BİR HABER BİR YORUM * ERMENİ TELEVİZYONU IĞDIR’I ERMENİSTAN TOPRAĞI İLAN ETTİ

ERMENİ TELEVİZYONU IĞDIR’I ERMENİSTAN TOPRAĞI İLAN ETTİ
Ermenistan’da yayın yapan “Western Armenia” adlı televizyon kanalında yayınlanan bir haberde Iğdır “Batı Ermenistan toprağı” olarak nitelendirildi. Western Armenia (Batı Ermenistan) TV kanalında skandal ifadeler kullanıldı.
Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Western Armenia TV’de yayınlanan bir haberde “Batı Ermenistan’ın Iğdır şehri” ifadelerinin kullanılmasına sert tepki gösterdi.

“AÇ TAVUK KENDİSİNİ DARI AMBARINDA GÖRÜRMÜŞ”
Sinan Oğan Iğdır’dan “Batı Ermenistan” diye bahseden haber için “Aç tavuk kendisini darı ambarında görürmüş… Karabağ’ı işgal edip gözünü Iğdır’a dikenler Andraniklerin kulağının nasıl kesildiğini çabuk unutmuşa benziyorlar” ifadelerini kullandı.
https://www.haber3.com/medya/televizyon/ermeni-televizyonu-igdiri-ermenistan-topragi-ilan-etti-haberi-5063178

============================================================

HABERE YORUM

Unutanlara hatırlatalım.
Bir AKP hükumeti ve onun lideri el oğlunun emri ile işte bu devlet ve millet için açılım yapmıştı. Ermeniler konusunda genelleme yapmakta bir mahsur yok.

Ermeniler yaralı millettir. Ve oradaki, buradaki, ötedeki, berikisi fark etmiyor. Hepsi de bu topraklardan xtiredilmenin gurur kırıklığını yaşıyor. Bu kiminde nefret, kiminde kırgınlık, kiminde intikam hisleri ile kendini gösteriyor.

Ve Anadolu’dan sürülüp atılmaları ki, bu onlara göre soykırımdır, onların milli varlıklarının en önemli unsurudur. Öyle ki, çoktan dinini terk etmiş, dilini unutmuş Ermeniler Türk düşmanlığı ekseninde kendi milliyetlerini tanımlar olmuşlardır.

Bu değişmeyecek.
Bin yıl geçse de onların acıları dinmeyecek.
İntikam arayışları da bitmeyecek.
Çünkü Ermeni kimliğinin ayrılmaz bir ana unsuru olmuştur.

Türk milleti dünyanın her yerinde, her zaman etrafında bulunan Ermenilerden düşmanlık beklemelidir. Bizler zaman zaman gaflete düşüyoruz, unutuyoruz, ve tam da tertemiz bir sayfa açmışken Ermeniler bizlere unuttuklarımızı hatırlatıyorlar.

Onlar evlatlarına Türk düşmanlığını, intikamı bir ders olarak öğretiyorlar.
Kiliselerinde,  okullarında, sosyal çevrelerinde her zaman Türk düşmanlığı, intikam anlatılıyor, konuşuluyor. Ve Türk düşmanlığından, intikam hislerinden arınmış Ermeni ilaç için dahi bulamazsınız.

Yoktur.
Ben görmedim.

Ahbaplarım oldu, sohbet ettik, ama bu arızalı konulara girdiğimizde içlerinde saklı olan canavarın ortaya çıktığını gördüm. Türkiye Ermenileri yalnızca beraber yaşayabilmek kaygısı ile içlerinde olanı içlerinde saklı tutuyor, ya da atalarından öğrendiklerini kibarca dile getiriyor.

Ama sonuç değişmiyor.
Ermeni kimliği arızalıdır.

Ülkemizde Osmanlıdan miras her milletin kripto olanları, dönmüş olanları vardır. Müslüman Rumlar vardır, Yahudiler vardır, Bulgarlar vardır, hepsinden de vardır. Olabilir, bunda tek başına büyük bir sorun da görmüyorum. Tarihsel sürecin bir ürünüdür bu.

Bunların pek çoğu eski kimliğini bilmekle beraber kendine içinde yaşadıkları toplumla barışık bir yaşam yaratmıştır. Ancak, bunca kripto ve dönmüş arasında Ermenilerin durumu çok farklıdır.

En tehlikeli olanları bunlardır.
Bunlar gerçekte dönmemiştir, saklanmıştır.
Zamanı gelince kötülük etmek üzere saklanmıştır.
Pusuya yatmıştır aslında.

Bu nedenle Ermenini her türlüsüne dikkat etmek gerekir. İsterseniz etmeyin.
Ermeniler buna ihtiyaç olduğunu size en zor zamanlarınızda mutlaka kanıtlayacaktır. Ve bu güne kadar da hep kanıtlamıştır.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )

 

This entry was posted in ERMENİ SORUNU. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *