DERİN DEVLETİN SOL ELİ NASIL BİR SON PLANLIYOR

Türkiye’de at izi, it izine o kadar karismis ki, cözmek, disardan bakanlar icin mümkün degil. Hele Emin Sirin’in “Kardan Adam” kitabini okurken, kafam iyice karisti. Türkiye’yi kim yönetiyor, bilen anlayan var mi?

AKP’yi basa getiren, Fethullah ve onun arkasindaki gücler. Karar 27 Mayis 2002 tarihinde, Cengelköydeki Kalkavanlar yalisinda aliniyor. Kararin olusmasinda aktif olarak ABD (Bank of America temsilcisi), Almanya (Adenauer Vakfi, Rottenburg piskoposu ve Köln’den bir Papaz), Milli Görüs eski Almanya baskani, Türkiye’den Finans kuruluslarinin baskanlari, CIA da var. Fethullah bizzat, sahte pasaportla Türkiye’ye getirilip RTE ile bulusturuluyor ve onayi aliniyor. Bakiniz: Ahmet Arpad, “Karanlikta Gölgeler” Günizi yayinlari, Istanbul.

Bugünkü olaylari bununla aciklamak mümkün degil. Yüzbinlerce tutuklu, baska ülkelerden kacirilip getirilenler ve iskence gören, hatta iskencede ölenler, kayip kisiler, KHK’lilar, Savcilari yurtdisina kacan dev davalar, bugün Fethullahciliktan hapis hakimlerin kararlariyla yine Fethullahciliktan hapis yatanlar, sözde politik temizlik yaninda, milyarlik rant hirsizlari serbest, Türkiye’den kacirilan sermaye ile Malta ve Man adasinda kocaman deniz filolari, 17/25 tarihli ispatli olaylar, Londra’da Türk sermayesi ile kurulan ve acilisini basbakan iken Binali yildirim’in yaptigi Milyarlik DOME-Bank, Rus Büyükelcisinin Ankarada güpegündüz öldürülmesi, Rus ucaginin düsürülmesi önce inkar edilip sonra özür dileyerek tazminat ödenmesi, Musul’da namaz kilmak icin girisilen IDLIB rezaleti ve simdi Libya ic savasina taraf olma hevesi, ülke topraklarinin büyük capta yabancilara satisi, Suriyeli mültecilere vatandaslik verilmesi ……… Cok celiskili ve birbiriyle iliskilendirilmesi zor kararlar alan bir yönetim.

Ve bütün bunlar olurken hükümetin kilinin kipirdamamasi ve CHP nin bütün kritik kararlarda ( Erdogan’in milletvekilligi icin Anayasa degisimi, IDLIB karari vs.) bütün milletvekilleri ile onay vermesi.

Ne oluyor? Kim neleri yönetiyor? Nereye gidiyoruz? Yeni kurulan ve kurulacak partiler, yakin gecmisin suclulari. Ortadogu büyük bir savasin esigine geldi, Türkiye ne tarafta? Idlib’de Ruslarla karsi karsiyayiz, Libya’da da öyle olacak, Rusya-Suudi Arabistan ve Yunanistan ile savasacagiz. Ordumuz büyük capta dagitildi ama hala Afganistan ve Irak’ta askerimiz var. Yurtici Medya susturulmus durumda, haber almak ancak disaridan yayin yapan (Ingiltere, ABD, Fransa) gazetecilerimizden alinabiliyor.

Yakinda, Japonya’dan, Istanbul (Atatürk Havalimani) üzerinden, Kontrabas kilifi icinde Lübnan’a kacirilan NISSAN CEO’su olayinin videosunun da Link ini göndermeye calisacagim. Bizimle ne ilgisi var? Dinlerken sasacaksiniz.

Y.D.

This entry was posted in İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, İSTİHBARAT KURUMLARI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *