BİZDE HER NUMARA BULUNUR!!! * İSVEÇ’Lİ BİR TÜRKÜN DUYGUSAL!!! ÖYKÜSÜ * Ambulans uçak şovunun altından 26 bin dolar çıktı!

Size güzel bir öykü yazayım mı.Tamamen duygusal olsun 
Hani şu İsveç‘ten uçakla gelen gurbetçi konusu!!!

Ancak şu da var, senaryo güzel ama mantık hatası var.
Nedeni ise şov için seçilen kişinin iktidarla yakınlığının olması ..


Başlıyorum :

Sağlık Bakanın akrabası olan kişi kendini iyi hissetmediğinden, yaşadığı İsveç’te hastaneye gider. Onu kontrol eden doktor, kendisinin mevsimsel gribe yakalandığını, korkulacak bir şeyin olmadığını söyleyerek, ilaç verir ve eve yollamak ister ama bizimki ısrarla korona testi olmak isteyince doktor elde edilen tetkiklerin ışığında “Buna gerek yok“ der.
Bizimki kızar evine döner, evde akrabası olan sağlık bakanı ile görüşür. O da “Ne yapabilirim uçuşlar yasak gelemezsin“ der, bizimki ona da kızar “Çözüm bul“ der. Neyse sağlık bakanı konuyu bir ara telefonla saraya iletir. Saray ise konuyu danışmanlarına soracağını söyler.
Bir saat sonra sağlık bakanı aranır, kendisine bir ekip kurmasını, malum kişiyi İsveç‘ten uçakla buraya getirilmesinin gerekli olduğu, böylelikle halkın gözünde itibar reklamı olacağı iletilir.
Tabi konu sadece bu değildir. Çünkü İsveç‘teki kişi öncelikle AKP üyesidir, maddi olarak zengindir ve partinin yurt dışında bir çok kampanyasına destek vermiştir.
Hemen o zata haber verilir “Biz geleceğiz“ diye. O zatın kızına da tavsiye edilir “Bir video hazırla ve isyan et, yardım iste, ağla, sızla ama sakın olayı açığa çıkaracak harekette bulunma“ diye.
Kız videoyu çeker, sosyal medyada yayınlar, izleyen herkes isyan eder, vicdan yapar, tabii ki işin aslını bilmeden..Ve adam tiyatral bir halde, reklamlarla ülkeye doğru yola çıkar.
Yani olan biten bu ! Yoksa siz gerçekten orada çaresiz kalmış bir gurbetçimizi mi alıp getirdiler sandınız…

Uçuş maliyeti 26 bin dolar olan beceriksiz filmin ayrıntıları.

AKP’nin büyük bir PR çalışmasına dönüştürdüğü İsveç’te yaşayan çifte vatandaş Emrullah Gülüşken’in Türkiye’ye getirilmesi operasyonu fiyaskoyla bitti. Ağır Koronavirüs hastası olduğu iddia edilen Gülüşken Korona değilmiş. Ankara’da kardiyoloji servisinde tutuluyor. Dahası solunum problemi de yaşamıyor.

İsveç’ten özel uçakla getirilen
Emrullah Gülüşken zengin ve AKP üyesi çıktı!

İsveç’te korona virüs hastası Emrullah Gülüşken ile çocukları Emir Ali, Samira ve Mahmut Türkiye Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçağıyla Türkiye’ye getirilmişti.
Günboyu Gazetesi’nde yer alan habere göre konuyla ilgili İsveç medyasında da dikkat çeken yorumlar yapıldı. İsveç Stockholm Üniversitesi’nde Asya-Ortadoğu ve Türkiye Çalışmaları Bölümü’nde uzman olarak görev yapan Paul Levin, Expressen Tv’ye konuştu.Paul Levin, İsveç’ten özel uçakla Türkiye’ye getirilen sözde korona virüs hastası Emrullah Gülüşken olayını “Türkiye reklam çalışması yaptı” şeklinde yorumladı.

Ambulans uçak şovunun altından 26 bin dolar çıktı!

İsveç’te koronavirüs hastalığına yakalanmasına rağmen tedavi edilmediği iddia edilerek, Sağlık Bakanlığı tarafından özel jetle Türkiye’ye getirilen Emrullah Gülüşken’in ailesinden 26 bin dolar istendiği ortaya çıktı.
İsveç’te koronavirüs hastalığına yakalanmasına rağmen tedavi edilmediği iddia edilerek, Sağlık Bakanlığı tarafından özel jetle Türkiye’ye getirilen Emrullah Gülüşken’in ailesinden 26 bin dolar istendiği ortaya çıktı.
Emrullah Gülüşken’in Türkiye’ye getirilme süreci hem İsveç’te hem de Türkiye’de tartışılmaya devam ederken, aileden Türkiye’ye getirilmeleri karşılığında 26 bin dolar istendiği ortaya çıktı.
Emrullah Gülüşken, kızlarının çağrısı üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla Türkiye’ye getirilmiş, olay AKP tarafından siyasi şova dönüşmüştü.
Semira Gülüşken, konsolosluk ile irtibat kurmalarını öneren bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıtta, konsolosluğa ulaştıklarını ancak kendilerinden 26 bin dolar istenildiğini söylüyor.

İsveç’ten özel uçakla getirilen Emrullah Gülüşken zengin ve AKP üyesi çıktı!

Ambulans uçak şovunun altından 26 bin dolar çıktı!

This entry was posted in YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *