YALAN DARBE SÖYLENTİLERİ * HOŞ GELDİN FAŞİZM * GÜNAYDIN CUMHURİYET BAŞSAVCILARI

AKPi Küçükçekmece eski ilçe başkanı Mustafa Korkut yanında uzun menzilli ağır silahıyla – 24.02.2017

AKP Türkiye’yi bölmekle kalmadı şimdi de
SİLAHLI ÇATIŞMALARIN İŞARET FİŞEĞİ atılıyor


Sözde yazar Sevda Noyan / 03 Mayıs 2020
Haber 7 yazarı Esra Elönü’nün ÜlkeTV’de sunduğu Arafta Sorular programına konuk olan yazar Sevda Noyan, son dönemde gündeme gelen darbe tartışmalarına ilişkin, “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır”

04 Mayıs 2020 / Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun
oğlu,  AKP Gençlik Kolları  eski  Genel  Başkanı İsmail Karaosmanoğlu,
İsmail Karaosmanoğlu, dikkat çeken bir itirafta bulundu. Her önüne gelenin silah ruhsatı alamaması için silah taşıyabilme durumu yasalarla kısıtlanan ülkemizde İsmail Karaosmanoğlu,  “Bir mangayı donatacak kadar silah ve mühimmata sahip olduğunu söyledi. Karaosmanoğlu, kendisi gibi yüz binlerce kişi olduğunu da iddia etti.”

12 Mayıs 2020 / Atatürk’e hakaretten yargılanan Fatih Tezcan 
“Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin, ailenizi nasıl koruyacaksınız ? Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden? Erdoğan’ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede”

3 Mayıs 2020 / AKP Kadıköy Gençlik Kolları üyesi Mehmet Emin Göç,
Mehmet Emin Göç, muhalefet partilerini paylaştığı bir kavanoz dolusu mermiyle tehdit etti.Ölüm tehdidi içeren paylaşımında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ve HDP’yi etiketleyen Göç, “Ben has karadenizliyim bi dolu var gö….de patlamasını istemiyorsanız adam olun reise birşey olur yada darbe olursa hiç kuşkunuz olmasın önce sizi öldürürüm”

Naci Kaptan
This entry was posted in FAŞİZM. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *