile meşgul ederken Atatürk Havalimanı’nı Katarlılara sattığınız doğru mu? Bana Katar’dan gelen bilgi bu şekilde… Soruyorum ve cevap bekliyorum…” dedi.
SAHRA HASTANESİ YAPILMIŞTI
AKP’li yandaş müteahhitlere yaptırılan İstanbul Havalimanının açılması üzerine Atatürk Havalimanı ticari uçuşlara kapatılmıştı. Erdoğan, havalimanı arazisine millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Ancak koronavirüs salgınında havalimanı pistleri kazınarak, ihtiyaç olmamasına rağmen Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi yapıldı. Sahra hastanesinin, uçuşları engelleyecek şekilde inşa edilmesi dikkat çekmişti. [2]
[1] http://www.haberyuzdeyuz.com/guncel/ayasofya-bahane-ataturk-havalimani-satildi-h29460.html
[2] https://aktifhaber.com/ekonomi/ataturk-havalimani-swap-karsiligi-katarlilara-satildi-h147783.html
This entry was posted in İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, ÖZELLEŞTİRMELER, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *