TOPUKTAN VURMAK * MAFYOKRASİ’ye hoş geldiniz(!)..

engin uçar / 9.06.2020  z_eucar@yahoo.com.tr
Mafya, işine taş koyan, nemalandığı alana giren kişileri hemen öldürmek yerine; Topuğundan veya dizinden vurur. Hedef kişi ihtara aldırmaz, faaliyetine devam ederse öldürülür.
Mafya liderlerinin kullandığı fedailerin genelde üç tür hastalığı vardır: Kumar, uyuşturucu ve kadın.. Bu üç zaaf kullanılmalarına kolaylık sağlar. Reisleri adına adam kaldırırlar, adam vururlar. Farklı işkenceler uygularlar.. Acımasızdırlar. Çoğu psikopattır.

-Bugün Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel’in gözaltına alındığını öğrendik. Yandaş gaz-teye göre casusluktan… Fıkra gibi ama gülemiyoruz.
-2008 yılından beri sürekli bir suç icat edilerek, varmak istedikleri yolun engellerini ortadan kaldırıyorlar. Kuzuyu yemek isteyen kurt, suyumu bulandırdın diye yaygara yapıyor.
-Ergenekon ve türevi kumpaslar olmasaydı, AKP rejimi değiştirebilir miydi? Kurumları çökertebilir miydi? Kuvvetler ayrılığını yok edebilir miydi? Ülkeyi yağma ve talana açabilir miydi?
Asrın en büyük ihanetlerinden biri olan Ergenekon ve türevi kumpasları seyreden sorumlu kurum ve kişilere;
–Zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur. (Ahmet Hamid Tanpınar)
Doğurdu da…
-Belli ki milli kesimin kabul etmeyeceği bir plan daha uygulamaya konacak. Ve uygulamak istenilen plana tepki verilmesin diye, yazan ve susmayan kesime gözdağı veriliyor.
Kısacası;
Yazan, uyaran, susmayan insanlar topuktan vuruluyor. Demek istiyorlar ki, ‘böyle devam edersen başından vurulursun.’

Sürekli kaos oluşturarak gerçeklerin üzerine bir sis perdesi örtülüyor. Suni gündemler yaratarak, gerçek ve hayati konuların konuşulması engelleniyor. Gören gözler bandajlanıyor… Yazan kalemler kırılıyor…
Nereye kadar? Sonu geciktirirsiniz ama engelleyemezsiniz. İnsanlık tarihi bizlere bu gerçeği haykırıyor.
-Yalanın faydası bir kere içindir, gerçeğin ise sonsuzdur. (Denis Diderot)
-Gerçeği yer altına gömseniz bile, o yine büyüyerek patlayacak ve her şeyi yok edecektir. (Emil Zola.

Bir de DİN tüccarlığı yapıp, zulmü sıradanlaştıranlara ufak bir hatırlatma yapalım;
-Kadı zulmetmedikçe, Allah onunla birliktedir. Zulme yer verdiği zaman onu terk eder. Artık şeytan onunla beraber olur. (Hadis)
MAFYOKRASİ’ye hoş geldiniz(!)..
Zahide UÇAR(09.06.2020)

BİR HATIRLATMA:
Murat EREN’i hatırlıyor musunuz? Pilot Yüzbaşı Murat Eren’i? En iyi eğitici pilotlardan bir olduğu söylenen Murat EREN’i? 2006 Yılında Atabeyler Çetesi’ kumpasıyla ilk esir alınan Türk Subayıdır. Ordudan atıldı. Başına gelmeyen kalmadı.
AKP ve FETÖ birbirine düşünce en üst perdeden Ergenekon ve türevi davaların kumpas olduğu itiraf edildi. Ve o kumpas dava Murat Eren için hala bitmedi. Bitmiyor. Kumpas iki dava üzerinden devam ediyor.
Ergenekon ve türevi kumpaslar sonucunda birçok esire müebbet verildi. Babalık haklarından mahrumiyet diye bir kararı ilk defa duymuştuk. Müebbetleri alkışlayan alçak bir güruh vardı.
Peki, FETÖ’den yargılananlar kaç yıl alıyor? Bu sorunun cevabını aldığınızda, FETÖ’ye nasıl bir ayrıcalık tanındığını da anlarsınız. Neden terörden yargılanıyorlar da, casusluktan yargılanmıyorlar? Sorun!
Şeytan ayrıntıda gizlidir.
Ve;
Murat EREN’e hala neden düşman hukuku uygulanıyor?
This entry was posted in FAŞİZM, HUKUK-YARGI-ADALET, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK, Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *