KİRLİ POLİTİKALAR , İLKESİZ SİYASET * “KANKA” DEVLET BAHÇELİ ÜZERİNE * Devlet Bahçeli’nin Erdoğan hakkındaki sözleri

HABERE YORUM

“KANKA” DEVLET BAHÇELİ ÜZERİNE 

Üzücüdür ki belki de Dünyanın en tutarsız , en garip , yakın zamanda söylediği ağır hakaret taşıyan sözlerinin muhatabıyla kol kola girerek siyaset yapan politikacıları bizdedir. Devleti yönetmek liyakatli ve ilkeli olmayı , Ülkesinin çıkarlarını her şart altında kollamayı gerektirir. Devlet Bahçeli için siyasi çıkar ve menfaatleri , ülke çıkarlarının üzerindedir. Bu nedenle partisi MHP’yi , AKP’nin deliklerini kapatan bir yama yapmıştır.

Tutarsızlığa ve dönekliğe en iyi örnek olarak MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’’yi gösterebiliriz. Geçmişte durmadan parti değiştiren , güvenilmezliği tescilli “Fırıldak Kubi’yi” geçmiştir. Ve hatta bu döneklik sadece Bahçeli’ye ait olmayıp , her bir sözünü alkışlayan MHP’li milletvekillerini de kapsar.( tutarlı olan ve alkışlamayan , dönek politikaları desteklemeyenler kapsam alanı dışıdır)

Bahçeli aşağıdaki sözleri AKP genel başkanı Erdoğan’a yırtına yırtına miting meydanlarında TBMM toplantılarında haykırmış ve çevresinde olanlar da Bahçeli’nin aynı kişi/ler için hem “AK” hem de KARA demesini avuçları patlayıncaya kadar alkışlamışlardır. Başkan neyse kulları da odur…

İlkesiz olmak , söylediklerinin ardında durmamak , fırıldak gibi dönüyor olmak çağdaş toplumlarda GÜVENİLMEZLİĞİN ana nedenidir. Türk toplumun yarısı ise bu ilkesiz tutarsızlığı hiç bir şekilde garipsemeden kabullenmekte ve dönekliği tescillenmiş olan bu kişilerin peşinde adeta FARELİ KÖYÜN KAVALCISININ  çocukları gibi gitmektedirler. Bu durum ,bu kişilere oy veren kitlelerin büyük çoğunluğuna da normal gelmekte ve sorgulamamaktadırlar. İşte kara cehalet budur . Üç kuruş beş paraya ülkeyi satmaktır. Okuyan, ile okumayanın , aydınla cahilin farkıdır. İşte bunun için eğitimsiz bir toplum istiyorlar ..Kuzu , kuzu …kuzu …

Bahçeli,  Küresel baronlar tarafından BOP eş başkanı olarak atandığını defalarca söylemiş olan Erdoğan’ın yamağı olmuştur. Bu da emperyalizmin görevlisi olmak demektir. BOP’un ana misyonu ise Türkiye dahil 22 ülkenin sınırlarını ve yönetim sistemini değiştirmektir.

2002’den bu yana Türkiye bölünerek kavgalaştırılıyor. Kamu kurumları yok edildi . Borçlandık ve yoksullaştırıldık. Ülke yabancı ajan kaynıyor. Üretim ve istihdam sağlayacak hiç bir kaynağımız kalmadı . İşsizlik enflasyon koşa koşa gidiyor. Ağaların koltukları , ikballeri , güçlü olmaları , zenginleşmeleri için koskoca Türkiye planlı olarak kırılıyor.

Devlet Bahçeli şayet gerçek bir Milliyetçi olsa idi , ağır hakaretler ettiği Erdoğan ve AKP’nin peşine takılıp gitmez ve aşağıdaki sözlerini yalayıp yutmazdı . Ama Bahçeli ne diyor  ” Cumhurbaşkanı ile bizler arasındaki diyaloglar yaklaşmayı ve kanka olmayı gerektirdi. Şu an kanka halindeyiz” 

Yazıklar olsun ………………

Naci Kaptan / 25.03.2019

Yeniçağ
24.03.2019

Devlet Bahçeli’nin Erdoğan
hakkındaki o sözleri tekrar gündemde!

Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan için söyledikleri yeniden gündeme geldi. Videoda, şimdiki ortağının, PKK kadar tehlikeli olduğunu söyleyen Bahçeli, Erdoğan için, “Gece gündüz zehir kusuyor. Yalan makinesi. Servetini yurt dışına kaçırdı” diyor.

Devlet Bahçeli’nin, yerel seçim sürecinde, muhalefet partilerini terör örgütleri ile aynı kefeye koyması, birkaç yıl öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP için söylediklerini yeniden akıllara getirdi. 7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde 400 milletvekili isteyen Erdoğan’ın, gece gündüz zehir kustuğunu ifade eden Bahçeli, en büyük beka sorunu Erdoğan olarak açıklıyor.

İşte Bahçeli’nin o açıklamaları:

“ERDOĞAN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ZEHİR KUSMAKTA”

“Erdoğan, başkanlık sistemi için meydanlarda iftira ve yalan rekoru kırmakta. Yeni Anayasa ve 400 milletvekili için gece gündüz demeden zehir kusmakta. Milletimizi aldatmaya, aklını çelmeye, tertemiz duyguları sömürmeye teşebbüs etmektedir. Erdoğan haddini aşmış, kırmızı çizgiyi geçmiştir. Çok tehlikeli bir kumar oynamaktadır. Türkiye’yi uçuruma sürüklemektedir. Öyle kontrolden çıkmış, öyle, gözünü hırs bürümüştür ki, artık her şeyi, kendisi için hak ve meşru görmektedir.”

“TÜRK MİLLETİ BUNA MANİ OLMALI, SET ÇEKMELİDİR”

Deyim yerindeyse, ‘Türkiye Cumhuriyeti’ni tek taraflı fesih ettim’ dese, neredeyse kimseden ses çıkmayacaktır. ‘Anayasa’yı kaldırdım’ dese, sanıyorum kimseden caydırıcı bir tepki gelmeyecektir. Türk Milleti, buna mani olmalı, set çekmelidir. Aksi taktirde son ve sonuç felakettir.

“ERDOĞAN YURT DIŞINA KAÇIRDIĞI SERVETİYLE GİDECEK”

“Erdoğan’ın, despot ve diktatör tavırları toplumsal dip dalgayı tahrik edebilecek ve ülkemiz çok tehlikeli çatlak ve çalkalanmalara hapsedilebilecektir. Böyle giderse Erdoğan’ın, Tunus’un devrik lideri Zeynel Abidin Binali gibi ülkeden kaçması, yurt dışına çoktan kaçırdığı serveti ile kalan ömrünü tamamlaması hiç kimse adına sürpriz olmayacaktır. “

“ERDOĞAN YALAN MAKİNESİ, ÇARK USTASI, KIVIRMA UZMANIDIR”

“Erdoğan Balıkesir’de sıkıyı görüp yeni bir yalan ve riya atmosferi tesis etmek amacıyla, bizzat mucidi olduğu sözde Kürt sorununu inkar etmiştir. ‘Kürt sorunu bu milletin bir parçasının değil, herkesin sorunudur’ diyen Erdoğan’dır. ‘Kürt sorunu herkesten önce benim sorunumdur’ diyen, yalancı da Erdoğan’dır. ‘Kürt sorunu çerçevesinde çalışma başlattık’ diyen, vicdanı donmuş kişi yine Erdoğan’dır. Diyarbakır’a gidince, ‘Kürt sorunu’ diyen, Balıkesir’i görünce bunu inkar eden Recep Tayyip Erdoğan’dır. Artık yalan makinesi, çark ustası, kıvırma uzmanı olduğu net olarak bellidir.”

“ERDOĞAN VE AKP MİLLİ GÜVENLİK İÇİN PKK KADAR TEHDİTTİR”

“PKK’yı silahlandırıp moral ve militan takviyesi yaparak iğrenç pazarlık masasına oturanlar, bunu hesabını iki cihanda da vereceklerdir. Hiç kimse kurtulamayacaktır. Erdoğan ve AKP, milli güvenliğimiz için en az PKK kadar tehdittir.”

“ERDOĞAN, DAVUTOĞLU VE ÖCALAN İHANETİN ÜÇ TEMSİLCİSİDİR”

“Türk Milletine yönelik bitmek bilmeyen tarihi ihanet süreci; Erdoğan, Davutoğlu ve Öcalan’dan oluşan üç temsilcisiyle, hiç olmadığı kadar sona yaklaşmıştır. Talihsizliktir ki, milli coğrafya, milli varlık, milletin bekası için duyulan kaygılar ve oluşan tehdit 1910’lu yılların sıkıntılarıyla örtüşmeye başlamıştır.”

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/devlet-bahcelinin-erdogan-hakkindaki-o-sozleri-tekrar-gundemde-227929h.htm
This entry was posted in Politika ve Gundem, SİYASİ PARTİLER, SİYASİ TARİH, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *