HAARP ve DEPREM SİLAHLARI UYDURMACASI…

Haluk Dural / Milli Merkez Genel Sekreteri
Ülkemizde ne zaman bir deprem olsa, internet üzerinden, Amerika’nın geliştirdiği HAARP isimli deprem silahları ve iklim silahları (?) hakkında yoğun bir bilgi kirliliği, daha doğrusu CEHALET yayılmaktadır.

Bu denli güçlü bir psikolojik savaşın kurbanı olan 80 sonrası nesiller, bir deprem olduğu zaman, depremin nasıl oluştuğunu öğrenmek yerine, bol bol izledikleri Amerikan filmlerindeki bilim-kurgu senaryolardaki görsel efektlerin etkisi ile deprem gibi bir doğa olayını, AMERİKA’NIN ÜSTÜN (!!!) TEKNOLOJİSİ ile istediği zaman ve zeminde yapabildiğini sanmakta, özellikle internet üzerinden belli YABANCI MİHRAKLARCA bir psikolojik savaş malzemesi olarak sunulan UYDURMA BİLGİLERİ gerçek zannetmektedirler.
Ancak bu tür psikolojik savaş malzemelerinin sadece Türk halkına karşı kullanıldığı zannedilmemelidir. Çünkü AMERİKA bu uydurma bilgileri, kendi halkını korkutmak sindirmek maksadıyla da pompalanmaktadır.
Bu propaganda insanları ürküterek, Amerika’nın çok ileri düzeyde silah teknolojilerine sahip olduğu, KARŞI KONULAMAZ bir GÜCÜ bulunduğu, bu nedenle insanların Amerika’ya BİAT etmeleri gerektiğine inandırmaya çalışmaktadır.
Yazımızın konusu, Van depremi sonrasında internette tekrar dolaşmaya başlayan HAARP Deprem Silahı safsatası hakkında bazı gerçeklerin kamuoyuna aktarılmasıdır.
HAARP Nedir?…
Devamı: http://www.dunya48.com/haluk-dural/30375-haluk-dural-haarp-ve-deprem-silahlari-uydurmacasi
This entry was posted in Bilim ve Teknoloji. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *