UZAY – DÜNYA – BİLİM TEKNOLOJİ

“T.C. BURHAN SAVAŞ” / 31.05.2019

ABD NASA’sı ve Capon’nun NASAsı Bundan sonra ; Ay ile İlgili Araştırma Olayı’nda Tek Tabanca Olacak.Ay’da çok avantalı ekonomik işler var ama kâr edebilirler mi o şüpheli..

Ve benden bi Uzay , Müzay , Dünya , Alien ( uzaylı hayat ) konusunda gerçekçi bi , yorum ,daha doğrusu , yorum da değil gerçeğin dibine ayna tutma .

Daha önce yazdık ; Ay ötesi ( 350 bin km ) tüm uzay şovları palavra ve yalan dolan.Şimdilik Ay’da ve Güneş araştırma işlerinde oynamaya mecbur insanoğlu.

Uzak Uzay’a bugünkü zekâ ve kültür insan beyini ile gidilemez.

Hem biyolojik hem uzay roket yakıtlarının kimyasal enerji ötesine geçirilememesi , yeni yakıt , enerji devreye sokulamadıkça çelik çomak uzay şovlarını artık en sıradan insan bile yemiyor.Çevrilen Alien filmleri de aptallık , çöplük senaryoları.

Lanlar , Allahsızlar bu enayi Senaryolar’a yüzlerce milyon savrulur mu lan.
Azcık kuramsal fizik , astronomi yalayan enayi , tantanalı uzaylı yaratık , dünya istilâsı filmi çeviriyor. Milletler de sucuk ekmek ve hamburger cips bu filmleri ayran budalası gibi izliyor.

Lanlar , o’oolumlar ; Alienler buraya gelmişse , bunlar gravite işini çözmüş demektir.Ayı biraz ileri biraz yakına çeker gelgitle Gezegeni yaşanamaz hâle getirir.Niye robotlarla gezegene katliamcı robot , mobot göndersin .
.
Arkadaşlar , her verileni yiyen bu insan ırkında kahir ekseriye oldukça , insanın Uygarlık , muygarlık gerekli aşamaları göremez.
.
Dünya’nın Adam gibi sadece 3-400 milyon yılı kaldı.
Güneş yakınlaşacak ve yüzeydeki tüm su uçacak.
.
Bugünler , savaş , mavaşı bırakıp ful yemeye , içmeye , şişelerin dibine vurmaya,Aşk , maşk işleri dışında hiç bişeye kafa takmama Altın yIlları Mavi Ballı bu Gezegen’nin.
.
Ne zaman kafanız bozulursa hemen bu Dünya’ın Geleceği filan olmayan özelliğini akla getirin. Bu yıllar gezegen için son fırsat vur patlasın çal oynasın yılları.
.
Bu Uzay ( Space ) haberleri öyle çok bilgi içeriyor ki arka plânlarda.
Binlerce sayfa bilgi bazan bir iki kelime uzay haberine gömülmüş duruyor.
.
Tabii , aaanlıyaana :))

.
T.C. Burhan

This entry was posted in Bilim ve Teknoloji, T.C. BURHAN. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *