DOĞU PERİNÇEK NEDEN KULVAR DEĞİŞTİRDİ * Doğu Perinçek’e İmamoğlu cevabım!

Naci Kaptan / Makale hakkında

ALİ VELİ – KIRKDOKUZ ELLİ !!!

Sayın Sabahattin Önkibar vatan Partisi genel başkanı Doğu Perinçek’teki eksen kaymasını  birkaç maddede satır başlarıyla yazmış.  Ülkemizde politika ve siyaset o kadar kirlendi ki ortalık toz duman . Ali sandığımız VELİ çıkıyor. Yakın geçmişte söylediklerinin bu gün tam da tersini söyleyerek buna göre vaziyet alanlar hiç de utanmıyorlar.  İlkesizlik boyunlarına kadar varmış . Ve bu topaç döngel’lerin ardında duran koca koca adamlar , topaçın her söylediğini alkışlıyorlar  Bunları gördükçe ülkem adına utanç duyuyorum .  Kimden bahsettiğimi anladığınızı biliyorum. Şahsi ikballeri için ülkenin geleceğini , varlığını cehenneme sürükleyen bir iktidarın sarayına  bekçi olandan bahsediyorum . Bozkurt’u sarayın bahçe kapısına bağlayandan …

DOĞU PERİNÇEK “İKİNCİ” BAHÇELİ OLABİLİR Mİ ?

Bunun yanıtı sayın Doğu perinçek’tedir !!!

Ve şimdi yeni bir Bahçeli örneği yavaş yavaş döngel siyasetinde mevzileniyor . Sayın Doğu Perinçek’teki dönüşümü aklı başında olanlar hayretle izliyor .  Geçmişteki Yurtsever siyasetini sevenler arkasından bir bir ayrılıyor. Birkaç sene önceye kadar aldığım  ve Perinçek’teki makas değişimini gördükten sonra vazgeçtiğim Aydınlık gazetesi tiraj kaybediyor.

Geçmişteki Perinçek ile bugünün siyasetçisi arasındaki farkı görmeniz için yakın geçmişte sayın Perinçek’in Erdoğan hakkında söylemiş olduğu bazı sözleri aşağıya aldım

 

HÜRRİYET/ 07.11.2002 – 01:47
Sezer’e mektup: Erdoğan ile sakın görüşme

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e bir mektup yazarak AKP Lideri Tayyip Erdoğan ile görüşmeme çağrısı yaptı.
Perinçek, ‘‘Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhuriyet yıkıcılarına hükümet kurma yetkisi veremezsiniz. Şu an Meclis ABD destekli Cumhuriyet yıkıcısı tarikatların işgal tehdidi altındadır’’ diye yazdı. Perinçek, İşçi Partisi İstanbul İl Merkezi’nde dün yaptığı basın toplantısı ile Cumhurbaşkanı Sezer’e gönderdiğini belirttiği 5 buçuk sayfalık mektubu okudu. Perinçek basında partisinin genel başkanlığından istifa edeceği yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını ifade ederek, bu haberlerin MİT tarafından yaptırıldığını öne sürdü.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/sezere-mektup-erdogan-ile-sakin-gorusme-108075

***

Haber7 / 09.04.2007 18:12

Perinçek’ten Sezer’e ‘Erdoğan’ mektubu
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve MGK üyelerine gönderdiği mektupta, “Türkiye’nin Barzani meselesinden önce, bir Tayyip Erdoğan meselesi bulunmaktadır” dedi. ABD’nin Diyarbakır üzerinde emelleri olduğunu savunarak, “Tayyip Erdoğan üç yıl önce, ‘ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi içinde Diyarbakır’ı merkez yapacağız’ diyerek, Barzani ile aynı görevi paylaştığını ilan etmiştir” iddiasında bulundu.

http://www.haber7.com/siyaset/haber/233277-perincekten-sezere-erdogan-mektubu

***
25 Temmuz 2008
Perinçek, Eski Cumhurbaşkanı Sezer’e Erdoğan’ı
İstifaya Davet Etmesi İçin Mektup Yazmış

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı İstifaya Davet Etmesi İçin Mektup Yazdığı Ortaya Çıktı.İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı istifaya davet etmesi için mektup yazdığı ortaya çıktı.

Ergenekon İddianamesine göre, Perinçek, Eski Cumhurbaşkanı Sezer’in, Başbakan Erdoğan’ı Büyük Orta Doğu Projesi’nin eş başkanı olması nedeniyle istifaya devam etmesini bir mektup yazarak istemiş. İddianamede Perinçek’in “2007’de Cumhurbaşkanına bir mektupla başvurduğunu ve Başbakan koltuğunda oturan Recep Tayyip Erdoğan’ı Büyük Ortadoğu Projesi eşbaşkanı olduğu için istifaya davet etmesi gerektiğini, ilgili Anayasa maddelerini de göstererek arz ettiğini, gerekçe olarak Türkiye ‘nin başbakanının bir başka devletin proje görevlisi olamayacağını, bir başka devletin ast-üst ilişkileri içerisinde yer alamayacağını, başka bir devletten emir alır konumda bulunamayacağını belirttiğini, bu mektubu Milli Güvenlik Kurulunun bütün üyelerine, Bakanlara ve basına verdiğini…….

https://www.haberler.com/perincek-eski-cumhurbaskani-sezer-e-erdogan-i-haberi/


Aydınlık Gazetesi, 10.4.2019
Sabahattin Önkibar

Doğu Perinçek’e İmamoğlu cevabım!


Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek önceki akşam Ulusal Kanal’da Ekrem İmamoğlu’nun Amerikan projesi olduğunu söyledi ve delil olarak şunları sundu:

*Ekrem İmamoğlu’nun, “İstanbul Ankara’dan yönetilemez” ifadesi.

*Bartholomeos’u ziyaret etmesi.

Doğu bey aynı TV programında ismimizi zikrederek Aydınlık Gazetesi yazarı olarak Ekrem İmamoğlu’na destek verdiğimizin altını çizdi.

‘İSTANBUL ANKARA’DAN YÖNETİLEMEZ’

Ekrem İmamoğu’nun “İstanbul Ankara’dan yönetilemez” ifadesinden eşittir “Washington’dan yönetilmesini istiyor” gibi bir sonucu çıkarmak çok ileri bir yorumdur ki bu ve benzer ifadeleri yakın geçmişte merkez sağdakiler dahil pek çok siyasetçi mahalli seçimlerde kullanmıştır.

İlaveten Ekrem İmamoğlu’nun o ifade ile kastının “Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan İstanbul’u yönetmesine itiraz etmesidir” şeklinde olduğu yönünde bir değerlendirmeyi yakın çevresinden dinledim.

Keza Bartholomeos’u ziyareti ise seçime girecek olan bir siyasetçi için olağandır.Söylemek istediğimiz bu iki soyut verinin İmamoğlu hakkındaki, “Amerikancıdır” hükmüne yetmeyeceğidir.

Tam bu noktada soralım:

İMAMOĞLU BUNLARI MI YAPTI?

1) Ekrem İmamoğlu, Tayyip Erdoğan misali devlette hiçbir görevi yokken ABD Başkanı tarafından Beyaz Saray’da ağırlandı mı?

2) Ekrem İmamoğlu, mevcut iktidarın devleti FETÖ’ye teslim etmesi misali, yönettiği Beylikdüzü Belediyesi’ni FETÖ’ye teslim etti mi, PKK’yı kadrolaştırdı mı?

3) Ekrem İmamoğlu yine Erdoğan ve benzerlerinin geçmişte yaptığı gibi seçim öncesi ABD’ye gidip malum merkezlerden destek talep etti mi?

4) Ekrem İmamoğlu’nun FETÖ, PKK ve ABD ile zere bir bağı ve ilişkisi olsa bütün istihbarat bilgilerini elinde tutan AKP iktidarı susar mıydı ve seçim sürecinde ortaya dökmez miydi?

5) Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım gibi kanunda hile yaparak FETÖ’cü bir militan olan Alpaslan Altan’ı bir aylığına Ulaştırma Bakanlığı’nda müsteşar yardımcısı yapıp, hemen akabinde Anayasa Mahkemesi üyesi olmasının önünü açmış mıdır?

HALKIN YENİ LİDER ADAYI

Bütün bu soruların cevabı , “Hayır” ise, iki isim yani Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında hangisini tercih etmemiz gerekiyor gün gibi ortada değil mi?

Kuşkusuz, “Oyum ne ona, ne ona” denilebilir ve daha ideal adaylar gösterilebilir lakin reel politik diye bir realite var. “Hayır ben onu tanımam” derseniz, işte o zaman cemiyetten ayrışıp cemaat olursunuz.

Bakın ben Ekrem İmamoğlu’nun avukatı değilim.
Hiçbir özel yakınlığım yok.

Ona verdiğim destek ise eski ifade ile ferasetine güvendiğim Türk Milletinin onu oyuyla lider adayı olarak tescilleyip topluma sunmasıdır.

31 Mart sürecinde yapılan büyük iletişim taaruz ve karartmalara rağmen İstanbul’da AKP’den seçimi almak siyasal İslamcı anlayışa karşı zafer kazanmaktır.

LAİKLİK VE ATATÜRK İÇİN ÜMİT IŞIĞI!

Evet Türk Milleti sözde münevverleri ile burjuvazisinin yapamadığını yaptı ve topluma bir lider adayı sundu.Benim önemsediğim ve desteklediğim husus budur.

Kuşkusuz CHP içinde FETÖ-PKK-ABD yardakçısı bir damar var ve Sayın Perinçek orada yüzde yüz haklıdır. Ancak çok iyi araştırdım Ekrem İmamoğlu o damardan değil.

Hülasa halifelik ihyasının bile dillerde olduğu bir dinci dönüşüm sürecinde Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaşların aldığı oylar, gerçekte laikliği ve Atatürk’ü yaşatma adına milletin yarınlarımız adına yaktığı ümit ışıklarıdır…

https://www.aydinlik.com.tr/dogu-perincek-e-imamoglu-cevabim-sabahattin-onkibar-kose-yazilari-nisan-2019
This entry was posted in BOP, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, Politika ve Gundem, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *