Binlerce yıllık tarihimizde kimse böyle ahlaksızca suçlanmadı …

Rifat Serdaroğlu / 13 Mayıs 2020

ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Eliot Engel (Demokrat) ve üye Mike McCaul (Cumhuriyetçi), 435 üyeden oluşan Temsilciler Meclisine, “Erdoğan ve ailesinin Türkiye dışındaki mal varlığının ve iş ilişkilerinin” araştırılıp, bir rapor haline getirilmesi için bir önerge verirler.


Önerge, 8 Mayıs 2020 günü, 435 üyenin 419’unun katılımıyla oylanır ve 16 oya karşı 403 evet oyu ile kabul edilir.
Eliot Engel, yaptığı açıklamada da şu aşağılayıcı sözleri söyler;
ABD Başkanı Trump’ın, T.C. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la rahat hissetmesi karşısında “midem bulanıyor…” “
Sözüm AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; Bu suçlamalar ve hakaretler karşısında, bugüne kadar olduğu gibi, yine sessiz kalırsanız, dolaylı şekilde tüm suçlamaları- hakaretleri kabul etmiş olursunuz.
Binlerce yıllık Türk Tarihinde, ne bir Hakan ne bir Sultan ne de bir Cumhurbaşkanımız, böyle ahlaksızca suçlanmadı, saldırılmadı.
Sessiz kalamazsınız. Yapacağınız iş çok basittir; Birincisi; Bu günkü servetinizin (Örneğin Kısıklı Villaları-Urla Villaları-Şehri-Zar Konakları- Çatalca Villaları vs) ve eğer var ise, yurtdışındaki mal varlıklarınızın, kaptan olan rahmetli babanızdan miras yoluyla kalan servetle alındığını, veraset ilamlarıyla açıklayıp, belgeleri Amerikalıların gözlerine sokun!
İkincisi;
Yurtiçi varlıklarınızın ve eğer var ise yurtdışı varlıklarınızı, ticaret yaparak veya işinizde çalışarak elde ettiğinizi, tamamının yasal ve vergilendirilmiş kazançla satın alındığını, ödediğiniz her yılın vergilerini ve satın alma belgelerini gösterip, yine Amerikalıların gözüne sokun!
Ben olsam bunları yapardım. Bir de o sarıkafalı, Türkiye’ye gelip Türk Milletinden özür dilemeden onunla tüm şahsi ilişkilerimi keserdim… Sizin çeşitli unvanlarınız var. Taraftarlarınız, sizin uğrunuza katliam yapmaya dahi hazırlar. İnanın korkudan tir-tir titriyor ve sokağa çıkamıyoruz!
Her biri birer kahramanlık sıfatı olan “Reis- Delikanlı-Cesur Uzun Adam” gibi lakaplarınız var.
Yapın bu dediklerimi, kaldırın artık utançtan eğilen başları, kükreyin Asım’ın Nesli gibi…
Sağlık ve başarı dileklerimle.
This entry was posted in DIŞ POLİTİKA, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *