MUZLARA KURAN DİNLETEN ZEKA ve AKP’nin VALİSİ

Oraj POYRAZ
0raj.p0yraz@neomailbox.net

İşte bunlar AKP’nin valileri.
Biz bu valiler ile çağdaşımız
ülkeler ile rekabet edeceğiz.

Misal bu vali Antalya valisi.Bu valinin idareciliği ile Antalya’da turizm kalkınacak.Pişmiş aşa su katmasalar yeter.Ağızlarını açmasalar yeter.İdari faaliyet yapmasalar yeter.Ve bunlar ağızlarını her açtığında, verdikleri her emirde zarar veriyor.

Bir de bunların tipik bir tipolojisi var.Bakar mısınız tiplere.
Kendilerine has bir duruşları, bıyıkları, saçları, sakalları var.
Partili olan bütün memurlar hep aynı.Badem….

Ve utanmıyorlar.
2019 yılında cinler, periler, elfler, cadılara inanmaktan, onlara benzer gerçek üstü varlıklara dayalı senaryoları yaşamaktan utanmıyorlar.Eşşek kadar adamlar, akıl dışı, bilim dışı, deneyim, gözlem dışı işlerle haşır neşir olmaya utanmıyorlar.

Utanmalısınız.Evet, boyunuz kadar çocuklarınız, torunlarınız var, ve Harry Potter Masallarının Arabik versiyonlarına göre gündelik yaşamlarınızı tanzim etmeye gayret ediyorsunuz.Tek başınıza evde ne bok yerseniz yiyin.Ama evden/camiden çıkıp yediğiniz bokları bütün bir topluma dayatmaya hakkınız yok.

Ve bin kere belirttim.
Bunların o eğik boyunları, yumuşak gıdılarına, sanki ilahlardan mesaj getiriyormuş gibi olan ses tonlarına aldanmayın.Bunlar kan dökücüdür, zayıfa hiç acımazlar, diğerlerine zerre merhametleri yoktur.Bu güne kadar böyleydiler.

Bunlar ahlak adına ne kadar kötü iş varsa bunların tam tersine dinden gerekçe bulmuştur.Yalan söylerler, din için, din adına.Çalarlar, kamu malını yağmalarlar, Allah, Muhammed aşkına.İftira ederler, hile, desise, entrika yaparlar, ezan, cami, Kur’an içindir.Yabancı gizli servislerle işbirliği yaparlar, kendi ordularına entrika kurarlar, bu da din içindir.

Bunların vatanları seccadelerini serdikleri yerden ibarettir.
Bunlar için bir Arabın tırnağı bin Türkten daha evladır.
Bunu da gururla söylerler zaten.

İrkilmeyin, hoplayıp zıplamayın.
Günümüz AKP kadrolarının sayısız ikrarları vardır zaten.Onlar da böyleyiz, böyle yaptık diyorlar.Bunların avukatlığını yapmak şeytanın avukatlığını yapmaktan farksızdır.


Antalya’nın Manavgat ilçesinde muz yetiştiren bir firmanın patronu muz seralarına yerleştirdiği ses sitemiyle her sabah muz ağaçlarına Kuran “dinletiyor. ” Antalya Valisi Karaloğlu da tesisi ziyaret ederek destek verdi.

Antalya’da muz yetiştiren bir firmanın patronu olan Şevki Öncel kurduğu tesisteki muz seralarına yerleştirilen ses sitemleriyle her sabah gün doğumunda muz ağaçlara Kuran “dinletiyor. ”

“ÜRÜNÜN MANEVİ İHTİYACINI KARŞILIYORUZ”
Manavgat Son Haber adlı yerel sitedeki habere göre Şevki Öncel ”Haşr suresi brinci ayet olan ‘Göklerde ve yerlerde olanların tümü Allah’ı tesbih etmektedir’ ayetinden esinlenerek bütün seralarımıza ses sistemi kurduk ve günlük bir saat Kuran-ı Kerim yayını yapmaktayız.  Muz DNA’sı insan DNA’sına yüzde 40 benzer bir meyvedir. Bu ağaçlar tıpkı bizde olduğu gibi stres ve benzeri sorunlar yaşayabilmektedir. Üretimlerimizde ürünün manevi ihtiyaçlarına cevap verdiğimizi düşünmekteyiz” dedi.

VALİ’DEN DESTEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde genel sekreterlik yaparken Van’a vali olarak atanan ve belediye işçilerinin toplu halde arkasından teneke çalarak protesto ettiği ve daha sonra Antalya Valisi yapılan Münir Karaloğlu da muz ağaçlarına Kuran “dinleten” patrona destek verdi.

Karaloğlu Manavgat ilçesindeki muz serası paketleme tesisi ve sarartma ünitelerini ziyaret etti. Karaloğlu firma sahibine günün hangi saatlerinde muz ağaçlarına Kuran “dinlettiklerini” sordu.

Karaloğlu 2017’de Antalya’da açık alanlarda alkollü içki tüketimini yasaklamıştı.

https://www.a3haber.com/2019/12/11/yetistirdigi-muz-agaclarina-kuran-dinleten-firma-sahibine-validen-destek/

This entry was posted in YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *