“CHP BU TUZAĞA DÜŞMEMELİDİR!..”

“CHP BU TUZAĞA DÜŞMEMELİDİR!..”

“Tamamen talimatla yapıldığı anlaşılan OYLAMANIN ASIL HEDEFİ BASKIN SEÇİMLE İKTİDARI ELLERİNDE TUTMAKTIR!. ” “Bütün muhalefet tek vücut olmalı ve kesinlikle BİR BASKIN SEÇİME İZİN VERMEMELİDİR!..”..
Can Ataklı gündemi değerlendiriyor.
Haziran ayında müthiş şeyler olacağını anlamıştım sizlere. Bu bir kehanet değildi elbette. Ama olayların akışına bakınca şaşırtıcı gelişmelerin olabileceği görünüyordu. Üç milletvekilinin üyeliğinin düşürülmesi bugüne kadar görülmedik bir siyasi ahlaksızlık örneğidir.
Tamamen talimatla yapıldığı anlaşılan oylamanın asıl sonucu yapılacak bir baskın seçimde alınmak istenmektedir. Erdoğan şimdi ya da zamanında yapılacak bir seçimin ilk turunda % 50’yi bulamayacağını artık çok iyi biliyor.
Bu nedenle amaç hemen 15 gün sona .yapılacak ikinci turda kazanmak. Saray bütün stratejisini sağ oylara göre kuracak ve CHP’yi terörle işbirliği yapan parti konumuna sokup ilk turda muhalefet kesiminde yer alan bütün sağ unsurları yanına çekmek için operasyonlar yapacaktır.
CHP eğer bu tuzağa düşerse çok kötü olur. Bu nedenle bütün muhalefet tek vücut olmalı ve kesinlikle bir baskın seçime razı gelmemelidir. “Halk iktidardan bunaldı, herkes sıkıntıda. ekonomi kötü gidiyor” düşüncesi ile seçime bir an önce gitmeyi hayal bile etmemelidir muhalefet.
Erdoğan üç yıl daha dayanamayacağını biliyor, bu tür oyunlarla başta CHP olmak üzere muhalefeti hazırlık yapamadan mindere çekmeye çalışıyor.
.https://www.youtube.com/watch?v=obn8cnnmjBk&feature=em-uploademail
This entry was posted in Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *