İKTİDARIN VİCDANI ÖLDÜ * YOKSULLUK AİLELERİ TOPLU İNTİHARLARA SÜRÜKLÜYOR * BİR HAFTADA 2 AİLE SİYANÜR KULLANARAK İNTİHAR ETTİ!!!

İKTİDARIN  VİCDANI ÖLDÜ

Ülkemizdeki ağır yaşam şartları, işssizlik, yokluk ve yoksulluklar aileleri ağır borçlar altına alarak umutsuzluğa ve toplu halde intiharlara sürüklemeye başladı. Bu hafta içinde 2 ayrı ailede toplam 8 vatandaşımız siyanür kullanarak yaşamlarına son verdiler.

Ülkeyi yönetmeye talip olup da yönetemeyen ve kendilerine kast sınıfı oluşturarak gittikçe zenginleşen AKP  İKTİDARI ve yandaş çıkar halkaları bu toplu intiharların ana sorumlularıdır.

AKP’nin uyguladığı çıkarcı politikalar nedeniyle,  toplumun yaşam sevinci ve umudu, yerini üzerine ölümün akbabalarının çöreklendiği yoksulluklara ve yokluklara bıraktı. İnsanların yaşama isteğini çaldılar. 

Saray ve avanesi dünyanın en lüks yemek masalarını donatırken, 1500 + 150 + 300 odalı saraylar yaptırırken, dünyanın en lüks ve pahalı uçaklarıyla, en pahalı yüzlerce arabasıyla dolanırken , yüzlerce partili yandaşı siyasi ikbalinin devamı için devletin kadrolarına akıl almaz maaşlarla atarken, yazlık sarayının kumsalındaki kumlar kaba olduğundan ayakları acımasın diye Karadeniz’den gemilerle kum taşınırken, Sarayın bahçesindeki ağaçlar donmasın diye ağaçların altına kalorifer boruları döşenirken, cuma namazlarına 50-100 arabayla gidilirken;

Türkiye ekonomisiyle birlikte toplum da çöküyor. Umutsuzluk ve yoksulluk dört bir yanımızı sarmalıyor. Umuda giden yollar kapanıyor karamsarlık ve yaşam sevincimiz sönüyor.

Bir ana baba için ne kadar zor ve iç yakıcı; 

9 ve 5 yaşındaki iki çocuğunu siyanürle zehirleyerek arkalarından kendilerinin de intihar etmeleri!!!

Siyanür kullanarak ölen sensin,

Benim, 

Komşumuz,

Akrabamız,

Çocuklarımız,

Aslında ölen VİCDANDIR, vicdan!!!

Naci Kaptan / 09.11.2019 


Dört kardeşin ölümü:

Oya Yetişkin hakkında 21 icra takibi çıkarılmış
İstanbul Fatih’te siyanürle intihar ettikleri açıklanan dört kardeşten Oya Yetişkin’le ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Düzenli işi olan tek kardeş olan Oya Yetişkin hakkında Çağlayan Adliyesi’nde 21 icra dosyası bulunurken birçok noterlik de Yetişkin’in borçlarının tahsili amacıyla maaşına el konulması için talimat göndermiş.

21 İCRA DOSYASI
İstanbul’un Fatih ilçesinde, 48 yaşındaki Cüneyt, 54 yaşındaki Oya, 60 yaşındaki Kamuran ve 56 yaşındaki Yaşar Yetişkin kardeşlerin siyanürle ölümlerinin yankısı sürüyor. Kardeşlerin ölümünün ardından farklı açıklama ve yorumlar yapılırken ölüm sebeplerinin ekonomik olup olmadığı da tartışılıyor. Görüştüğümüz tanıdıkları Oya Yetişkin’in evin bütün sorumluluğunu aldığını, annesinden kalan borçları ödemek için büyük sıkıntılar yaşadığını söylüyor.

İstanbul Çağlayan Adliyesi’ndeki kayıtlar da bu durumu doğruluyor. Oya Yetişkin’in burada 21’e yakın icra dosyası bulunuyor. Bu dosyaların çoğu da bankalara ait.[1]


İkinci siyanürle intihar vakası:
Antalya’da aynı aileden dört kişi evlerinde ölü bulundu

Euronews • Son güncelleme: 09/11/2019 – 15:02

Konyaaltı Siteler Mahallesi’ndeki bir rezidansta yaşayan aileden haber alamayan yakınları, polisten yardım istedi. Bunun üzerine eve giden polis ekipleri, Selim (36), eşi Sultan (38), çocukları Ceren (9) ve Ali Çınar Şimşek’in (5) cesedini buldu.

İçerideki kokudan etkilenen 3 polis memuru ile 3 sağlık görevlisi hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine apartman boşaltıldı. Olay yerine Afyonkarahisar’dan KBRN ekibi çağrıldı. AFAD’a bağlı Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ve olay yeri inceleme ekiplerinin dairede yaptığı incelemede siyanür bulgusuna rastlandı.[2]


[1] https://tr.euronews.com/2019/11/09/antalya-da-ayn-aileden-ikisi-cocuk-dort-kisi-evlerinde-olu-bulundu?
[2] https://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2019/11/08/dort-kardesin-olumu-oya-yetiskin-hakkinda-21-icra-takibi-cikarilmis/
This entry was posted in Ekonomi, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *