HIRSIZA KİLİT OLUR MU?


HIRSIZA KİLİT OLUR MU?

Geliştirici: Rifat Serdaroglu


Olmaz. Eğer en ufak bir açık bırakırsanız, hırsız oradan girer yine çalar!
Efendi görünümlü, kravatlı, makam sahibi ne hırsızlar gördüm ben.
Tıpkı Neyzen Tevfik gibi;

“Kime sordumsa seni, doğru cevap vermediler!
Kimi alçak, kimi hırsız, kimi deyyus dediler.
Künyeni almak için, partiye ettim telefon!
Bizdeki kayda göre, şimdi o mebus dediler…”

Peki, hırsızı nasıl tanıyacağız? Alnında “Hırsız” diye damga yok ki tanıyalım!
O zaman kişinin geldisine yani köküne, önceki işlerine bakacağız ve karar vereceğiz.

Örneğin;
Reza Zarrab denen İranlı dolandırıcıya “Hırsız değil” diyecek biri var mı?
“O bir vatansever ve hayırsever biridir” diyen AKP Genel Başkanı bile dediğinden caydı ve onun için “Casus-Hain” demeye başladı. Demek ki o da kandırıldığını anladı!

Günlerdir kafamı kurcalayan bir soru var!
23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinde OY HIRSIZLIĞI yapılabilir mi?
Ülkeyi yönetenler asla oy hırsızlığı yapmazlar, ne olsa Müslüman, alnı secdeye değmiş, düzgün ve okumuş çocuklar! O zaman ben de bir senaryo yazıp, nasıl hırsızlık yapılır, bulmaya çalıştım.

Ülkenin Başbakanının Reza Zarrab olduğunu varsayın. Adam çalmadan duramıyor ki! Hapse attılar, adam Gardiyanları dolandırdı!

Soru şu;
Hayali Başbakan Reza 23 Haziran’da mutlaka çalacak. Bize düşen, hangi delikten gireceğini bulup, o deliği tıkamak ve hırsızlığa engel olmak!

Reza iki şey yapabilir;
1)Oy verme gününü öncesi yapılacak hırsızlık.
2)Oy verme günü yapılacak hırsızlık.

1)31 Mart 2019 İstanbul Belediye seçiminde sandığa gitmeyen 1 milyon 700 bin seçmen var. Bunların, hangi sebeplerden sandığa gitmediğini bir tek (Reza+Devlet) işbirliği belirleyebilir.

İstanbul dışına giden veya 23 Haziran’da yine sandığa gitmeyecek olan 200 bin seçmeni Reza, taş çatlasa bir haftada tespit eder. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü kime bağlı? Dahiliye Vekaletine!

Bu daire, adları sandık seçmen listesinde olan ve sandığa gitmeyecek 200 bin kişiye iki- üç günde yeni kimlik çıkarır. İstanbul Belediyesinden ve İlçe Belediyelerinden belirlenecek 50 bin militan, her birinde ayrı kimlik kullanmak şartıyla dörder defa oy kullanabilir mi?

Şöyle kullanır;
Adam, kayıtlı olduğu sandığa gider, sıra numarasını söyler, kimliğini gösterir ve oyunu kullanır. Kimlikteki kişi ile listedeki kişinin farklı kişiler olduğunu, sandık başkanı ve üyeler bilebilirler mi? Bilemezler. Kişi de oyunu paşa-paşa kullanır ve emrindeki araçla, ikinci-üçüncü-dördüncü oyunu kullanmak üzere diğer sandıklara gider…

Bu hırsızlığı önlemenin bir yolu var mı?
Üzerinde çalışıyoruz. Emin olmak istiyoruz. Büyük bir olasılıkla oy verme gününden ÜÇ gün önce, çözümü sizlerle paylaşacağız…

2)Oy verme günü, bir sandıkta Suriyelilerin de içinde olduğu bir grup olay çıkarır. Çıkan kavga ve çatışmada ölümler olur! (İnşallah olmaz)
Olay çıkaranlar derhal kaçar. Yandaş medya, CHP destekçisi PKK’lılar insan öldürdü (!) diye yayına başlarlar. AKP seçimi kazanırsa ne ala! Kaybederse de seçim, oy verme günü ölümler oldu, seçim güvenliği yoktu, gerekçesiyle YSK’daki 7 suskun üye tarafından iptal edilir. İstanbul Belediye Meclisi toplanır, Başakşehir’in köse başkanı, İstanbul Belediye Başkanı seçilir.

Peki, bu CAN hırsızlığını önlemenin bir yolu yok mu?
Buna henüz bir çare bulamadık! Çalışıyoruz.

Böyle şey olmaz, bu bir komplo teorisi diye düşünmeyin. 15 Temmuz çakma darbesini tereyağından kıl çeker gibi yapan Reza Zarrab, bunları mı yapamayacak?

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Haziran 2019
Rifat Serdaroğlu

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları, SEÇİM - SEÇSİS, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *