YAZIŞMALAR * Türkiye’nin perde arkası

Sayın Sayın T. C. Burhan Bey,
Gönderinizi hem coşkuyla, hem de karşı tarafa kızarak okudum. Özellikle “bor” konusu oldukça ilgimi çekiyor. Ankara Mutlulent’te oturuyorum. Şehre inerken ve dönerken Eskişehir yolu üzerinde bir BOR ENSTİTÜSÜ binası vardı. Onu gördükçe (ne yaptığını açıkça bilmesem de) gururlanırdım. Bir gecede ışıklı tabelası değişti. Kütahya Emet ilçesi yakınında bor işleme fabrikasını gezdim. İçler acısıydı. Müdürü ile görüştüğümde biz memnunuz derken gözleri ve vücut dili “işimize karışma” der gibiydi. Tabelanın kaldırılması içime kuşku düşürdü. Uzun zamandır dışarıya satılacağı söyleniyordu. El altından ucuza satıldı sanırım. Yakında ham madde kaynaklarımız stratejik fabrikalarımız (eğer kaldıysa) TCDD, THY, Deniz taşımacılık, BOTAŞ da satılır. Ucuz emek gücü olarak bizi de sıraya koyarlar. Toplumu harekete geçirecek, düzeni değiştirecek,  yeni bir millet ve ülke yaratacak bir lidere gereksinim var. Son virüs salgını da toplumu ve ekonomiyi çok yıprattı. Öncü bir lider çıkmazsa iyice batarız. Görüşmek dileği ile sağlıklı günler dilerim.

Erkan Balkan


Arkadaşlar , Şişli Mecidiyeköy arasında çok uzun yıllardır SGK’ya Yerli İlaç ( 300 civarında) üreten Türk’ün Öz Tesisi’ni kapattı bu AKP. İşçileri’ni sokağa attı. Sümerbanklar ve sayısız Atatürk Tesisi gibi.
.
Bir DEVA vardı ( Doktor , Eczacı , Veteriner ) bu canlandırılır , aşı , ilaç , serum üretilebilir.Ama , Dinci İktidarlar Milli ve Bilinci hele hele Bağımsız Ekonomi , Sanayi yapmazlar. Bunlar Çin’den , maçinden , Rus’tan , ABD ‘den ithâlden başka bişi yapmazlar. Tek amaçları Atatürk Türkiyesi’ni yoketmektir. AKP asıl Feto’dur.

Bunlar En azından tepeleri birbirinin kanlısı olmuş Türk ve Atatürk Yeminli , Kanlı Düşmanı Limited Ortaklık’tır. Şu anda da tabanları bir ve aynıdır. Birkaç yüzbin , çoğu asker , esnaf , erat zavallıya suçu yükleyip kurtuldular. Aslında , sadece onlar kurtulduk sanıyor. Türk Tarihi’nin ayağa dolaştığını önünde , sonunda hesabetmiyorlar korku ve artislikle geçiriyorlar önlerinde kalmış KISA süreyi.
.
Benim de İthâl ikamesi Formik Asit Fabrikamı 2 ortaokul mezunu zabıtaya mühürlettiler ekzotermik reaksiyon sürerken 110 derecede. Mecburen mührü feykedip su soğutma sirkülasyon pompasını çalıştırdık patlamaya engel olduk. Şerefsizler koşup gelip Mühür Feyk tutanağı ile beni B.Çekmece Feto-AKP hakimleriyle 5 ay hapse mahküm ettirdiler. Hükmün açıklanmaması süresi daha yakında bitti. Çok uğraşmalarına rağmen beni içeri atamadılar.

Boğaziçi Çevre hocalarını getirip fabrikamda ürettiğim formik asidin Avrupa’da Çevre dostu seçildiğini kitap boyunda raporu mahkeme dosyasına koydum , saatlerce duruşmalarda Dünya ve Bizim Milli Kimya Sanayii anlatıp , zabıtlara geçirdim , tınmadılar. Kuş uçuşu fabrikam B.Çekmece Adliyesi’ne sadece bir km olduğu hâlde ne keşfe geldiler , ne bizim Kimya Müh.leri odasından Bilirkişi kabul ettiler.

Araya her türden Adam koydum . Benim Dinbaz çok Y.Müh. Meslektaşım var Sümerbank , Vakıf burslusu bunlar. Teki parmağını oynatmadı. Katil olacaktım ama vaz geçtim. Bunlar ,gece 2007’de Meclis’te , tüm İlçe Ruhsat , Fabrika kapamalarını İBB Zabıta’ya verip biz Atatürkçü Sanayicileri infaz ettiler. Piyasa tamamen Avrupa ve Kaçak kalitesiz Çin Formiklerinin eline geçti.
.
Arkadaşlar tüm Bor’muzu USABOR’a satıyor AKP . ABD Emperyalizm Düşmanı oldukları asıl Yalan. Cargil Olayı , Şeker Olayı , Kola rezaleti , Kromit rezalet , İngiliz’e peşkeş Kazan Trona ( Tabii Soda) , daha binlerce kansızlığı , puştluğu yazsam Kitap , Roman yetmez.

Kapatmayın 60 Sümerbank’ı lan bunlar , başta Urfa , 3 Ay’da GAP’a sökülüp taşınır. Bunu Karaköy’deki Jaraskal Çingeneleri bile yapar , ABD , Rusya sürekli ülkenin bir yerinden öbür ucuna fabrika taşır dedik. Dinci adamlarını kapattıkları Sümerbank fabrikaları kadrolarında 1-2 yıl işsiz , makam arabalı oturtup çok yüksek paradan emekli gösterdiler. Hemen hepsine Tuzla v.s yerlerde Organize Sanayiler’de 500 M.kare beleş fabrika yapıp ceblerine helâl ruhsat verdiler.

Bu mühendisler ( !!!) bi bok üretmiyor , yemekçiye , şuna buna kiraya verip keyf sürüyorlar. Bu işlerin temeli Erbakan- Ecevit iktidarında Kamu Sanayi ü’nin Erbakan’a 1 gecede teslim edilmesiyle başladı , Önce Beykoz Kundura üstünden Tarikatlar’a Deri Toplamayı ayarlayıp THK’yı sıfırladılar.

25 yıldır Sultanhamam’da Teksti ve Kimyasal Alanı’nda Tüccarım , Sanayiciliğim dışında. Ünlü ve Faso’n Tekstil Kombinaları’nda ayağımızda çizmeyle yaşayıp yetişip kendi firma ve fabrika Özel Fabrikamızı sıfırdan kurduk.Topkapı Demirciler Atölyelerinden Fabrika kurduk biz fakirlikten gelmiş Yüksek Mühendisler.

Türkiye Tekstil Boyarmadde ve Kimya madde fiatlarını 1990’ların fiatında tuttuk dolar üzerinden. Avrupa’dan ithalatı Hindistan , Çin , Kore , Japonya gibi her maddenin en ucuz temin edilip kimya molekülü yapıldığı Alanlar’a yönelttik Tüm Türk Tekstil Piyasası’nı. Sultanhamam İl Hanları Ticareti’ni kendine ve binbir ihanetle çalışan Yahudi , Ermeni v.s.den Türkleştirdik.

Benim gibileri yani asla hiçbir yabancı firmanın Dealer’ı olmayı kabul etmeyen Mühendis Tüccarları öldürmeye , öldürtmeye kalktı Türkiye’de Uluslararası Tekel oluşturmuş Firmaların yerli Uzantıları.

Bu arada Kuva-yı Medya Dergisi yarattım Sultanhamam’daki Milli Mekânımız’da. Biz Milliler’in işyerinde Koca bir Atatürk posteri , koca bir Türk Bayrağı zemininde Türk Bayrağı bulunur..Birlikte olduğumuz ünlü Gazeteci’nin adını yazmıyorum , çok ama çok tehdit aldığımız için. Ben Bekârım her an ölmeye de , kendimi ölümüne savunmaya da hazırım. Heer şeyden önce Allâhına kadar Adana Arka Sokak bıçkınıyım. Öleceksem çok önemli bir iş yaparak ölmeliyim. Kendime yeminim var.

Çok dilliyim İngiltere , İtalya , Almanya’da yerinde dil ve ihtisas yaptım mesleğimde. Biz tüm Dünya’yı çok çeşitli kanallarda hem siyasi hem endüstriyel ve emtia denen Commodities üzerinden gün , gün izleriz.
.
İsrarla yazıyorum ;
İçine düşülen Milli ve Ek olarak gelen Uluslararası ekonomik Krize dönüşen Sağlık Krizi ,Türk ve Atatürk Bilimi’ne bağlı yüzbine yakın mühendis ve sağlıkçıyı Cumhurbaşkanı ve Hükümet yaparak çözülmelidir..
.
Dinciden korkan , hele hele onların kıytırık yalayıcılardan çekinen , korkan , geriye çekilen Dinci ve diğer namussuzlar gibi olsun .
.
Sevgili Ataman bu yazımı mutlaka gruba ilet. Yoksa başka gruplarda yayınlarım.. Bazı Utanmazlar bu gruba musallat olup bize Vatan , Ulus Sevgisi Dersi vermeye kalkıyor.
Sürerse çok Ağır yazmaya başlıcam , Doktor Ataman’ın haberi olsun.
..
Ben bu yazıları 20 yıldır her ortamda , adliye duruşmaları dahil , net biçimde anlatıyorum. Korkmayalım. Türkçü , Atatürkçü , Turancı Hakkı’nı Allâh’tan da korkmadan savunur.
Yerine ulaştırır :)))
.
Vatan , Atatürk Düşmanı her türden açık , gizli kimlikli Fırıldakla hesabımız vardır , görülecek.
.
T.C. Burhan
Kim.Y.Müh.

This entry was posted in İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, ÖZELLEŞTİRMELER, PERDE ARKASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *