PERİNÇEK BAHÇELİ’nin YOLUNDA * Sürpriz ittifak… Osmanlı Ocakları ile Vatan Partisi neden yan yana geliyor

YORUMLAR 

BİR GARİP İTTİFAK 

Vatan Partisi Osmanlı Ocakları ile bir araya gelerek birlikte güç birliğine gidiyorlarmış !

Bilindiği gibi VP Genel başkanı Doğu Perinçek AKP ‘nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın politikalarına destek vermeye başladığından buyana farklı kesimlerden eleştiriler alıyordu. Şimdi de VP’nin gençlik teşkilatından gelen Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni ve Vatan Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan İlker Yücel , AKP’nin saha gençlik örgütü olan OSMANLI Ocakları ile ittifak çalışmalarına girmiş .

VP’de görülen odur ki AKP ile yürüttüğü gizli görünümlü açık ittifak  , VUR-KIR olaylarıyla adı anılan ve 15 Temmuz gecesi AKP’nin sivil gücü olarak sahada görev yapmış olan Osmanlı Ocakları da Doğu Perinçek’in ilgi alanına girmiştir.  VP ile AKP arasındaki ittifak gençlik oluşumlarına da yansımaktadır.

AKP ile Osmanlı Ocakları arasındaki organik bağı sergilemesi yönünden aşağıdaki haberi ve VP ile Osmanlı Ocakları’nın birlikteliğini anlatan haberi aşağıda sunuyorum .

Naci Kaptan / 19 Nisan 2019


T.C.  Burhan Savaş / 22 Nisan 2019

Arkadaşlar bugünkü şaşkın ördek birlikteliğini anlamak özellikle nerelere savrulacak ve birbirlerinin kanlısı vaziyetine ‘’evrilecekler’’ini görmeniz için , Şah ve Karısı Azeri Türk Farah Diba’nın haftalar süren Almanya seyahati belgeselelini bulup seyretmenizi isterdim.

Son şans oarak Almanya’ya gidip destek istiyor Şah ve Karısı.Bizi yıkarlarsa neler olacağını Alman kamuoyuna anlatıyorlar.Haftalar boyu Alman etkin sanayi ve kültür kurumlarını ziyaret edip konuşma yapıyorlar.Peki her ziyarette binlerce şah ve karısına ziyaretlerini haram eden İranlı ( çoğu Almanya’da öğrenci ) şeriatçiler , solcular , komünistler elele Şah ve Karısı’nın Almanya’dan destek almasını önlüyorlar.

Alman Polisi bu Şahı Karısını gece gündüz kovalayan binlerce gafil ile başa çıkamıyor. Çaresiz kalan Şah ve Karısı İran’a dönüyor ve kısa süre sonra Humeyni Paris’ten Tahran’a uçuruluyor.

İlginçtir , Tahran Havaalanı’nda Humeyni’nin koruması İran Ağır sıklet Dünya Şampiyonu ünlü bir güreşçi.Bu güreşçinin ideolojisi falan yok. Birileri ayarlamış belli.Havaalanından canlı olarak çıkarılmasını bu güreşçi sağlıyor.

İran , ‘’gafil sol’’un ipsiz , sapsızlarla işbirliği yüzünden kaç yıldır , 2019-1979 kanla yıkanıyor.Ve o 1979’dan BERİ ORTADOĞU gün yüzü görmedi. Ve , Afrika , Uzak Asya , 11 Eylül , yerinden Humeyni’i ve yardakçılaıının çıkardığı çivinin yerine bişey çakamayan , kendileri de imha olup savrulanlar.
.
Körle yatan şaşı kalkar.
Bu Osmanlı Öncü gençlik de öyle.
.
Bizde , iyi ki Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’ümüz var. Her türden musibet oluşumlara karşı onun kanatları altında birbirimizle buluşuyoruz.Başka hiç bişeye ihtiyacımız yok .Bilim tabanında durumları görüyor , azınlık , gelecek körü ‘’sapısilik , akılsızları’’ teşhis ediyoruz.
.
T.C. Burhan


Tuncay Erciyes
19 Nisan 2019 Cuma

Mustafa İlker Yücel:  OSMANLI OCAKLARI cesur bir tutum aldı ve ÖNCÜ GENÇLİK 25. yıl kuruluş TOPLANTISINA KATILDI. Toplantıda bağımsızlığımızı ve birliğimizi tehdit eden ABD’ye karşı omuz omuza olmanın önemi.

DEVAMI: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155808144621650&id=610571649

Tuncay Erciyes: Görüldüğü üzere Perinçek AKP ile İŞBİRLİĞİNİ arttırmıştır.
VP’nin Gençlik örgütü Öncü Gençlik ile Osmanlı Ocakları artık el eledir!

**

Atakan Mert

Bu haberi doğru anlamak için, Paris’te yaşayan Ayetullah Humeyni’nin Şah Pehlevi’ye karşı başlayan hareketin başına geçmesi için Tahran’a getirilmesinden önceki siyasi tavrına bakmak lazım Doğu PERİNÇEK’İN.

O zamanlar PERİNÇEK grubu da İran’daki sosyalistler gibi Şah’ı devirmek için Mollalarla muhakkak İŞBİRLİĞİNE girmek gerektiğine inanıyorlardı.

Sosyalistler kendilerini büyük kentlerde yeterince güçlü görüyorlar ancak kırsal alanda Mollaların desteğine muhakkak gerek duyuyorlardı.

Gerçekten Sosyalistler ve Sosyal Demokratlar Mollalarla işbirliği yaparak Şah’ı devirdiler ama ilk 6 ay içinde Mollalar Huneyni başkanlığında tüm yönetimi ele geçirip yüzlerce Sosyalist ve Sosyal Demokratı Tahran ve Tiflis caddelerinde halkın gözü önünde astı.

PERİNÇEK o günlerdeki hatasından ders almamış ki şimdi Türkiye mollaları yani AKP ve OSMANLI OCAKLARı ile dayanışmaya giriyor.

Çok acı bir durum. Ancak bu Ocaklar, Cemaatler ve Vakıfların suyu şimdiye kadar büyük oranda büyük Kentlerdeki AKP Belediyelerinden geliyordu. Hortumlar kesilince yukarıda gösterilen salondaki kalabalık inanın üçte bire inecektir.


DHA25.09.2017

Osmanlı Ocakları Kurucu Başkanı Canpolat’tan
15 Temmuz ile ilgili çok önemli açıklamalar

Ankara, 25 Eylül (DHA) – OSMANLI Ocakları Kurucu Genel Başkanı Kadir Canpolat, 15 Temmuz ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir haber sitesinde gazeteci Süleyman Yıldız’a konuşan Kadir Canpolat “Cumhurbaşkanlığı ekonomiden sorumlu başdanışmanlığa getirilmesinden sonra Şaban Dişli üzerinden Cumhurbaşkanımıza eleştiriler daha da arttı. Kardeşi Mehmet Dişli’nin FETÖ/PDY‘den tutuklanıp yargılanmasının faturasını Şaban Dişli’ye ve AK Parti’ye kesmeye çalışanlar yargısız infaz yapıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şaban Dişli bunları hak etmiyor. Şaban Dişli’nin 15 Temmuz gecesi çok önemli işler yaptığına şahit oldum” dedi.

Kadir Canpolat, özetle şöyle konuştu:

“Her milletin olduğu gibi, bizim de milli kimliğimizin oluşmasına sebep olan, bizi biz yapan çok önemli değerlerimiz, destanlarımız vardır. Köroğlu, Malazgirt, Sakarya, Çanakkale bunlara en güzel örneklerdir. Türk milleti olarak yıllar boyunca bu kahramanlık destanlarını tarih kitaplarından okuyarak, atalarımızdan, dedelerimizden dinleyerek ve o mübarek şehit ve gazilerimize imrenerek büyüdük, bugünlere geldik. Son destan ise 15 Temmuz‘dur. Bugün göklerde al bayrak dalgalanıyorsa bunu 15 Temmuz şehit ve gazilerine borçluyuz. O gece hain darbe girişimine karşı gözlerini kırpmadan, tankların karşısına dikilip, şanlı bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıktılar. Bu millet onları hiçbir zaman unutmayacak.”

Canpolat,açıklamasında şöyle devam etti:

“O gece FETÖ/PDY isimli ABD’nin maşası, batılı ülkelerin kuklası küresel bir terör örgütü vardı. 15 Temmuz günü yedi düvel elimizden vatanımızı almak için yine bir araya gelmişlerdi. Başkomutanımızın bir emri ile yediden yetmişe çıplak eller ile hemen meydanlara döküldük. Teyzeler, dedeler, ağabeyler, ablalar, genç kızlar, delikanlılar, işçi esnaf hep beraber bir anda sokakları doldurduk, hain tanklara karşı durduk, ateşin üzerine yürüdük. 248 Şehit 2 bini aşkın yaralı. Evet o gece kelimelerle anlatılamayacak bir destan yazıldı. O gece kahramanlık örneği gösteren ve kritik karar verenlerin başında gelen, darbenin başladığı saatlerde insanları Külliye’ye yönlendiren AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli idi.”

“Hala haksızlık yapılıyor!”

“Kardeşi Tuğgeneral Mehmet Dişli’nin darbeden yargılanıyor olmasının faturasını Şaban Dişli’ye çıkartmaya çalışanlar yargısız infaz yaptıklarının farkında olmalılar. Sayın Dişli’nin üzerine son zamanlarda haksız eleştiriler yapılmasına gönlüm razı olmuyor. 15 Temmuz gecesini Külliye’nin önünde geçirdim. Olayı öğrenir öğrenmez eşimden helallik alarak sokağa fırladım ve o psikoloji ile AK Parti Genel Merkezi’nin önüne geçtim. AK Parti Genel Merkez önünde milletvekili Mücahit bey vardı. O an aklıma gelen ilk isim olan Milletvekili Sayın Şaban Dişli’yi Saat 20.20 dolayında telefonla aradım. Sağımda 20 polis, solumda AK Parti Genel Merkezi. Fakat oklar CHP Genel Merkezini gösterseydi oraya da gider onları da ölümüne muhafaza eder, onlara da siper olurdum. MHP’yi işaret etseydi oraya da giderdim. Darbenin hükümete, AK Parti’ye yapıldığını çocuk bile anladı. O yüzden ilk önce AK Parti Genel Merkezi’ne gittim. AK Parti’de tanıdığım Sayın Şaban Dişli. Şaban Dişli’yi durumu sormak için aradım. O an uçaklar üzerimizden geçiyordu. Hatta bende bunun videosu var. Gerektiğinde ispatlayabiliriz. Şaban Bey telefonda, ‘AK Parti Genel Merkezi önemli değil, önceliğimiz Külliye. Külliyeye ye sahip çıkın. Teşkilatını al Külliye’nin önüne git. El ele tutuşun kemikten etten duvar örün Külliye’ye ölümüne yürüyün. Ben Baroyu arıyorum. Ölümüne Sayın Erdoğan’ın yanındayız. Ben ölümüne yanındayım. Kardeşlerimiz dahi olsa karşımızdakiler affetmeyeceğiz. Mesele vatan meselesi’ dedi. Telefon kayıtlarımız var. Çok merak konusu olursa o akşam Sayın Şaban Dişli’nin benimle olan görüşmesini tespit etsinler. Karışık, telaşlı bir o kadar da duygusal sahneler yaşıyorduk. Ben ekibimle birlikte Külliye’ye giderken herkes Külliye’nin önünden kaçıyordu. Yanımda dava Osmanlı Ocakları Teşkilatı’ndan arkadaşlarımla ‘yeni bir bomba gelmiş, herkes püskürmüş, 2 ya da 3 kişi ölmüş’ diye duyduk. O telaş içinde herkes kaçarken biz, bomba atılan yöne doğru yürüdük. Bir ara arkama baktım o telaşla Külliye’den uzaklaşanlar bizi gördükten sonra arkamızdan Külliye’ye doğru yürüdüler. Galiba bizden cesaret aldılar.”

“O gece Külliye’de dönüm noktasını Osmanlı Ocakları yaşattı”

Canpolat, şöyle devam etti:

“Osmanlı Ocakları o gece bir dönüm yaşattı. Açık konuşuyorum bizi gören millet cesaretlendi. Tanıdıklarımız beni görünce “Genel Başkanım biz de buradayız” diye yanıma toplandılar. Bu arada bize yakın bir tank vardı yanına gittim ve içerisindeki askere ‘Kardeşim yazık günah değil mi ne yapıyorsunuz burada?’ dedim. Asker, beni tanıdığını söyledi. ‘Yukarıda bana doğrultulmuş makineli var, tanktan çıkarsam beni vuracaklar’ dedi. O an anladım ki bunları yönlendirenler var. Üzerimizden uçaklar geçiyor. Bu arada Şaban beyle telefonda görüşüyorum. Ulaşabildiğim, tanıdığım herkesi bir yandan arıyor diğer yandan toplu mesaj çekiyor ‘Külliye’ye gelin’ diyordum.”

http://www.hurriyet.com.tr/osmanli-ocaklari-kurucu-baskani-canpolattan-15-40589861

Odatv.com 18.04.2019

Sürpriz ittifak…
Osmanlı Ocakları ile
Vatan Partisi neden yan yana geliyor


İlker Yücel, Öncü Gençlik’in, Osmanlı Ocakları ile vatan savunmasında yan yana geleceğini ve Türk gençliğini birleştireceğini ifade etti.. Vatan Partisi’nin aldığı son karar tartışmalara neden oldu.

Vatan Partisi, AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Osmanlı Ocakları ile ittifak kararı aldı.Atatürk’e hakaretleriyle bilinenen Osmanlı Ocakları, aynı zamanda sık sık Abdülhamit yanlısı olduğunu da vurguluyor.

“BİR FEDAİ MÜFREZESİ GİBİ…”

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni ve Vatan Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan İlker Yücel ise, dün akşam Öncü Gençlik’in 25. yıl kutlama etkinliğinde dikkat çeken bir konuşma yaptı. İlker Yücel, Öncü Gençlik’in, Osmanlı Ocakları ile vatan savunmasında yan yana geleceğini ve Türk gençliğini birleştireceğini ifade etti.

İlker Yücel, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Kriz anlarında savaşan Amerika’yla ve Amerika’nın piyonlarıyla savaş sırasında, kriz anlarında orduların, milletlerin fedai müfrezeleri sonucu belirler. En kritik anda orduların fedai müfrezeleri ortaya çıkar. Şu anda Öncü Gençlik’in bir süngü savaşına gireceği, bir fedai müfrezesi gibi; disiplinli, bir arada, omuz omuza, Osmanlı Ocakları’yla ve diğer bütün vatansever kuvvetlerle omuz omuza Türk gençliğini birleştireceğini, ABD başta olmak üzere, bütün emperyalist kuvvetleri yine Ege denizine düşmanı dökerek en sert cevabı vereceğini biliyorum”

İşte o konuşma:

İLKER YÜCEL ODATV’YE KONUŞTU

Söz konusu görüntülerde, konuşmasının tamamının olmadığının altını çizen İlker Yücel, konuşmasında vurguladığı cümleleri aktardı. İlker Yücel, şunları söyledi:

“O Öncü Gençlik’in 25. Yıl toplantısı ve salona Osmanlı Ocakları geldi. Teşkilat yöneticileri orada bizimle tanıştı, sohbet ettiler. Atıfta bulunmamızın sebebi o, ama konuşmada ben ayrıca şunu vurguladım: Türkiye, Doğu Akdeniz’de bir savaşın sınırında şu anda. Mavi Vatan tatbikatıyla yüzü aşkın savaş gemisiyle tatbikat yaptık. Suriye’nin doğusunda 23 tane ABD üssü var. PKK’ya verilmiş 5000 tane tır silahı var. İçeride de FETÖ, hala Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deyişiyle temizlenemedi. Buna dolar terörünü de ekleyebiliriz. Ekonomide de Trump ne diyor, sizi ‘mahvederim’ diye Tweet atıyor. Dolar üzerinden boğazımıza kadar borca battığımız için, dolar üzerinden de bir operasyona açık halde Türkiye. Bu koşullar altında, dedim ki, milli hükümet çağrısı, gençlik alanında AK Parti’nin, MHP’nin ve FETÖ ile PKK ile ittifakı kabul etmeyen Abdullah Gül güzellemelerini de reddeden vatansever CHP gençliğiyle de, konuşma da onu da söyledim ve burada bulunması hasebiyle de Osmanlı Ocakları, hep birlikte omuz omuza Türkiye’nin bağımsızlığı için mücadele edelim. Bunları söyledim ben. Videoda, benim, sadece Osmanlı Ocakları’na söylemişim gibi algılanıyor…”

Odatv olarak, İlker Yücel’e, “Abdülhamit savunusu yapan, Atatürk’e hakaret eden, Pensilvanya mesajları bulunan ve Cumhuriyet’e küfreden Osmanlı Ocakları ile Atatürkçüler nasıl yan yana gelecek? O zaman FETÖ ile yan yana gelmekten ne farkı var bunun” sorusunu yönelttik. İlker Yücel ise, soruya dair şu yanıtı verdi:

“Mücadele sırasında, onlar Amerika’yla Abdülhamit’le birlikte mücadele edemeyeceklerini görüyorlar. O yüzden 15 Temmuz’da AK Parti’nin Genel Merkezi’nin binasına Abdülhamit resmi değil, Atatürk resmi astılar. O mücadele sırasında onu görecekler”

SAYFALARINDAN PAYLAŞTILAR

Osmanlı Ocakları da resmi sayfası, sosyal medya hesabından, söz konusu videoyu dikkat çeken bir notla paylaştı.

Paylaşımda; Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Öncü Gençlik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, MHP ve AKP de etiketlenerek, “Tüm vatanseverler birleşiyor. 2. Çanakkale destanını için hazırız” denildi.

https://odatv.com/osmanli-ocaklari-ile-vatan-partisi-neden-yan-yana-geliyor-18041909.html
This entry was posted in İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, SİYASİ PARTİLER, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *